Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Génsebészeti úton alkotott Homo Sapiens 780 000 éve

A hivatalos tudományos álláspont szerint nagyjából 4 millió éve jelentek meg az emberfélék a Földön, de olyan új bizonyítékok merültek fel, amelyek összefoglalva arról szólnak, hogy a hominidák egyik csoportját az ősi idegen látogatók génsebészeti eljárásokkal hozták létre, hogy végül Homos Sapiens Sapiens-t, vagyis értelmes embert teremtsenek.

 

Daniella Fenton kutató mélyen beleásat magát az emberiség eredetének legkorábbi történetében, s feltűnt neki, hogy kb. 800 000 évvel ezelőtt robbanásszerű változás állt be az agyfejlődésben. Ez irányú kutatása pedig komoly felfedezésekhez vezetett.

 

Az egyik elmélet szerint – hangsúlyozom, hogy csupán teóriáról van szó – olyan ősi idegenek hozták létre az emberiség őseit, akik úgy 780 000 ezer évvel ezelőtt a Plejádok csillagcsoportjából egy féreglyukon keresztül érkeztek.

 

A lovak vérvonalával és a genetikával foglalkozó ausztrál kutató több genetikai változásra figyelt fel, amikor az embert a modern főemlősfajokkal hasonlította össze. Néhány módosítás olyan mértékű, hogy idegenkezűségre, konkrétan fejlett génsebészetre gyanakodott.

 

 

Ennek az elképzelésének hangot is adott a Hibrid emberek: A 800 000 éves földönkívüli örökség tudományos bizonyítékai című könyvében: Hybrid Humans: Scientific Evidence of Our 800,000-Year Old Alien Legacy

 

Művében Daniella Fenton az emberi agy méreteivel, az idegrendszerrel és az információfeldolgozással összefüggő, mélyreható genetikai változásokat emel ki. Ezek a gének váratlanul, egyik napról a másikra, teljesen kész állapotban kerültek elő az úgynevezett „hulladék DNS-ből”. Ráadásul a génrészleteket kivágták, lemásolták és újra beillesztették.

 

Fenton tehát a földönkívüliek kísérletei mellett teszi le a voksát. Rámutat például a 2-es kromoszóma rejtélyes fúziójára egyéb más változásokkal egyetemben, amelyek szerinte 780 000 évvel ezelőtt mentek végbe.

Ez a fúzió minden nagyméretű aggyal rendelkező embertípusban megtalálható, így a neandervölgyi és a gyenyiszovai emberekben is, ugyanakkor más főemlősökében nem.

Ezt egy olyan egyszeri hibának tekinti a kutató, amely az egymást követő generációkból eltűnt vagy egy 46 kromoszómával rendelkező kisebb csoport kialakulásához vezetett, szemben a 48 kromoszómás nagyobb csoporttal. (Emlékeztetőül: a jelenkori ember 46 kromoszómával rendelkezik.)

 

 

Ez a mutáció minden egyes emberben felfedezhető, aki 780 000 éven belül élt a Földön. Hirtelen jelent meg ez a genetikai egyesülés és valószínűleg sok előnnyel járhatott, ami megindokolja, hogy miért ez a fajta vonás vált dominánssá. Ugyanakkor ez nem passzol össze az emberi genomban eddig tapasztalt és ismert természetes mutációkkal.

 

Fenton szerint valakik létrehoztak egy olyan nemző/tenyésztő generációt, amely a fent említett fúziót hordozta. Eme kromoszómabéli módosítások olyan mérvűek voltak, hogy hatással lehettek az agy fejlődésére, az immunrendszerre és a szaporodási folyamatokra Fenton szerint.

 

Az emberi genetika változásai tették lehetővé az olyan képességek kifejlődését, mint amilyen az értelmes beszéd. Ugyanakkor ezek a változások nem következtek be más főemlősöknél. Amiből Fenton azt szűrte le, hogy ez esetben a teremtőinknek talán az lehetett a feltett szándéka, hogy gyorsan alakuljanak ki az olyan újfajta viselkedési szokásaink, mint amilyen a beszédképességünk.

 

Fenton szerint a több százezer éves genetikai változások csupán a bizonyítékok egyik ágát képezik, míg a csillagokból érkező lények által hátrahagyott fizikai eszközök/leletek alkotják a másik ágat, melyek érdekes módon szintén erre a korszakra datálhatók.

 

Fenton könyvében részletezi az idegen intelligenciák arra vonatkozó szándékait is, hogy miért is avatkoztak be az emberiség sorsába.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..