Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hitler természetfeletti élményei

Médium volt-e Hitler? Mikor szólalt meg benne először a misztikus „belső hang”? Mire szólította fel a szellemvilág a német káplárt? Milyen jövőképet közölt a Thule Társaság egyik legjobb médiuma Hitler pályafutásáról? Megvalósult-e a Führer okkult küldetése?

 

A náci okkultista társaságok, miként a Thule Társaság, a Vril Társaság, az Ahnenerbe, a Hadtudományos Kutatások Intézete vagy a Geheimnisvolle Korps (Okkult Erők) valódi spirituális célja a Herrenvolk-teória igazolása volt. Tették ezt állítólag a következő módon:

  • spirituális úton kapcsolatba léptek a távoli csillagrendszerekben élő földönkívüli árjákkal
  • médiumi úton kontaktust teremtettek a Földbolygó üregrendszereiben élő emberfeletti emberekkel, akik Thule pusztulását követően a föld alá kényszerültek
  • a jelen korszak germán vérvonalát legtisztábban hordozó egyedek eugenikai programok által való nemesítése révén létre kívánták hozni a felsőbbrendű faj mintapéldányait a német népből

 

Mindebből világosan következik, hogy semmilyen spirituális eszköz és képesség bevetésétől nem riadtak vissza a náci okkultisták. Miért is tették volna az ő helyzetükben? Ezúttal azonban arra szeretnék kitérni, hogy személy szerint Hitler életében – annak is a hatalomra jutását megelőző periódusában – milyen főbb találkozások voltak a természetfelettivel, amelyek fokozatosan irányították, terelték a leendő Vezér életét a III. Birodalom főbb doktrínáinak irányába.

 

Hitler korai éveit számos csoda tarkította. Jól dokumentált tény, hogy Hitler mennyire osztotta Walter Stein Szent Grál iránti rajongását, nem is beszélve a Krisztus oldalát átdöfő Szent Lándzsa iránti lelkes odaadásáról.

Steintől tudjuk, hogy Hitler miként esett transzba a Hofburgban a Szent Lándzsa közelében, miközben egy természetfeletti lénnyel próbált telepatikus úton kapcsolatba lépni. Walter Stein részletesen taglalja, hogy milyen hatást gyakorolt Hitlerre a szakrális relikvia. Szerinte Hitler transzba esett, arca szinte lángba borult és csillogó, igéző tekintettel bámulta az ereklyét. A levegő vibrációval telt meg és olyan érzése támadt, mintha valamilyen energia kezdte volna átjárni Hitlert.

„Hitler lelkiélete abban a pillanatban, amikor ez az idegen lény beleköltözött, még nem volt elég fejlett ahhoz, hogy mindvégig tudatában legyen önmagának és környezetének” – hangzik a visszaemlékezés.

 

Hitler később maga közli többekkel, hogy őt egy belső hang irányítja. Majd úgy nyilatkozik, hogy „Egy alvajáró precizitásával és biztonságával követem a nekem kijelölt utat”.

 

Hitler a következő okkult megtapasztalás-sorozatot Ernst Pretzsche-nek köszönhette, aki egy bécsi antiszemita antikváriusként mágnesként vonzotta magához a hasonló gondolkodású érdeklődőket. Így egyebek mellett Guido von Listet és Hitlert is. Miután felismerte Hitlerben a pángermán eszmék és a misztikus teuton múlt iránti rajongót, hamar megkedvelte és nem csak bizalmába, hanem számos okkult tudásba is beavatta őt. A feljegyzések szerint Pretzsche hozzásegítette az ifjút spirituális képességeinek aktiválásához. Ily módon lassacskán feltárultak Hitler előtt a felsőbb világ kapui, melyek később a magasabb rendű energiákhoz és az Akasha Krónika egy részének olvasásához vezették el Hitlert.

Úgy hírlik, hogy Ernst Pretzsche volt, aki megismertette Hitlerrel a peyote-ot, ezt a hallucinogén anyagokat tartalmazó, pszichedelikus drogfélét, amelyet szintén a magasabb dimenziókba történő belépésre használt fel, kockáztatva, hogy esetleg elveszíti önuralmát az ember számára ismeretlen világokban.

 

Ezek után nem lesz meglepő adalék, hogy a Teozófiai Társaság tagjai Adolf Hitlert médiumként tisztelték, akire a felsőbb birodalmak és a fizikai valóság közötti spirituális csatornaként tekintettek. Hitler tulajdonképpen különféle keleti samanisztikus technikák révén próbált bepillantani a titkos birodalmakba és azokból üzeneteket közvetíteni.

 

Hitler élete felett a természetfeletti hatalmak beavatkozásának egyik legnyilvánvalóbb és legkézzelfoghatóbb jele az volt, amikor egy brit mustárgáz-támadás megvakította 1918. október 13. éjszakáján. Gyötrő fájdalmai közepette hangok szólaltak meg a fejében, amelyek arra szólították fel, hogy mentse meg Németországot. A sötétség egyszeriben eltűnt és a látása visszatért. Ekkor fogadta meg, hogy minden erejével azon lesz, hogy szent küldetését beteljesítse. A folytatást viszonylag ismerjük.

 

Azon sokat vitatkoznak, hogy Hitler belépett-e a Thule társaságba vagy sem. Azon pedig szintén sokan polemizálnak, hogy a Vril Társaság létezett-e vagy sem. Ezt döntse el mindenki maga a sok ehhez kapcsolódó beszámoló és utalás tükrében.

Az okkult információk szerint mindenesetre a náci misztikusok számos médiumot és boszorkányt alkalmaztak. Az egyik újdonsült médiumuk egy tanulatlan orosz parasztasszony volt, aki fantasztikusan fogékonynak bizonyult a paranormális inspirációkra. Az egyik legemlékezetesebb eset az volt, amikor a médiumnak sikerült kapcsolatba lépnie az erőszakos halált halt Comtesse von Westarppal, a Thule Társaság egykori titkárnőjével és médiumával. Tőle hangzott el a következő közlés: a férfi abszolút hatalmat fog szerezni Németország felett, a germán faj Messiásává fog válni, soha nem tapasztalt veszteségekkel járó háborúba fogja taszítani Európát, miközben a hatalmát kiterjeszti, végül azonban romba fogja dönteni a nemzetet.

Dietrich Eckart elképzeléseibe nem illeszkedett ennek a próféciának a záró akkordja, de annál inkább az eleje. Eckart Hitlerben látta azt a karizmatikus vezetőt, aki képes a német nép vezérévé válni és a germán faj világuralmát megvalósítani.

 

Az új tagot hamarosan bemutatta a megfelelő müncheni köröknek, valamint a Thule Társaságba járó értelmiségi barátainak. Eckart 1923-ban a halálos ágyán így búcsúzott: „Kövessétek Hitlert! Ő fog táncolni, de én szereztem hozzá a zenét. Én avattam be őt a ‘Titkos Doktrínába’, én nyitottam meg látásának központjait és tettem lehetővé, hogy kommunikáljon az Erőkkel. Ne sirassatok engem: nagyobb hatással voltam a történelemre, mint bármelyik német”.

Íme, egy újabb utalás arra, hogy Hitler nem evilági erők segítsége révén vitte véghez sorsformáló tetteit.

 

E néhány kiragadott példa annak illusztrálására szolgált, hogy Hitler maga is médium lehetett, továbbá egy okkultista praxist folytató beavatott, aki nem egyedül, hanem sok hozzá hasonló személlyel, mágikus eszközök sokaságával és okkult erők mozgósításával törekedett a III. Birodalom felépítésére.

A szemtanúk szerint Hitler a tömeghipnotikus szónoklatai alatt szinte önkívületi állapotba került, mintha valami beköltözött volna a testébe és átvette volna az irányítást felette. És valóban, ha alaposabban megfigyeljük Hitler több ezres hallgatóság előtt tartott beszédeit, akkor felébredhet bennünk a gyanú, hogy felsőbb erők működtek közre a Führer közszerepléseiben. Ez is egyfajta megszállottság, avagy a médiumitásra utaló jel. Talán sohasem fogjuk megtudni, hogy mennyire uralta magát Hitler a világtörténelem sorsfordító pillanataiban a döntéshozatalai során, avagy mennyiben szállta meg őt egy felsőbb intelligencia.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..