Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hogyan használják a sejtjeink a fényt kommunikációra?

Rumi ezt mondta: „Testünk a mennyek fényéből lett szőve.” Eltöprengtél már azon, hogy mi különbözteti meg az élő és az élettelen folyamatot? Vajon mi tesz minket „élővé” ahelyett, hogy csupán parancsot teljesítő gépek vagy robotok volnánk? Mi az életerő, illetve mit neveztek az ősi filozófusok „animus”-nak? Ez a fény és az az alapvető módszer, ami által a sejtjeink és a DNS kommunikál.

 

Végül is, a sejt ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, amikor él és amikor halott. Egyazon molekulák és struktúrák vannak benne, viszont akkor mi teszi élővé a sejtet? Mi teszi lehetővé egy átlagos ember számára, hogy 10 billió olyan sejt halmazává válhasson, amely minden másodpercben pontosan kommunikál minden egyes molekulával a testben?

 

Mi több, néhány másodpercenként több, mint 10 millió sejt hal meg, s az entropikus hanyatlás megakadályozandó több sejtnek kell létrejönnie az életerő fenntartása végett. Ne tévedjünk. Ez egy hatalmas vállalkozás. Pusztán egy gép sohasem tudná ezt sikerre juttatni. Ezért sem képes oly sok orvosság meggyógyítani a testet, mivelhogy nem fényszinten – konkrétan fénysebességgel – hatnak.

 

 

Túlságosan is lassú volna a kémiai üzenetközvetítés egy ilyen hihetetlen mutatvány megszervezéséhez. Alexander Gurwitsch, orosz tudós, Vladimir Vernadsky és Fritz Alfred Popp egyik kortársa, rámutatott annak a szükségességére, hogy a sejteknek képeseknek kell lenniük a fénysebességű kommunikációra, ha egyáltalán működtetni akarjuk a testjeinket.

 

Dr. Fritz Albert Popp:

„Még mindig annak a teljes megértése előtt állunk, hogy milyen komplex kapcsolat van a fény és az élet között, de határozottan kijelenthetjük, hogy az egész anyagcserénk működése fényfüggő.”

 

Alexander Gurwitsch, aki laboratóriumában hagymagyökereken kísérletezett, felfedezte, hogy a gyökerek képesek a szomszédos növények gyökérzetét ösztönözni, amennyiben a két közeli növény kvarckristályedényben van. Ugyanez a hatás nem következett be, amikor a növények szilíciumból készült tartóban voltak. Kiderült, hogy a kvarc megszűr bizonyos UV-hullámokat, míg a szilícium nem, így vált lehetővé a biológiai entitások közötti kommunikáció.

 

Popp később UV-fénnyel folytatott kísérleteket, hogy még inkább megértse Gurwitsch felfedezését. Vegyszereken végzett 37 különféle tesztet, köztük olyanokon is, melyek rákot okoztak.

 

 

Minden pillanatban azok az összetevők, melyeket karcinogénnek talált, felvették, megkötötték az UV-fényt, megváltoztatták vagy összezavarták a frekvenciát. Ez történik a DNS-ünkkel is, amikor gyenge minőségű élelmiszert fogyasztunk, amikor ismételten negatív érzelmeknek vagyunk kitéve, amikor DNS-zúzó zenét hallgatunk, tévét stb. nézünk, vagy akár a vizünkben vagy a talajban vagy a levegőben található vegyi mérgek támadását viseljük el a kollektív környezetszennyezésnek köszönhetően. Ezek az elemek összekuszálják vagy összezavarják a sejtjeink által kommunikációra használt fényjeleket.

 

Popp azt is felfedezte, hogy ezek a rákot okozó összetevők egy dologban közösek. Minden egyes karcinogén csak egy speciális frekvencián – 380 nanométeren az ultraibolya tartományban – reagál a fényre. Popp arra volt kíváncsi, hogy a fény miért tud az információk kódolóberendezéseként viselkedni, mígnem feltárta, hogy a fény képes a sejtek megjavítására.

 

Popp például felfedezte, hogy az Ultragyenge Foton Kibocsátás (UPE) vagy Biofoton Kibocsátás (BPE) a minden biológiai rendszerből – beleértve az embert is, akinek az anyagcsere-tevékenységei miatt következik be – spontán vagy állandóan sugárzódó fényjelenségre utal, s mindennemű ingerlés vagy fokozás nélkül következik be.

 

Ez az elektromágneses spektrum látható és UV tartományában egyaránt végbemegy nagyon alacsony intenzitás mellett (kb. 10-16 – 10-18 W/cm2. )

 

A biofotonok koherens kibocsátása kapcsolatban áll a biológiai organizmusban található információ- és energiaátviteli folyamatokkal, továbbá összefügg a DNS-funkcióval és a génszabályozással.

 

A DNS újraprogramozása arról szól, hogy lehetővé tesszük az elektromágneses kommunikációt a saját biológiánkban, valamint a Világegyetem élő és lélegző Intelligenciájában. Azáltal, hogy a sejtjeinket lefojtjuk a gyógyszerészeti drogokkal, a hangulatjavítókkal vagy még inkább a nagymértékben feldolgozott, genetikailag módosított élelmiszerekkel, meggátoljuk a fénykommunikációt a tökéletes fraktál világegyetem és a testünk között.

 

A DNS-javítás – és ebből fakadóan a sejtjeinké is – arról szól, hogy elősegítjük azt a folyamatot, amelynek során a koherens fény szabályozhatja a bioritmusunkat, a homeosztázisunkat és minden egyes anyagcserefolyamatot a testünkben. Az a 10 billió sejt tudja, mi a dolga. A DNS-ünk már tökéletesen érti, hogyan kommunikálhat megfelelően, mindössze arra van szükség, hogy kiiktassuk a képből mindazt, ami ezt a kommunikációt meggátolhatja. Érted már? (Képben vagy?)

 

Forrás / Original article: https://www.riseearth.com/2018/04/how-your-cells-use-light-to-communicate.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..