Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Földönkívüli „bébit” talált egy mexikói farmer – a DNS teszt és a vizsgálatok zavarba hozták a tudósokat!

Valóban egy földönkívüli bébi volna ez a bizarr teremtmény, vagy csupán egy bonyolult megtévesztés része? Vajon ez volt az oka a titokzatos, bosszúból elkövetett halálának?

 

A mexikói tévé egy majdhogy hihetetlen sztorit hozott napvilágra: 2007-ben egy mexikói farmer egy élő „idegen” csecsemőre bukkant.

Félelmében megfojtotta egy árokban, de a tudósoknak most végre sikerült nyilvánosságra hozni a baljós kinézetű tetemen végzett tesztjeik eredményeit.

Tavaly év végén Marao Lopez farmer átadta a holttestet az egyetem tudósainak, akik elvégezték rajta a DNS tesztet és a vizsgálatokat.

Azt állította, hogy háromszor ragadta meg a lényt, hogy megfojtsa, és órákig kellett a víz alatt tartania.

A tesztek kimutatták, hogy a tudósok számára ismeretlen lényről van szó: a csontváza egy gyík jellegzetességeit viseli, a fogainak nincsenek gyökerei, mint az embernek, és hosszú ideig tartották víz alatt. Ugyanakkor néhány ízülete hasonlít az emberéhez.

 

http://worldmysteries.tv/

 

Az agya hatalmas volt, különösen a hátsó része, amiből a tudósok arra következtettek, hogy a furcsa szerzet nagyon intelligens lehetett.

Viszont a tudósokat szemmel láthatóan zavarba hozta.

Egy további rejtély, hogy Lopez azóta rejtélyes körülmények között elhunyt.

Joshua P. Warren, amerikai ufó-szakértő szerint a farmer egy kigyulladt útszéli autóban lelte halálát.

Úgy tűnt, hogy a lángok messze magasabb hőmérsékletet értek el, mint az szokványos tűz esetében lenni szokott!

Most az a szóbeszéd járja, hogy a Lopez által megfojtott lény szülei álltak rajta bosszút.

 

 

Abban a körzetben, ahol a lényt megtalálták, gyakoriak az ufó-észlelések és a gabonakörökről szóló beszámolók. Talán őt is szándékosan hagyták hátra a földönkívüliek.

Jaime Maussan, mexikói ufószakértő volt az első, aki megfejtette a történetet. Azt állította, hogy nem egy megtévesztésről van szó. A farmerek azt mondták neki, hogy egy másik lény is volt ott, aki elmenekült, amikor közelítettek felé.

A talány felbőszítette a szkeptikusokat. Néhányan azt mondják, hogy ez egy mutáns, mások arra lennének kíváncsiak, hogy az idegenek miért hagynak hátra egy csecsemőt, valamint egy olvasó azt kérdezi, hogy az idegenek miért nem viselnek ruhát.

A különös történet pedig már elérte a messzi Dél-Koreát és Kínát is.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..