Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ez a srác meghalt, a mennyországban járt, majd visszatért, hogy az élményeiről beszámolhasson nekünk

A mennyország egy létállapot. Azt hittem, hogy ez a videó egy olyan nézőpontból fog magával ragadni, amely túl van a valláson, Jézuson és Isten megszemélyesítésén…

 

Miután 3 éves korában átfúródott a vakbele, Colton Burpo meghalt és egy olyan helyen járt, amit sok ember „mennyországként” tart számon. Azt állítja, hogy látta, amint Jézus finoman leszáll, majd egy fényen keresztül magával viszi őt egy olyan helyre, amit „Isten trónhelyiségének” hívott. Ott találkozott édesapja nagyapjával, aki arról mesélt neki, hogyan gazdálkodott unokájával. Ugyanakkor találkozott a meg nem született nővérével is, és amikor ezt elmesélte az édesanyjának, akkor ő teljesen ledöbbent. Semmiképpen nem tudhatott volna róla, pedig tisztában volt vele, miután magához tért.

 

3.1

 

Ami ebben a magasabb tudatállapotban történt, nem vallási élmény volt, ez meghaladja a felfogóképességünket. A fiú halálának körülményei jelen életbeli tudatosságának visszatükröződése. Ha valaki vallásos neveltetést kap, állandóan vallási jelképekkel és alakokkal kerül kapcsolatba, s azok a fogalmak belevésődnek a tudatába, és amikor meghalunk, azok visszatükröződnek.

 

Azt látjuk, amiben hiszünk. Hatalmas teremtők vagyunk. Nagyobbak, mint képzelnénk.

 

A tudat nem szűnik meg létezni a fizikai test halála után, s ami ezután történik, az rajtunk m úlik. Sok ember nem hiszi el vagy nem érti meg, hogy meghalt, különösen, ha hirtelen vagy erőszakos halált lelt. Továbbra is a jellemző életüket élik, mivel ez a fizikai valóság elsősorban egy mentális projekcióból származik.

 

Roppant megindító, hogy Colton azt állította, hogy Isten ismerős embereket helyezett köré, hogy megnyugtassák. Sok ember, aki már meghalt és visszatért az életbe, arról szokott beszámolni, hogy haláluk után közvetlenül a családtagjaik üdvözlik őket. Olyan környezet veszi körbe őket, amely kényelmes a számukra.

 

Amikor megértjük, hogy minden alapvetően egyetlen energia, akkor az egyetlen megszemélyesített Istenről alkotott elképzelésünk pusztán a saját tudatunk kivetítése. Maga a tudat ebből az energiából áll, nem egy teremtője, hanem mindabból épül fel, ami a lényegét adja.

 

Mivel ez a fiú egy olyan családban nőtt fel, amelyben az apja egy lelkipásztor volt, vagyis olyasvalaki, aki nagyon szoros kapcsolatban áll Isten fogalmával, ezért a fiú számára ismerős és megnyugtató volt a halála után ugyanannak a tudatfolyamnak a folytatása.

 

Mindnyájan egyek vagyunk az energiában, amely végtelen formában fejezi ki önmagát, s mindnyájan az alkotói vagyunk annak.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=QdUGoFTfP7w

Forrás: http://www.riseearth.com/2016/05/this-boy-died-went-to-heaven-then-came.html

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..