Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Három világkorszak története és azok jelentősége a jövő szempontjából

Ez a cikkecske egy érdekes kis eszmefuttatás a világ sorsáról: múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

 

Három világkorszakot különböztethetünk meg: „Ily módon azt a világot, ami annak idején volt, s amit elárasztott a víz és elpusztult, majd azt, amelyik jelenleg létezik, s lényegében arra ítéltetett, hogy istentelensége és bűnei miatt elkárhozzon, valamint azt a világot, ami ezután következik.

 

„…egy nap az Úrnál olyan, mint ezer esztendő, és ezer esztendő mint egy nap”

(Péter apostol II. levele 3,8)

 

Alapjában véve volt egy olyan világ, amely megelőzte a miénket és az özönvíz áldozata lett. Majd beléptünk a második világba, amelyben jelenleg is élünk, s majd be fogunk lépni egy harmadik világba, amelyről sokan úgy vélik, hogy késedelem nélkül közeledik.

 

Sok ember úgy becsüli, hogy Ádámot körülbelül Kr.e. 4000 körül teremtették meg. Mint említésre került, egy nap megfelel ezer évnek.

 

Ebből az következik, hogy a teremtés nyolc napja 8 000 évvel egyenlő, amihez adjuk hozzá az Ádám óta eltelt 6 000 évet, s megközelítőleg 14 000 évet kapunk.

 

Sok ember úgy okoskodik, hogy egy meteor fogja eltalálni a Földet és elpusztítja majd az életet, illetve lerombolja a Földet.

 

Egyesek úgy gondolják, hogy meteor csapódott a Yucatán-félszigetbe is, s ez egy 25 mérföld magas szökőárat okozott.

 

(Megjegyzés: e teória szerint Noé özönvize a második világkorszakban következett be és nem volt világméretű.)

 

Az első világot elpusztító a kataklizma viszont világméretű esemény volt.

Oroszországban gyorsan megfagyott masztodonokat fedeztek fel az elmúlt években vajas csészékkel a szájukban és a gyomrukban. Amikor pedig a masztodon hús kiolvadt, kiderült, hogy szánhúzó kutyákat is felfaltak. Erre a gyorsfagyasztásra 14 000 évvel ezelőtt került sor.

 

4.1

 

Jeremiás 4. könyvében Isten azt állítja, hogy

„Ha a földre nézek, lám, puszta és üres, ha fel az égre, kihunyt a világossága.
Ha a hegyeket nézem, lám, ingadoznak, és a halmok is mind megrendülnek.
Körülnézek, és nincsen ember; az ég madarai is mind elmenekültek.
Ahogy tovább szemlélődöm, lám, pusztává lett a bőven termő föld; minden város romokban hever az Úr színe előtt, izzó haragjától.”

(idézet forrása: http://mek.oszk.hu/)

 

Vajon miért rombolta le az Úr valamennyi várost?

 

4.2

 

Egy „magasabb civilizáció” városai voltak ezek, amelynek a manapság talált régészeti leleteit és kincseit nem volnánk képesek újra előállítani az úgynevezett „modern világban”. Az első világ városai közé tartozott kétségkívül Atlantisz és sok más elveszett és elfeledett nép és műveltség.

 

Erre a világméretű pusztításra megközelítőleg 14 000 évvel ezelőtt került sor

 

A ma is tartó második világ elején a Teremtő azt mondja, hogy a férfit és a nőt a 6. napon hozta létre, Ádám és Éva előtt:

„Isten megáldotta őket, Isten szólt hozzájuk: „Legyetek termékenyek, szaporodjatok, töltsétek be a földet és vonjátok uralmatok alá. Uralkodjatok a tenger halai, az ég madarai és minden állat fölött, amely a földön mozog.”

(Teremtés könyve 1,28.)

Forrás: http://mek.oszk.hu/

 

A „töltsétek be”, pontosabban „töltsétek be újra” kifejezés szerint volt egy világkorszak, amit leromboltak, s immáron a második világkorszak hajnalán az volt a szándék, hogy népesüljön be újra a föld.

 

Mindenki tudja és tisztában van azzal, hogy a végidőket éljük. Ne feledjük el, hogyan figyelte mindenki az eget 2012 decemberében. Mindenki érezte a zsigereibe és a lelkében, hogy valamilyen fontos dolog történik éppen. Ez a harmadik világ fog hamarosan következni.

 

4.3

 

Az eljövendő harmadik világ csodálatos lesz. Mindnyájan, a jók és a gonoszok, ahogyan írva vagyon, „egy szempillantás alatt” át fog alakulni – spirituális testet öltünk.

Ez azt jelenti, hogy nem lesz többé emberi test és nem úgy fogunk kinézni, mint 30 vagy akárhány éves korunkban, hanem úgy fogunk megközelítőleg festeni, amilyenek mi a spirituális testünkben vagyunk. Természetesen, ha nekünk jelenleg a fizikai testünk beteg, nem fogunk gyengélkedni, ha spirituális testben leszünk.  A szellemtest egy tökéletes test, nincs benne hús, sem betegség, sem torzulás.

 

Így felvetődik a kérdés, hogy vajon a spirituális testünk örökéletű-e vagy sem. Még ha spirituális testben vagyunk is, akkor sem lehetünk örökéletűek. Minden egyes ember eldöntheti, hogy kiben akar hinni és tovább folytathatja az életét a harmadik világban.

 

Ez az oka annak, hogy mi csupán agyunk megközelítőleg tíz százalékát használjuk ki ebben a korszakban. A harmadik világban mindenkinek 100%-os lesz az agykapacitása és minden korábbi dologra és eseményre emlékezni fogunk. A Teremtő, aki szereti a gyermekeit, senkit sem kényszerít arra, hogy szeresse Őt. Mindenkinek szabadságot adományoz, hogy magától döntse el, kinek akar hinni. Ezért vagyunk a második világkorszakban. Valami ROSSZ történt az első világkorszakban, de ez már egy másik cikk témája.

 

Sok hazugság van körülöttünk és ez napról napra rosszabb lesz.

 

Mindenhol félrevezetés van, de az igazságot meg lehet találni, ha az ember meg akarja találni és szembesülni kíván vele. Kikre fogunk hallgatni? Kiket fog elsodorni a hazudságok áradat, amely exponenciálisan növekszik? Avagy te egyike vagy azoknak, akikről az írás ezt mondja: „azok, akiknek van szemük a látásra és fülük a hallásra”?

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/articles1/threeworldages.php#.VX5b1_ntmko

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..