Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hogyan takaríthatod ki a tobozmirigyedet hét lépésben?

A tobozmirigy azok számára fontos, akik fejleszteni szeretnék a multidimenzionális érzékelésüket.

A tobozmirigy normális esetben DMT-t (egy pszichoaktív alkaloidot, intenzív hallucinogént) állít elő, amikor teljes mértékben működésbe hozzuk, ezáltal pedig képesek leszünk az idő javarészében egyfajta látnoki állapotot fenntartani.

A „felébredt”, illetve aktivizálódott tobozmirigy olyan képességeket indít be, mint amilyen a tudatos asztrálutazás, a magasabb dimenziók felfedezése, a jövő előre látása és a szeretet dimenziójának lényeivel való kommunikáció lehetősége.

 

A DMT az Ayahuasca egyik összetevője, ami egy amazonasi növényi orvosság, amely mélyen gyökerező fizikai és szívbéli gyógyítást tud létrehozni tisztító hatása és többdimenziós érzékelése révén.

 

Azok az emberek, akik ezt a gyógyhatású szert használják, a „mű”/„munka” időszakába lépnek, ahol kérdések áradnak bele a tudatosságukba és a DMT tudatosság okozta szellemi élményekkel meggyógyulhatnak.

 

Amennyiben megtisztítjuk a tobozmirigyünket, úgy az a saját DMT-jét fogja termelni, aminek pedig az az előnye, hogy folyamatosan a spirituális „munka” állapotában lehetünk, ugyanakkor megkíméljük magunkat az ayahuasca fogyasztásának hashajtó hatásaitól.

 

Következésképpen nincs többé szükségünk a spirituális életünkhöz semmilyen járulékos szerre. A DMT egy teljesen természetes anyag, amit az emberi test állít elő és oszt szét, amikor gyógyult állapotban van.

 

http://imagizer.imageshack.us/

 

Innen nézve, úgy tűnhetne, hogy az emberi lényt arra szánták, hogy látó lény legyen, aki képes más dimenziókban található információk megcsapolására. Ez a dimenzionális érzékelés meghaladja az egót és gyorsan meggyógyítja a szenvedéseinket, a konfliktusainkat, s ebből következőleg a karmát.

 

Íme, a tobozmirigy detoxikálásának néhány alapvető lépése:

 

1. A HIGANY

 

Ez valóban rosszat tesz a tobozmirigynek. Ez egy méreg. Ne hagyjuk bejutni a szervezetünkbe. A higany fogtömések a tobozmirigy mérgei. Távolítassuk el. Az orvosi vakcinák szintén lehetnek higanyszennyezettek. Thimersal – egy oltóanyag tartósítószer – metil higany, amit nagyon nehéz kiüríteni az agyból, ha már egyszer bekerült oda. Kerüljük a halevést és az olyan vizek fenekén táplálkozó állatkák fogyasztását, mint a garnélafélék. A tonhal és a delfin húsa különösen káros a higany szempontjából: minél nagyobb testű a hal, annál nagyobb a testszövetében található higanykoncentráció.

 

A gazdaságos villanykörték is lehetnek ilyenek, amennyiben összetörtek, mivel ilyenkor a szobába higanygőzt bocsáthatnak ki, amit belélegezhetünk. Minden áron kerüljük el, hogy a lakásban törjük össze azokat.

 

A higanyt eltávolíthatjuk a testből a chlorella (egyfajta zöldmoszat), a búzafű és a spirulina napi szintű fogyasztásával.

A koriander fűszernövény napi szintű fogyasztása segíthet a higany agyszövetből történő eltávolításában.

 

2. FLUORID

 

Fluorid előfordulhat a csapvízben és a fogkrémekben. Ez egy másik igen erőteljes méreg. Mindenféleképpen szabaduljunk meg tőle. Ez elmeszesíti a tobozmirigy szövetét, illetve alapvetően leállítja a mirigyet.

 

http://www.crosstothelight.com/

 

 

3. BIOÉLELMISZEREK

 

Bizonyos növény-védőszerek méregként hatnak a toxinokra. A nagyrészt nyers bioélelmiszerek támogatják a tobozmirigy méregtelenítését. A hús sem hasznos. Bizonyos szellemi csatornaként működő emberekre a jelek szerint nem hat, de a húsban található sokféle méreganyag és annak sűrűsége kihívásokat okoz, ugyanakkor mi szeretnék annyira megkönnyíteni a dolgunkat, amennyire csak lehetséges.

 

4. ALKOHOL + DOHÁNYZÁS

 

Magától értetődően ezeknek együtt kell járniuk valamilyen érzelmi kötődéssel, ami miatt a használatukhoz nyúlunk (olyan dolgokkal, amelyek az énben általában problémaként vagy megoldatlan traumaként csapódnak le).

 

5. A SZÍV GYÓGYÍTÁSA

 

Emeljük fel a lényünk teljes rezgését és szabaduljunk meg a félelemtől! Ebben nagy előny, amikor elkezdünk más dimenziókat látni.

 

6. EGYÉB MÉREGANYAGOK

 

Ha valami mérgező, ne vigyük be a szervezetünkbe. Ha ki sem tudjuk ejteni a nevét, akkor nagyon valószínű, hogy rossz. Toxinok többek között: a mesterséges édesítőszerek (aspartame K), a finomított cukor, a phylenanine-t, az E betűvel kezdődő számok, a dezodorok, a tisztító vegyszerek, a szájvizek (a sósvíz elégséges) és a légfrissítők.

 

7. ÉTCSOKOLÁDÉ

 

A nyers kakaó egy tobozmirigy stimuláns/ nagy mennyiségben méregtelenítő magas antioxidáns tartalma miatt.

 

Ha fegyelmezetten betartod a 1-6. lépéseket egy éven keresztül vagy még tovább, akkor minden valószínűség szerint fel fogod tudni ébreszteni, illetve magához fogod tudni téríteni a tobozmirigyedet.

A 7. lépés opcionális, de szintén nagyon hasznos.

 

Jogi nyilatkozat: Ennek a cikknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre jutatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.

 

Szeretettel és áldással,

Szabad Szellem

 

Forrás: http://humansarefree.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..