Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

ÉLETÖSZTÖN SZERTARTÁS

Tudtad, hogy az ember öregedéséért, a lelki boldogságunkért, az elménk és a testünk egészségéért az életösztön-energia felelős? Talán neked is feltűnt, hogy az emberek egyre ingerlékenyebbek, egyre könnyebben megbetegednek, egyre bizonytalanabbnak érzik a jövőjüket. Képzeld el, hogy ezek a folyamatok visszafordíthatók egy különleges energia segítségével!

 

MI AZ ÉLETÖSZTÖN-ENERGIA?

 

Ha önmagunkra pillantunk, láthatjuk, hogy gondolataink, szavaink és cselekedeteink mögött megannyi tudatos és javarészt tudattalan erő munkál. Ezeket sokféle névvel illetjük: emlékek, tanult és felvett viselkedési mintázatok, hajlamok, komplexusok, fixációk, gondolatok, érzelmek, és hosszasan lehetne folytatni a sor. Életünk mozgatórugói közül kiemelkednek az ösztönök. Kevesen tudják, hogy nem csak szexuális és túlélő ösztön létezik, hanem van az energiáink között egy olyan erő is, amely a lelki-szellemi-testi egyensúlyunkat szavatolja. Mi ezt nevezzük életösztönnek.

 

Az életösztön-energia minden ember aurájának szerves alkotórésze, pontosabban annak kellene lennie, merthogy korszakunkban nem igazán tanítják meg az embereknek az életösztön-energiák működését és használatát. Már az is kisebb csodának számít, ha valaki egyáltalán hall róluk. Mivel az ember életének nagy részét spirituális szempontból alvajáróként tölti, szinte magától értetődőnek és természetesnek veszi, hogyha egészséges, ellenben döbbenten konstatálja, amikor testi, lelki vagy szellemi (elme) szinten elveszíti ezt az idilli állapotát. Holott racionális emberekként tudhatnánk, hogy egy betegség vagy egy probléma nem magától alakul ki, nem derült égből villámcsapásként súlyt le ránk. Tehát minden diszharmonikus emberi állapotnak előzményei, kiváltó okai vannak.

Az életösztön az az energiakészletünk, amely a megbillent harmóniánkat újra helyreállítja. Gyerekkorunkban rendelkezünk belőle a legtöbbel, azután felnőtt korunkra fokozatosan lecsökken az energiaszintünk. Ez az auralátók számára érzékelhető, illetve az aurafotókon meglehetősen szembetűnő deficitként látszódik.

 

Az intelligens emberi energiamezőnk, az auránk egy jó ideig képes pótolni az energiahiányokat. Az alvásból, az evésből, az ivásból és a légzésből gyűjtjük be a legtöbb energiát, amelynek egy része életerőként és életösztönként jelenik meg bennünk. Ezen felül a kozmoszból és a természetből is jókora mennyiségű energiát veszünk fel. Sőt, aki tudatosan fejlődik, meditációkkal és egyéb önfejlesztő technikákkal kompenzálhatja energiáinak átmeneti megfogyatkozását. A gond akkor válik számunkra nyilvánvalóvá, amikor az energia kiadásunk és bevételünk váltógazdálkodása drámaian és tartósan megborul.

 

Néhány példán keresztül szeretném illusztrálni az életösztön-energiáknak a funkcióit:

 

  • az életösztön a fizikai, egzisztenciális világhoz köt bennünket, a boldogulásunkért, az önbizalmunkért, a jó közérzetünkért és többek között a biztonságérzetünkért felelős;
  • a problémamegoldó képességünket és a nemi jellegünket erőteljesen befolyásolja;
  • a határozottságunkat és a személyiségünk harmonikus működésére is rányomja a bélyegét;
  • az alkalmazkodóképességünk, a rugalmasságunk és az érzelmeink kifejezése szintén összefügg az életösztön-energiáinkkal;
  • a kapcsolatteremtő-képesség, a megfelelő kommunikáció kialakítása, a gyerekkori sérülések kijavítása elképzelhetetlen egy bizonyos életösztön-energiaszint alatt;
  • a belső iránymutatásunk, az intuícióink, a női-férfi energiák egyensúlya, sőt még a szándékunk megvalósító ereje is kapcsolódik az életösztön-energiákhoz;
  • a lelkünkkel való kapcsolatunk, a láthatatlan alkotórészeinkben való, belső meggyőződésen alapuló hitünk és a felsőbb erőkkel való kontaktusunk szintén a szerint nő vagy csökken, hogy hányadán állnak ösztönös energiakészleteink.

 

Az iménti példákkal korántsem merítettük ki, mennyi mindenre vannak elsődleges befolyással életösztön-energiáink. Láthatjuk, hogy pótlásuk, serkentésük, rendszeres „karbantartásuk” alapfeltétele harmónia-érzetünknek.

 

ÉLETÖSZTÖN-ENERGIA FELVÉTELE SZERTARTÁSOSAN

 

Szertartás alatt nem valamiféle hókuszpókuszt értek, hanem a Mindenséggel folytatott összekapcsolódást. Mára Földünk közel 7 milliárd embert horda a hátán. A fejlett, mondhatnók, civilizált világ lakói szinte ügyet sem vetnek az életösztön-energiájukra. A gépies tanulás vagy a munka, a stressz, a karrierépítés, a vágyak hajszolása, az emberi és az ökológiai források mértéktelen kihasználása, a párkapcsolatok tönkremenetele mind-mind rávilágít életünk gyenge pontjaira. Lassacskán igazzá válik a mondás, miszerint az életet túl kell élni.

Az emberek többsége pedig nem hajlandó olvasni az előjelekből. Nem véletlen, hogy korunk vezető halálneme a szív- és érrendszeri problematika, valamint a rák. Mindkettő a nem megfelelően működtetett életösztön-energiákra vezethető vissza.

De az életösztön-energiák jóval sokoldalúbbak, mint hogy testünk sejtjeibe az élet kvintesszenciáját pumpálják egyvégtében. Az életösztön-energiáknak köszönhetően van nekünk belső iránymutatásunk, intuícióink, lelki harmóniánk és örömünk, spontaneitásunk, kreativitásunk és spirituális érzékenységünk. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ha nem lennének életösztön-energiáink, akkor nem csak, hogy a testünk sorvadna el időnap előtt, mint ahogyan megöregszik, hanem a spirituális érzékszerveink is teljesen hasznavehetetlenné válnának. Voltaképpen az auránkban található extra érzékszerveket egyáltalán nem is használjuk ki. Ez utóbbi a korszellemünk velejárója volt majdnem kétezer esztendőn keresztül. Eljött az ideje a változtatásnak.

 

Jó hír, hogy az életösztön-energia ma már pótolható. Köztudott, hogy ha egy ember energiarendszere lemerült állapotban van, akkor nem képes nagy mennyiségű energiát önerőből felvenni, sőt még megmozgatni sem. Az isteni Gondviselésnek köszönhetően, ma már van lehetőség arra, hogy ha valaki legyengült és komoly energiaveszteségekkel küszködik, akkor visszanyerhesse az elveszett harmóniáját.

Minden hónapban egy alkalommal Horváth Zoltán életösztön energiákkal tölti fel a hozzá látogatókat. Ez egy teljes mértékben személyre szabott szertartás, amely mindig az egyéni igényekhez igazodik. Ez azt jelenti, hogy mindenki annyi energiát kap, amennyit ezen alkalom során az aurája befogadni képes. Ezzel a páratlan lehetőséggel valóssággal újjászületik az ember.

 

Az életösztön szertartás soha nem ismétlődik, mindig más erőket közvetít, mivel az univerzum és az ember egyfolytában változik. Minden hónapban újabb és újabb princípiumokkal és támogató erőkkel kerülhet kapcsolatba az életösztön-energiában részesülő.

 

Az életösztön szertartás hozzásegíti a szertartás résztvevőjét, hogy részévé legyen a Nagy Egésznek és megtalálja benne a maga szerepét és helyét, továbbá pótolja a hiányzó békét és harmóniát. Aki havonta kap életösztön-energiát, az képes a testét és az elméjét rendben tartani. Ezáltal a régi károsodások – akár évtizedes sérülések is – újjáépíthetőek. Ily módon visszanyerhető az elveszettnek hitt harmónia.

 

Az életösztön-energiákban részesülő realitással kialakított kapcsolata nem lesz ingatag, mivel fizikai és mentális szempontból is rugalmasabb lesz a mindennapokban: nem fog felesleges túlzásokba esni, nem fog nagyobb jelentőséget tulajdonítani egy-egy történésnek, mint amennyit megérdemel.

Egzisztenciálisan szintén erősödni fog, mivel tisztábbak lesznek a döntései. Az életösztön átadáson rendszeresen résztvevőknél 20%-kal lassul az öregedés!

 

Auránk átlagosan és jó esetben csak 33 éves korunkig őrzi meg lelki energiáink regeneráló, azaz megújító képességét. Nem árt tudni, hogy a tudatunk és a testünk öregedését a szóban forgó lelki energiáink hiánya és fogyatkozása okozza. Aki túlzottan stresszes életet él, vagy számára nem kielégítő emberi kapcsolatokban vesz részt – legyen az családi közeg vagy párkapcsolat -, illetve aki nem kapja meg azt a fajta testi, lelki és szellemi törődést, ami őt kellőképpen feltölti, biztosan jól teszi, ha ellátogat Horváth Zoltánhoz életösztön szertartásra.

 

A testi tüneteknél maradva, megjegyzem, hogy a pszichoszomatikus betegségeink döntő mértékben azért alakulhatnak ki, mert az azokat ellensúlyozó életösztön-energiakészlet hiányos bennünk. Sem a helytelen táplálkozási szokások, sem az egyre növekvő elektroszmog, mely a bennünket körülvevő számtalan technikai eszközből sugárzik ránk, sem a pszichés beidegződések, sem a mindennapi idegeskedés nem tesz senkit erőssé. Sőt, ami azt illeti, csak gyengítenek bennünket. Az életösztön- energia lényegében a Kozmikus Intelligencia általi esély arra, hogy az emberben számos gát feloldódjon, s hogy visszanyerhesse valódi önmagát. Azt az önmagát, akit gyerekkorában megismert: a gondtalan, intuitív, spontán és bátor énjét, melyet a társadalom elvárás-rendszere, valamint a sokféle embernek és célnak való megfelelés kényszere már régóta elnyomott vagy eltemetett.

 

Az életösztön energiákat havonta mindösszesen egyetlen hétvégi alkalommal lehet megkapni Horváth Zoltán közvetítésével. Erről bővebb információkat a következő honlapon találhatsz: www.harmonikuselet.hu

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..