Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Híresség rovat: Dukai Regina aurája – Sziporkázó szenvedélyesség

Írta/Szerkesztette: Posted on 0

Az elbűvölő kisugárzású hölgyek titkaira mindenki kíváncsi. Vajon így születtek, vagy tettek érte, hogy a férfiak ideáljává váljanak. S ha igen, akkor vajon hogyan hozható elő egy nőből az igazi, ellenállhatatlan bűverő? Talán Dukai Regina aurája ezt is elárulja.

 

Szép narancs-vörös aurája vonzó kisugárzást kölcsönöz neki. Az aurában megjelenő színek gyönyörűen tükrözik sziporkázó egyéniségét. Azt kell, hogy mondjam, őt érthető okokból szereti a média. A kisugárzása energikus és szenvedélyes, felkelti az emberek érdeklődését. Magánéletében nyílt természetű, barátságos, társas lény, munkatársai körében, biztos vagyok benne, hogy osztatlan népszerűségnek örvend. Az ilyen aurájú nők gyors észjárásúak, az ízlésük kifogástalan, és pontosan tudják, hogy miként élvezzék az életet. Egy dologtól rettegnek, s ez a bizonytalanság. A vörös aurájú nők félelmeinek zöme ez.

 

 

A vörös szín az aurában: az elsődleges alkotóerőre utal. (semmi sem lehetetlen) Ez a tűz és a szenvedély színe, eltökéltséget és akaraterőt takar. Dinamikus, váratlan változásokra kész, erős személyiséget takar. Ez az a szín, ami nem csupán szenvedélyes, mások szexuális energiáira is hat. A vörös szín gyengeségei: impulzív személyiség tartozik hozzá, ezért hajlamos lehet az idegességre, hirtelen felindultságra, akinek ilyen az aurája.

 

 

A narancs árnyalatok az aurában: a melegség, a kreativitás és az érzelmek színei. Bátorságot és erős társas hajlamot jeleznek. Akinek ilyen az aurája, az roppantul népszerű a barátai körében. Többnyire nyüzsgős személyiség, mivel nem szereti a magányt. Jellemzően, rendszerint képes tőkét kovácsolni a képességeiből, sosem válik unalmassá. A narancsos aurájú nőknek elbűvölő természetük és kellemes kisugárzásuk miatt sosem kell attól rettegniük, hogy barátaik elpártolnak tőlük.

 

Személyiségének 6O%-át köti le a fizikai valóság, realista látásmód, 35%-át a kreativitás, kommunikáció, és az érzelmek kifejezése, és 1O%-ban az ösztönös megérzések, tervezgetés, jövőképek. Tehát fontosak a számára az élethez fűződő gyökerek, az életminőség, a biztonságérzet, a szenvedélyes élet, a motiváltság, és a kommunikáció. Az ilyen aurájú hölgyek nem szertik, ha egy férfi nehezen hoz döntéseket, és nincs benne elég tudatosság. Rugalmasságra, figyelemre és elfogadottságra vágynak.

 

Boldog napot!

 

Horváth Zoltán  

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..