Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Földöntúli morajlás: különös hangok bukkantak fel Kanada különböző részein

Naprakész: A különös hangok jelensége továbbra is terjed, a kanadai és a világszerte készített videókon hasonló hangok találhatók. Állítólag számos városban rögzítettek hasonló rejtélyes hangokat, így többek között Winnipegben, Chicagóban és Glasgow-ban. Miközben sokakat nyugtalanít, mások ugyanannyira kételkednek a különös hangokban. Ez volna a legfrissebb mém (interneten terjedő divatos tartalom)?

 

http://api.ning.com/

 

A Huffington Post Canada elsőként szúrta ki az Albertai erdőben rögzített bizarr hangokat 2012. január 16-án. A videónak, amelyet eredetileg január 13-án töltöttek fel, már több mint 1,2 millió megtekintése volt. Egy felhasználó ezen a héten korábban készített egy videót, amelyet egy csomó posztból szerkesztett, amelyek közé a Conclin-ból (Atla) származó videó is tartozik.

 

Két bizarr – mégis különösen hasonló – videót készítettek a morajlásról Kanada két különböző részén, amelyek a YouTube nézők és a kételkedők fantáziáját egyaránt megragadták.

Az első videót január 13-án posztolták, állítólag a különös zajokat a Conklin-i erdőben (Alta) rögzítették, ami egy távoli közösség Edmontonban. Az azonosítatlan zaj, amely úgy hangzik, mintha egy horror film zenéjéből jött volna elő, több mint 500 000 megtekintőt tudhat már magáénak és több tucat kommentet, amelyek közül sok a hitelességét firtatja.

 

Tekintsd meg itt: http://www.youtube.com/watch?v=gtLNmdZTf_g&feature=player_embedded

 

Egy másik videó is felbukkant pár nappal később, január 15-én. Egy kétségtelenül hasonló hangot rögzítettek a több mint 1000 kilométerre található The Pas-ban (Manitoba).

 

Itt hallgathatod meg: http://www.youtube.com/watch?v=xf4e-AxJ7nM&feature=player_embedded

 

http://coolinterestingstuff.com/

 

Véletlen egybeesés? Szükségünk lehet Mulderre és Scullyra a nyomozáshoz.

„Ezek a hangok olyanok, mint egy jól beinduló death-metál zene…” – mondta egy felhasználó az első videóról.

„Nyilvánvalóan földönkívüliek” – írta egy másik néző.

„Olyan hangok, mintha a pokol nyílna meg” – állította egy megtekintő.

Egy szkeptikusabb néző ezt írta: „Ez a video szélhámosok műve, akik csak ily módon próbálnak néhány kattintáshoz jutni a You Tube-on.”

 

Néhányan azzal álltak elő, hogy ez egy Jeti-szerű lény hangja. Októberben egy kutatócsoport közölte, hogy „95%” az esélye, hogy él Jeti Szibériában. Azonban a Jeti bizonyítékot később lebuktatták, amikor az egyik tudós, aki részt vett a vizsgálatban, elmondta a Huffinton Post-nak, hogy a Jeti-forgatókönyv valószínűleg megrendezett volt.

Mi úgy véljük, hogy az zúgó/morajló hangok nagyban hasonlítanak a Skyrim (egy számítógépes játék) sárkányaihoz.

 

Az elmúlt néhány hónapban számos, azonosítatlan zajt tartalmazó videót posztoltak. Egy dán felhasználó január 10-én posztolt egyet, amelyet már hatvan ezren megtekintettek. Egy másik pedig Svédországból azt állította, hogy vonatszerű zajra ébredt fel, jóllehet a felhasználó állítólag nem is lakik vasút közelébe.

 

forrás: http://www.huffingtonpost.ca/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..