Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ha nyűgös a gyermek – Spirituális tisztítás

Hihetetlen, de igaz, hogy sokszor a gyermekeinkben lévő lélek sokkalta fejlettebb, mint a miénk a szívünk alatt. Ez egyszersmind azt is jelenti, hogy van mit tanulnunk tőlük, s igencsak hálásaknak kéne lennünk, hogy minket, szülőket, áldott meg az ég ilyen „kis” tanítókkal. De a dolog ennek átgondolásával koránt sincs lezárva, hiszen akár egy egész életre összeszövődhet sorsunk a gyermekünkkel és a láthatatlan szellemi világokban magasztos és katartikus folyamatok zajlanak le közöttünk.

 

 

Egyre több a különleges gyermek a Földön. Ma már lehet hallani indigó-, kristály-, csillag- és szivárványgyermekekről is. Anélkül, hogy megkísérelném pontosan definiálni egyik vagy másik típust, megjegyzem, ők jóval fejlettebbek, mint a legtöbb ember bolygónkon. Ők kifejezetten azért vállalták a testet öltést közöttünk, mert segíteni, utat mutatni szeretnének nekünk, és jobbítani kívánják az emberiséget, hogy egy fejlettebb fajjá válhasson.

 

A kreatívan ártatlan emberek között élni ilyen különc és egyben különleges lelkeknek egyáltalán nem könnyű valami. Ők annyira kifinomultak és érzékenyek, hogy őket nagyon könnyű megbántani, kizökkenteni a lelki egyensúlyukból és frusztrálttá tenni, legalábbis amíg gyermekek. De a legtöbb esetben ezzel sajnos csak azt éri el a szülő vagy nevelő, hogy már gyermekként megtapasztalják, mi a depresszió és végül nem tudják valóra váltani azt a küldetést, amiért leszülettek közénk. Ha azonban hagynánk kibontakozni és megvalósulni a bennük rejlő isteni csodást, akkor valóban nagy segedelmet kaphatnánk általuk. Erről lesz a következőkben szó.

 

 

Magasabb rezgésű aurával rendelkező gyermekeink egy kifinomult energiamanipulációt végeznek rajtunk életünk során többször is, de mindeközben törékeny lelküket nagyon sok negatív sugárzás éri. A legtöbbjük már sajnos depressziós. Holott ezekben a gyerekekben vannak rejtett képek, üzenetek, melyek rajtuk keresztül a világra hatnak. Amikor álomra hajtják a fejüket, és a szülők is már nyugovóra térnek, az energiák felvillannak az aurájukban és szépen az alsó csakráikon kiépült csatornákon keresztül anélkül, hogy a szülőknek tudatos szinten fogalmuk lenne róla, a gyerekek tudatalattira ható energiacsomagokat adnak át nekik.

 

Születésüktől hét éves korukig a csatornáik a szülőkkel száz százalékosak, így a szülők viselkedésén és gondolkodásán keresztül a kiválasztott gyerekek hatnak az egész világra. Ez egy hallatlanul fontos ezoterikus tény. És egyre többen vannak. Ez egy pozitív tudatalatti manipuláció, melynek hatása egyre inkább érezhető a világ sorsának alakulásában. Ez már a tömeges meggyőzés stádiumába lendíti át az emberiséget. Persze a népesség java még most is egy nagy tehetetlen tömeg, de egyre több a nyitott ember és vannak olyan éjszakák, amikor sok ilyen gyermek fogja működtetni ezt a képességét, és azok a pozitív energiacsomagok áradni fognak belőlük.

 

Az isteni gondviselés egy újabb tündöklő megnyilvánulása, mely az emberiség megsegítésére hivatott. E gyermekek tisztítják és tudat alatt leheletfinoman irányítják a szüleiket. Honnan hová? A földhöz kötöttség felől a spirituális szabadság irányába, az anyag felől a szellem felé, lentről a felfelé. Óriási tett ez a részükről, mely áldozat is egyben. Legyünk hát kicsit megértőbbek gyermekeinkkel! Lehetnek nekik is nehezebb pillanataik, amikor kicsit a szokásosnál nyűgösebbek, kevésbé toleránsak és zaklatottabbak, mert könnyen lehet, hogy éppen tőlünk vettek át terheket és éppen annak megtisztítása teszi őket ilyenné.

 

Boldog napot!

 

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..