Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Emberi sorsok

Könnyű sors… Nehéz sors… Mindenki a sajátját cipeli. Az egész történet a megszületésünkkel kezdődik. Nálam sokkal tanultabbak és okosabbak szerint, mielőtt leszületünk ide, a Föld nevű bolygóra, a lelkünk nagy vonalakban megírja a sorsát. Meghatározzuk, hogy milyen tapasztalatokra lesz szükségünk az életünk során, hogy fejlődni tudjunk. Kiválasztjuk a körülményeinket, életünk szereplőit, és már kész is az életterv.

 

http://www.tiptoptens.com/

 

A kellemetlen az egészben az, hogy amikor inkarnálódunk, sajnos, ránk borul a maya fátyla. Nem tudjuk, mert nem emlékszünk rá, hogy milyen céllal születtünk, milyen feladatokat vállaltunk. Ez életünk káoszának eredője.

Állítólag, annak érdekében, hogy mielőbb elérjünk a teljességhez, hajlamosak vagyunk túlvállalni magunkat. Persze, amikor ezek a vállalások kellemetlen szituációk, vagy nehéz helyzetek formájában kopogtatnak be hozzánk, nem leszünk maradéktalanul boldogok. A legritkább esetben reagálunk mosolyogva és nyugodtan, konstatálva, hogy ez a rossz, most tulajdonképp éppen jó, mert feladatot teljesítünk. Ha mégis így tudnánk megélni a történéseket, sokkal egyszerűbb lenne a dolgunk. Nem lennénk tele feszültségekkel, nem aggódnánk annyit a jövőnk és a megélhetésünk miatt, jobban figyelnénk egymásra és jobban kihasználnánk a pillanatot. Mert, úgyis AZ VAN, AMI….

 

http://www.razaqvance.com/

 

Ha elkezdjük figyelni az életünk eseményeit, rengeteg ismétlődést és párhuzamot fogunk találni a korábbi és a jelenlegi élethelyzeteink között. Amit nem oldottunk meg, újra visszaköszön. Amikor már azt hisszük, hogy túltettük magunkat egy érzelmi krízisen és megúszásra játszunk, biztosan beköszönt egy nem várt ismétlés. Legtöbb esetben beleesünk abba a hibába, hogy saját helyzetünket másokéval próbáljuk összehasonlítani. Ez ritkán vezet eredményre, mert mindenki egyedi és megismételhetetlen. Személyiségében és sorsában egyaránt.

 

Egy idétlen példával élve, ha a többszörösen visszaeső bűnöző ellop egy csokit a boltból, abban reménykedünk, hogy már lassan jobb útra tért, s ez csak egy apró botlás. Ha egy pap csinálja ugyanezt, akkor konstatáljuk, hogy nagy a baj. Mindenki a saját életéhez mérten tud jó vagy rossz döntéseket hozni, és ezekkel formálni a sorsát.

 

Néhány kirívó esettől eltekintve én azt gondolom, hogy nincs jó sors, vagy rossz sors. Illetve, ez nem jó mérce. Minden a megéléseink függvénye. Sokan vannak, akiket a legnagyobb nehézségek sem tántorítanak el, és nem is értik, hogy a környezetük miért sajnálkozik miattuk, hiszen ők köszönik, jól vannak. Bőven van példa az ellenkezőjére is, amikor valakinek olyan a személyisége, hogy a nem létező problémából is hatalmas tragédiát gyárt. Talán az utóbbi embertípus helyzete nehezebb.

 

Minden agyban dől el! Noha életünk eseményeit nem maradéktalanul mi alakítjuk, de a történésekhez való hozzáállásunk rajtunk áll. Ez pedig minden további dolgot meghatároz. Így lesz a könnyű sorsból nehéz sors, és fordítva.

 

Liszkay Judit

Okleveles asztrológus

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..