Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hogyan élt vissza az NSA a világ bizalmával (Mikko Hypponen) – videó

A TED egy betűszó, mely a technológia, a szórakozás és a dizájn szavak angol megfelelőjének a kezdőbetűiből tevődik össze. Itt a világ legkiemelkedőbb gondolkodóinak az elképzeléseivel ismerkedhetsz meg. Rövid, velős előadásokat hallgathatsz remek előadók tálalásában.

Mivel nagyra értékelem az itt bemutatott videókat, arra gondolta, hogy rendszeresen meg fogok osztani néhány olyat, amelyről úgy gondolom, hogy sokak számára hasznos lehet.

 

Idéznék a felhasználási feltételek közül:

„Ez a honlap (www.ted.com) közszolgálatot végez azért, hogy hasznos gondolatokat népszerűsítsen. Bárkit örömmel lát, aki önkéntesen bekapcsolódik ebbe a tevékenységébe.

Arra ösztönözzük Önt, hogy annyi TED Talks-ot (TED beszédet) tekintsen meg ingyenesen, amennyit csak kíván, valamint hogy ossza meg másokkal azt, amiről tudomást szerzett akár online, akár offline.” – Tehát ezek a videók szabadon terjeszthetők és nem vonatkoznak rá a www.boldognapot.hu szerzői jogai.

 

A magyar feliratért külön köszönet illeti a fordítókat, akiknek az áldozatos munkája nélkül ezt nem olvashatnánk.

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..