Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

„Frizura a pokolból” – egy amerikai író kemény gondolatai a rendszer hibáiról

Egy rövid eszmefuttatás következik egy szókimondó, amerikai gondolkodótól. Dacára annak, hogy nem minden gondolatával érthetünk egyet, sok témát éppen a gyenge pontjánál fog meg. Ez a cikk továbbá arra is jó példa, hogy vannak, akik egy szuperhatalom polgáraiként is látják a rendszer hibáit és visszásságait.

 

John Kaminski egy olyan író, aki a Floridai-öböl partján él, folyamatosan arra próbál rájönni, hogy miért tesszük tönkre magunkat, továbbá pontosan rávilágít az olyan korrupt hiedelem-rendszerre, mint amilyen „átruházás” ( angolul ugyanez a szó viccesen azt is jelenti: „halálunk”) mechanizmusa. Kizárólag az olvasók hozzájárulásától függ!

 

http://www.gazzettacommerciale.com/

A Ciprusról szóló múlt hét előtti, nyugtalanító, bürokratikus bankrablásról szóló történetek, azután Új-Zéland, majd Kanada esetei után – amelyekre rárakódtak a drónoknak, az üreges hegyű töltények vásárlásainak és a Washingtonból származó kijelentések végeláthatatlan történetei, amelyek mindig pontosan az ellenkezőjét jelentik annak, mint amit mondanak róluk – majdnem biztos voltam abban, hogy Washington nevetséges retorikája világosan előrevetít valamit. Előre vetít még egy gyanútlan ország elleni erkölcstelen inváziót – csak ezúttal a miénk lesz az! (Az USA-ra gondol.) Ez a szabadság-nélküliség földje és a kóser kifosztó művészek otthona.

 

Elvégre mindenki az Egyesült Államok ellensége, még azok is, akik a piszkos munkát elvégzik, ők a bunkó balekok, akiket azon nyomban kiiktatásra szánnak, mihelyt elvégezték csalárd feladataikat.

 

Azok után, hogy a ciprusi kormány részt vett saját népének közönséges kirablásában, csak hogy a bűnöző nemzetközi bankok költekezési szokásait hizlalja – azt a látomást követően, hogy előbb Új-Zélandnak, majd utána Kanadának is ugyanaz volt a terve, még mielőtt az EU által kontrollált bankok rá fogják kényszeríteni Ciprust, hogy rabolja ki a saját betéteseit – már nem csak majdnem, hanem teljesen bizonyos vagyok ebben. (értsd: balekok félreállításában)

 

És minő nagyszerű ötlet!

 

Egy „frizura a pokolból” megakadályozhatja a vérrontás nagy részét és sokkal hatékonyabban iktathatja ki az olyan szükségtelen szakértőket, mint te vagy én, ráadásul csekélyebb fájdalommal fog járni rájuk nézve, de többel ránk nézve. Ez nevezem én haladó szociális programnak.

 

Itt most azon gondolkozom, hogy létrejöhet-e egyszer egy városról városra menő tűzharc a sok Közel-Keleti országban elkövetett erőszakoskodástól még elbizakodott, a szteroidtól gondolkodni képtelen amerikai fegyveres csapatok és a mérhetetlenül erőfölénnyel küzdő, igazán bátor és nem hivatásosan megszervezett haderők között. Micsoda vérfürdő lenne! Én még soha senkiről sem hallottam, aki egy párbajban legyőzött volna egy drónt. Bizonyára senki sem győzné le.

 

Nem érdekel, hogy mit gondolsz arról, hogy hova tudnál rejtőzni. A drónok és a műholdak képesek kiszúrni egy tökön a sömört, akár éjszaka, rossz időben, a világon bárhol. Képesek átlátni a dolgokon is, így ha nincsenek a rejtekhelyek ólomlemezekkel leárnyékolva, nincs hova bújni.

 

Egyáltalán nem hosszú a szabadságért vívott küzdelem.

 

http://static.stuff.co.nz/

Átkozottul kevés lesz a fényes nappal folyó esemény, és azok is előre láthatók és rövidek lesznek, mivel az egész bolygó felügyelet alatt tartható most már, és a borzasztó Nancy Pelosi (az amerikai Képviselőház kisebbségének vezetője), valamint az ő zsidó figurákból álló falanxa biztosítani fogja, hogy a lakosság fegyvertelen lesz, és nem lesz módja megvédeni magát a csúcstechnológiával dolgozó, mindig ugrásra kész és bármikor bevethető SWAT csapatokkal szemben.

 

Az emberek könyörögni fognak a testbe ültetett ellenőrző chipekért csak azért, hogy élelemhez jussanak, habár mindkettő végzetes lesz.

 

Ezért jobb módszer a „hajvágás”. Amikor azt mondják, hogy „Kicsit leveszünk a tetejéből”, akkor ők azt értik alatta, hogy nyaktól felfelé. Mit gondolsz, mire valók azok a FEMA koporsók? Vagy mire való a zsidó fegyver-gyártók biotechnológiai élelmiszer-monopóliuma?

 

Miért rendeznének meg bizonyos katasztrófákat, illetve bizonyos hamis földönkívüli megszállást, amikor elektronikusan is kiüríthetik a pénztárcádat és arra kényszeríthetnek, hogy könyörögj vagy ölj az ételért?

 

Miért keverednének véletlenszerű tűzharcokba, ha kényük-kedvük szerint elvehetik az emberek pénzét és hirtelen lebénítják, illetve képtelenné tehetik őket arra, hogy ételt vegyenek és szállásra leljenek ebben a bekamerázott világban.

 

Az ártatlan és tudatlan bámészkodóknak, akik a kormány tudtával lettek kiéheztetve, nem lesz más esélyük, mint felszállni a FEMA táborokba tartó buszokra, ahol ételt ígérnek majd nekik, amely valójában betegséget okoz, illetve gyógyszert, amely még betegebbé és még beszámíthatatlanabbá fogja tenni őket.

 

Tegyük fel, hogy nem mehetsz többé haza, mert az otthonodat – ha nem rombolták le – már eladták egy hatalmas külföldi befektető egyik beépített strómanjának.

 

Emellett nem lesz pénzünk a lakbér vagy a jelzálog kifizetésére, mert a kormány már el is vette, és megfertőzött néhány gyógyíthatatlan betegséggel, ha eddig még nem nyírt ki téged, vagy nem rakott ki az utcára, hogy éhen halj a tipikus, forgalomban lévő, a tápanyagot teljesen nélkülöző, népszerű, biotechnológiai élelmiszerektől.

 

Csak képzeld el – meghalsz a … italoktól.

 

http://www.12db.dazenews.com/

Tudjuk, hogy mire valók a csúcsánál üreges lövedékek – a lövedékeket nem közvetlenül szállították a felbérelt, dzsihádista (szent háborút folytató) szíriai, yemeni vagy bármely más istenverte helyekre, amelyeket fogadok, hogy meg sem tudsz találni a térképen.

 

De a legtöbb ilyen lövedéket a bankok és az úgynevezett állami hivatalok védelmére fogják felhasználni, olyan emberek ellen, akik hangosan követeleik azt a pénzüket, amiből az Obama-lányok milliós nyaralásokra tudnak menni, és amiből azok a tőzsdeügynökök, akik ezt a „katapultálást” (lóvé kimentését) kifundálták, felbérelhessenek olyan első osztályú biztonsági cégeket, amelyek agyonlövik a földönfutókat, akik valójában azt hiszik, hogy visszalophatják a pénzüket azoktól a zsidó keselyűktől, akik elvették.

 

Abban az esetben, ha felfigyeltél rá, a játéknak vége. A tartózkodási helyedet már számba vették valahol az Állambiztonsági Hivatal erődítményének legmélyén. A tüdőnkben található nanoalumínium, a véráramunkban lévő nanokannibálok és a nanoagyak alakítják át a világot Dr. Moreao szigetévé a haszon és a szórakozás kedvéért.

 

Az idióta zsaruk is benne vannak a programban, és sohasem veszik észre, hogy ők is könnyű célpontként a megsemmisítendők listáján szerepelnek.

 

A könnyen irányítható katonákról – akiknek annyira belemosták az agyába, hogy védjék a hazájukat, ezt a magasztalt „globális békefenntartót” – már gondoskodtak a késleltetett vakcinákkal, amelyek garantálják, hogy a leszerelési végkielégítés egy rákban haldokló túra legyen a Veteránok Adminisztrációs gulágján keresztül, ahol mindenki közömbös, túlhajszolt, és akiket az öldöklő zsaruk, és a katonai robotok sorsára juttatnak.

 

Szóval mit kezdjünk ezzel? Feküdjünk le és haljunk meg (mint oly sok idős ember teszi)? Küldjünk petíciót a kongresszusi képviselőnknek és várjuk a soha nem érkező választ? Mit ér beperelni valakit egy olyan bírósági rendszerben, amely csak azoknak a nagymenőknek a jogait ismeri el, akik kifizetik a kenőpénzüket, miután bíróvá választották a világ legkorruptabb embereit? Vagy folyamatosan eszed az étteremláncok út menti szemét kajáját, ami az orvosokat állandóan munkával látja el?

 

Az az egyetlen módja, hogy ne legyen vége ennek a játéknak, hogy mindenkinek, aki hallja ezt a hosszú listát, annak durranjon el az agya azon, hogy még mindig a 9/11-es hazugságot nyomatják a helyi hivatalnokok, avagy érvényt szereznek eme gyanús, koholt háborúknak, avagy megvédik a lelkiismeretlen orvosok jogát, hogy mérgeket árulhassak és halált okozzanak, miközben az amerikai közösségek leginkább tisztelt tagjai azoknak a bankároknak a jogait védik, akik megvesztegették őket.

 

Ha ezt nem teszed meg és nem azonnal, akkor abszolút elvárhatod, hogy egyike leszel azoknak a jelentéktelen embereknek, akiket azok a gazdag disznók neveznek feleslegesnek, akik kenőpénzt fogadtak el és azt gondolják a küszöbön álló halálodról, hogy az csak egy mindennapos gazdasági szükségszerűség.

 

Ne felejtsd el, hogy a hajvágás a pokolból nem más, mint „egy kis nyírás”, nyaktól felfelé.

 

forrás: https://therebel.org/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..