Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hogyan kezdhetünk el emlékezni az előző életeinkre?

Az életünk értelme utáni kutatás egy olyan hatalmas felfedező út, amelyen mindannyian részt veszünk, s mindent egybevetve új értelmet adhatunk az életünknek, amidőn képessé válunk korábbi inkarnációink információit egyesíteni. Végtére is, életünk utazása lelkeink időtlen vándorlásának csupán egy parányi részhalmazát képezi. Minél több információt tudunk ebből kinyerni, annál könnyebb lesz számunkra látni a jelenlegi életünkben elénk táruló utat.

 

Természetszerűleg könnyű ezt kijelenteni, ám nehéz dolog az előző életekből értelmet nyerni egy kifejezetten az előző életek regressziójára specializálódott médium segítsége nélkül. Már az önmagában egy nehéz feladat, hogy találjunk egy képzett és megbízható médiumot, akivel nekilátunk ehhez a kényes feladathoz. Éppen ezért szeretnénk megosztani néhány olyan módszert, amivel magadtól is elkezdheted, így amikor majd egy jó pszichikai képességű embert találsz, akkor már benne leszel folyamatban.

 

2.1

 

Meditálj!

 

A lélek sok fizikai megtestesülésen ment keresztül a jelenlegi testet öltése előtt. Hát, akkor miért ne hagynád ki a testedet a képletből annyiszor, amennyiszer lehetséges? Az elme a test része, s amikor az elme nyugodt, akkor a lélek megszakítás nélkül tud beszélni.

Amikor meditálsz, figyelmedet összpontosítsd arra, ami felszínre bukkan. Helyek, személyek vagy események emlékei vetődnek fel? Rengeteg szórakozással fog járni, ha a gyakorlást követően papírra veted ezeket, majd pedig szemügyre veszed, hogy le tudsz-e vonni némi információt belőlük, amikor a történelemmel veted össze a jegyzeteidet!

 

Kérj tanácsot a jelenlegi inkarnációdról!

 

Mi mindenen mentél keresztül az életben? Vannak lehetőségek, s rengeteg olyan tapasztalattal rendelkezünk, amelyek segítettek azzá az emberré válnunk, akik vagyunk. Ezek a tapasztalatok egy ok miatt történtek: egy olyan utazás részesei vagyunk, amelynek során a lelkünk azt érzi, hogy segíthetne formába önteni a teljes lényét. Igazság szerint karmát hoztunk át a korábbi életeinkből és a jelenlegi nehézségeink a múltban elkövetett áthágásoknak lehet a jele. Vajon mi történhetett lelkünk múltjában, amely olyan leckéket tett szükségessé, melyeket ebben az életünkben tanultunk meg?

 

Figyeld meg azt, ami különös módon ismerős!

 

Mindenkinek volt már olyan érzése, hogy ismeri azt a valakit, akivel épp most találkozott, illetve furcsa mód otthon érezte magát egy új vagy idegen helyen egyik vagy másik alkalommal. Ez egy előző életből származó tudás közvetlen eredménye lehet. Valójában, a lélek természetes módon vonzódik az ismerős dolgokhoz, következésképpen gyakran kapja magát azon, hogy olyan ösvényen halad, amit előző életében már megtett. Ezért is fontos észrevenni azt, ami furcsa mód ismerős vagy déjà vu érzést kelt. Írd le ezeket, hogy el ne feledd.

 

Jegyezd le a régi emlékekkel kapcsolatos érzéseidet!

 

Egy bizonyos ponton olyan „emlékekbe” is belefuthatunk, amelyeket valójában át sem éltünk. Ezek olyanok, melyeket nem a jelenlegi inkarnációban tapasztaltunk meg. Ha véletlenszerűen jut eszünkbe valami, ami a lelkünkből erőteljes érzelmet vált ki, akkor szenteljünk neki figyelmet! Ez akár egy olyan valódi emlék is lehet a lelkünkből, amire éppen ebben az életben bukkantunk.

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..