Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

ENIGMA – EGYEDÜLÁLLÓ TÉVÉMŰSOR

Írta/Szerkesztette: Posted on 0

Minden kedden 20.15-től az ENIGMA című élő műsorban jelentkezik Horváth Zoltán a FIXHD tévécsatornán. Végre egy határtudományokkal foglalkozó, két lábbal a földön álló, mégis spirituális tartalmakat is felvonultató műsor!

Enigma3

Horváth Zoltán arra vállalkozott, hogy hétről hétre a tévénézők elé tár egy-egy érdekfeszítő, megfejtésre váró és sokszor megválaszolatlan témát, amely roppant mód izgatja az emberek fantáziáját. Az ENIGMA című műsor címe is sokat elárul a témákról, hiszen maga a szó titkot jelent. Rejtélyekből és talányokból tehát nem lesz hiány. De nehogy azt higgyük, hogy csak elfogult szemszögből kerülnek bemutatásra az izgalmas témák. Zoltán meghívott szakértő vendégeivel mindig pro és kontra mutatja be a kényes kérdéseket és a legmerészebb teóriákat. Például, hogy van-e élet a Marson, léteznek-e földönkívüliek, mit köszönhet az utókor az elsüllyedt vagy letűnt kultúráknak, mit üzennek a kristálykoponyák, melyek a legújabb összeesküvés-elméletek, a legfrissebb felfedezések, hogyan haladnak a régészeti feltárások, hol tartanak a technikai vívmányaink, milyen rejtett dimenziók léteznek a világunkban, de a sor végtelen.

A megközelítési módok részint spirituálisak és holisztikusak, részint tudományos alapokon nyugszanak. Minden, ami parapszichológia, minden, ami határtudomány, minden, ami ezotéria, de indokolható, bizonyítható és észérvekkel igazolható, az szerepet kap a műsorban. E tekintetben hiánypótló az ENIGMA, hiszen hiteles szakemberek válaszolnak a legfontosabb kérdésekre és osztják meg véleményüket, avagy kutatási eredményeiket a legszélesebb közönséggel. Mindazonáltal tiszteletben tartja a szabad véleményalkotást és megadja a lehetőséget a szellemi horizontunk folyamatos tágítására.

A műsorkészítők elképzelései szerint minden adás informatív, tényfeltáró jellegű, amely komplex képet ad az aktuális témáról.

 

Szó lesz többek között az atlantiszi civilizációról, az egyiptomi misztériumiskolák beavatásairól, az ufókról és az 51-es körzetről, Hitler és Sztálin okkult háborújáról, Raszputyinról és a mágiáról, a Bermuda háromszögről, a maják próféciáiról, asztrológiáról, a 2011-es évben várható sorsszerű hatásokról, az előttünk álló korszakváltásról, a szellemtudományos jelenségekről, Mária-jelenésekről, Pio atyáról és a stigmákról, halálközeli élményekről, alkímiáról és elixírekről, szent helyekről és zarándoklatokról, rejtélyes piramisokról, titkos társaságokról, a Nazca-vonalakról, radiesztéziáról, titokzatos régészeti felfedezésekről, a HAARP projektről, az univerzum megfejtetlen anomáliáiról, láthatatlan energiákról, szellemekről, paranormális jelenségekről: telepátiáról és távolba hatásról, szent ereklyékről, mint a Végzet Lándzsája vagy a Frigyláda, a víz titokzatos tulajdonságairól, a Bibliáról és az apokrifekről, Jézus titkos életéről és az esszénusokról, a Karácsony Szelleméről, ősi rituálékról, spirituális látnokokról és a halál utáni életről.

 

Minden műsorban lesz nyereményjáték, amelyre a szerkesztők e-mailben várják a helyes válaszokat. Sőt, azon megfejtők között, akik minden héten helyesen válaszolnak a feltett kérdésre, havonta egy nagy értékű extranyereményt is kisorsolnak.

Az ENIGMA című műsort a FIXHD tévé készíti. A FIXHD TV műsorát keresse a kábelszolgáltatójánál, vagy kövesse nyomon az Interneten.

 

Mindenkit vár a képernyők elé kedden este negyed kilenckor a műsorvezető, Horváth Zoltán!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..