Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hogyan találhatjuk meg az önmagunkhoz vezető utat?

Gondoljunk csak vissza arra, amikor gyermekek voltunk. Arra, mikor először láttunk meg, ismertünk meg dolgokat, mikor először találkoztunk például a tűzzel. Biztos vagyok benne, hogy senki sem hallgatott az idősebbre vagy éppen a szüleire, és igenis odadugta az úját mondjuk az égő gyertyába – én így tettem. Hisz csábított az a picike ide-oda ingó fénynyaláb, s olyan közel kerültem hozzá, hogy tapasztalatlan gyermeki fejjel rá sem hederítettem a többiek szavára, hisz mit árthat nekem egy ilyen pirinyó lángocska, mely egy fújás után volt, nincs. De bizony hiába parányi, mégis nagy ereje van!

 

http://www.workthesystem.com/

 

Valahogy ilyen az emberekben lakozó tűz is. Ha egyszer megtapasztalnánk belső lángocskánk igazi erejét, megdöbbennénk. Rengeteg szeretet és tudás lakozik benne. Fel kellene ismernünk, s igenis, meg kellene érintenünk, vállalva azt, hogy megéget!

 

De sajnos a körülöttünk lévő világ zaja elnyomja a bennünk élő „gyermeket”, aki kíváncsian érint meg mindent csak azért, hogy ezáltal is többet tudjon.

Jó lenne, ha igen is megtalálnánk magunkban a kíváncsi gyermeket, és elkezdhetnénk tapasztalatokat gyűjteni csak éppen fordítva, mint gyermekkorunkban. Akkor mi a külvilágot nem ismertük, azt kutattuk, ma felnőttként pontosan a belső énünk keresésére kellene indulnunk. Nagy szükségünk volna rá!

 

Ma, ha valami bántalom ér minket, mindig kívülről várjuk a megoldást, egy másik embertől, aki természetesen nem lát bele a lelkünkbe, hisz mindent úgy sem árulunk el az adott szituációról. Ezáltal a tanács is, melyet kapunk, pont olyan, amilyet mi tudatosan kapni szeretnénk. Hisz óhatatlan, hogy valaki ne áldozatként vagy éppen ne hősként írja le magát egy-egy történetben. Így az életünkre vonatkozó javaslat is torzult lesz, hiába a legbölcsebb embertől kérünk tanácsot! Pedig minden, de minden az ok-okozat, tehát a probléma és annak megoldása is mind-mind bennünk lakozik! Csak annyit kellene tennünk, hogy belülre fordulva megérintenénk belső lángunkat, mely igenis meg fog égetni, hogy ébredjünk rá arra az egyszerű tényre, hogy a kialakult dolgoknak nem mindig a „másik” az okozója, hanem mi magunk is szerepet játszottunk benne.

 

Mindenkit arra buzdítok, hogy kezdje el megismerni belső lángja erejét, mely az első megtapasztalások után már nem égetni fog, hanem fényt fog áraszt mindannyiunk életébe. Bízom belső lángotok erejében!

 

Jó keresést!

 

Béres Andrea

 

Istentiszteletek minden szombaton 12.00 órától.

 

Helyszín: Megszentelt helyeken (Dunakeszi székhely, Pilis és egyéb nagyenergiájú szent helyek)

 

Jelentkezés: Sziklás Marika 06/30 515 8802, marisziklas@invitel.hu Minden héten szerda estig.

 

https://www.facebook.com/napvallas

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..