Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Elhunyt Dr. Roger Leir ufológus

Olyan kutató és író volt, aki leginkább az állítólagos földönkívüli implantátumokról szóló kutatómunkája kapcsán híresült el.

 

http://www.alienscalpel.com/

 

Mivel jól ismerték őt az ufó-társadalomban, ezért Leir  munkássága világszerte olyan figyelmet vívott ki magának, amely egyrészt a földönkívüli implantátumok jelensége, másrészt az elrabolt személyek testéből származó több ilyen tárgy állítólagos eltávolítása után folytatott nyomozásának volt köszönhető.

 

Úgy tűnt, hogy ezek a „szerkezetek” rendellenes izotóparányt és kémiai összetételt mutatnak a meteoritokban talált mintákhoz hasonlóan, ami Leirt arra a következtetésre vezette, hogy azok idegen eredetűek. Számos rangos laboratórium vizsgálta ezeket a tárgyakat az évek folyamán, azonban az eredmények továbbra is részint ellentmondásosak, részint meggyőzőek maradtak.

 

http://jordanmaxwellshow.com/

 

A kutatómunkája mellett, Leir több nemzetközi konferencia és szimpózium előadója is volt, illetve számos tévé- és rádióműsorban szerepelt, ahol kifejtette a munkáját.

 

Olyan nagycsaládos férfiként jellemezték, akit a kutatási területe iránti szenvedély és odaadás fűtött. Mindig is a világ egyik legelhivatottabb és legvitathatóbb ufó-kutatójaként fogunk rá emlékezni.

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..