Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Emberen túli világok és lények

Miért fordul elő minden kultúrában, minden egyes korszakban annyi túlvilági, természetfeletti és emberfeletti lény, amikor egyébként minden változik körülöttünk és a gondolkodásunkban is? Milyen biológiai és spirituális okokra vezethetők vissza az emberi egyedfejlődés fokozatai? A belső okokon kívül milyen külső tényezők játszanak szerepet abban, hogy a magasabb világok entitásai 2012-től egyre nyilvánvalóbban éreztetik jelenlétüket? Mire akarnak rámutatni az új emberiség bábái?

 

Jómagam holisztikával foglalkozom, ami azt jelenti, hogy tabukat nem ismerve próbálom a valóság különböző szintje közötti szálakat felfedezni és megérteni. Nem én vagyok az első olyan gondolkodó, aki feltette magának a kérdést, hogy a darwini értelemben vett természetes kiválasztódásból hogyan következik egyebek mellett olyan hajlam, avagy egyes emberek esetében konkrét képesség, amely lehetővé teszi számukra a természetfeletti világok és lények megismerését.

Merthogy gyakorlatilag azzal a helyzettel állunk szemben, hogy van egy embernek nevezett faj, amely a létfenntartásának és a kényelmi körének a kiterjesztése mellett valahogy nem fér a bőrébe, mert hol teljesen tudatosan, hol spontán módon, de minduntalan érzékel olyan valós dolgokat – nem hallucinációkat –, amelyeket a ma divatos, anyagelvű közvélekedés és szemléletmód szerint lehetetlenség volna tapasztalni. Vajon miért fejlődött ki mégis az emberiségben ez a képesség? Milyen szerepe volt, van és lehet a jövőben az efféle érzékenységünknek? Mi indítja be ezeket az érzékszerveket? Származik-e előnyünk a természetfelettivel való kapcsolatunkból?

 

Kétségtelenül meghaladja a mai racionális tudásunkat annak megértése, hogy miként lehet egy ennyire bonyolult bio-technikai és spirituális lényt megalkotni, mint amilyen az ember. Jóllehet a test, a lélek és a szellem egyes tulajdonságait ismerve én nem hiszek a természetes kiválasztódás elméletében mint eredetünk kielégítő magyarázatában, de mint a fejlődésünket befolyásoló erővel, egyes elveivel és hatásaival egyet tudok érteni. Ha a természetes kiválasztódás teljesen megfelelne a valóságnak, akkor magyarázza azt meg nekem valaki, hogy mi értelme van az embert ellátni egy sor olyan programmal, amely az érzékfelettire irányul. Ha nem létezik a hétköznapi valóságon túli valóság, akkor mi értelme van ezeknek a megtapasztalásoknak, illetve kiemelném, hogy „képességeknek”. Képességnek azt hívom, amikor valaki tudatosan működteti az érzékszerveit, s tud meg olyan dolgokat másokról, amelyeket a másik nem kommunikál felé és az illető nem tudja kitalálni vagy kikövetkeztetni semmilyen szokványos jelből, mégis pontosan érzékeli.

 

Számomra hihetőbb, hogy a DNS-t, s vele együtt a testünket kaptuk valakiktől. Itt most gondolhatunk földönkívüliekre, vagy akár olyan humanoid fajokra is, akik korábban már elértek egy magasabb evolúció szintet, s most segítenek minket. Nem zárható ki több hibrid faj létezése sem, hiszen éppen a genetika kínálja az eszközöket a célból, hogy bele-bele nyúljunk az örökítő anyagunkba. Mi van, ha már több faj jár előttünk 100 ezer vagy 500 ezer évvel, s a testünket és a DNS-ünket tőlük kaptuk. (mármint a lelkünk kapta a lehetőséget tőlük) S mivel a DNS-ünkben – minden emberében kollektíve – az alapinformációk ugyanazok, ezért bizonyos szempontból hasonló dolgokat érzünk, hasonlóan gondolkodunk, hasonló igényeink vannak. Természetesen a biológiai és intellektuális sokszínűség kellőképpen hatott ránk, s megszülte a különbségeket, amelyeknek mi óriási kultuszokat emelünk manapság, de ettől még a gyökereink lehetnek közösek. De mindenre azért a DNS sem adhat magyarázatot.

 

Nem csak a DNS, hanem a szellemi eredetünk is megmagyarázhatja azt, hogy az emberiség miért követ hasonló viselkedési mintákat sok tekintetben. Például közösségek formálódása, beszéd stb. Előfordulhat, hogy azért hasonlóak az álmaink, a céljaink, az igényeink és a képességeink, mert ugyanazokat a szellemi mintákat kaptuk meg a teremtésünkkor. Vagyis van egy olyan közös energiamező és tudatmező, ahonnét mi a gondolataink, az érzéseink, s egyáltalán a viselkedésünk mintáit merítjük. Ezért a valóságérzékelésünk hasonló. Ugyanakkor vannak kivételek, nem is kevés.

Akadnak ugyanis olyanok, akik a valóság sokkal szélesebb spektrumát érzékelik, mint a nagytöbbség. Náluk más a helyzet. Lehetséges, hogy az efféle képességek és kompetenciák belülről fakadnak, tehát a lényünkbe kódoltak? Viszont ha a külső valóságban nincs megfelelő hatás, akkor nem tanuljuk meg figyelni a hozzá kapcsolódó belső hatást, így pedig lassan elenyésznek a velünk született magasabb rendű adottságok. Kár lenne értük!

 

Vannak ismétlődő dolgok a történelemben, melyek emberek feletti lényekről szólnak, akik kapcsolatba léptek bizonyos emberekkel. Nos, így értettem előző soraimat, amikor azt írtam, hogy „ha a külső valóságban nincs megfelelő hatás”, akkor hiába például a fizikai látás képessége, nem látjuk azt, ami amúgy létezik. Tehát hacsak nem száll le elénk a mi háromdimenziós valóságunkba egy ufó a maga fizikai mivoltában, akkor mi nem fogjuk érzékelni. Márpedig a történelemben ez minden korszakban, minden kontinensen megtörtént. Mint ahogyan az is visszatérő motívum, hogy égből érkezett tanítók bízzák a tudást egyes kiválasztott emberekre, vagy hogy furcsa hangok és képek formájában adnak információkat az isteni-angyali lények egyes személyeknek, akikből próféták, megváltók, uralkodók, szentek stb. lesznek. Vegyük észre, hogy nem csak a mitológia hemzseg az emberfeletti világok lényeitől és azok beavatkozásaitól, hanem a vallások, az egyes népek eredettörténetei (amelyek nem feltétlenül mítoszok) és a mindennapi egyéni emberi valóság is. Lásd eltérítések, ufó-észlelések, szellemek és kísértetek megjelenései és a róluk készült fényképek.

 

Egyébként, akik bizonyítékokra vágynak, azoknak ajánlom figyelmükbe a magyarországi ufó-eltérítések átélőinek beszámolóit, amelyek önmagukért beszélnek. A tényeknél maradva találkozhatunk hámsérülés nélküli, a bőr mélyebb rétegébe égetett geometriai formákkal, különféle megmagyarázhatatlan eredetű sebekkel, implantátumokkal, nagytisztaságú, földi körülmények között nem előforduló magnézium-rudakkal, amelyek e különleges találkozás bizonyítékai. S akkor még nem ejtettünk szót az információkról, amelyeket például a kontaktszemélyek közöltek, vagy könyvekben adtak közre, avagy azokról a spirituális képességekről, amelyek ezen emberfeletti lényekkel való találkozás nyomán jóformán egyik napról a másikra kialakultak az eltérítettekben, vagy a kapcsolattartókban.

 

Az emberfeletti lényekkel és világokkal való kapcsolatfelvételnek számos típusa ismert. Én csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a 2012-es év már egy olyan esztendő, amikor egyre több és egyre meggyőzőbb tudás és módszer fog az emberiség birtokába jutni, amelyekkel mindenki kifejlesztheti az életfeladatainak megfelelő képességeit. Egyre több személyes spirituális élményben lehet részük az embereknek, melyek szükségszerűen magával hozzák a tudatosságban bekövetkező forradalmi átalakulásokat. Lehet, hogy ez első hallásra kissé félelmetesen hangzik, de a jövő elhozza a változásokat, méghozzá gyorsított tempóban. Erre minden lehetőség megvan 2012-től kezdve. Ezt véleményem szerint senki sem akadályozhatja meg. A többit meglátjuk.

 

Boldog napot! 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..