Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hogyan tudod visszaprogramozni saját magadat

Társadalmunk egy masszív agymosáson ment keresztül, s itt az ideje, hogy megszabadítsuk magunkat ettől az önprogramozástól annak érdekében, hogy teljes mértékben bele tudjunk merülni a tudati fejlődésbe.

 

1. VALLÁS

 

Ha ma este egy ufó fog landolni a kertedben, garantálom, hogy az idegennek nem lesz sem bibliája, sem pénze. A vallás az elmekontroll leghosszabb távú folyamata a bolygón és nem csupán a mi szétválasztásunkat/elkülönítésünket szolgálja, hanem elnépteleníti a világot az „Isten” nevében vívott sok háború, az inkvizíció, valamint a keresztes hadjáratok révén.

 

Azt nem tanítják meg nekünk a vallások, hogy nélkülük is erős, spirituális lények vagyunk.

 

Az elkövetkezendő néhány hónapban, illetve évben, alig várjuk, hogy az elmekontroll új vallási irányzatai beismerik a földönkívüli lények létezését. Természetesen ez nem fog a biblia idővonalába esni, hacsak nem próbálják meg arról is meggyőzni a követőiket, hogy az idegenek csak az elmúlt hatezer évben voltak körülöttünk. Amennyiben ez igaz, akkor ők oly sokkal járnak már előttünk, hogy képesek lennének azért fényéveket utazni, hogy meglátogassanak bennünket?

 

A puszta igazság az, hogy a biblia csak egy arra szolgáló sztori, hogy (szolgai) engedelmességben, kontroll alatt és kényelemben tartson, ugyanazon sablon alapján, mint a kormányok.

 

Megoldás: Tegyél fel sok kérdést és merülj bele a válaszokba. Itt az ideje, hogy saját ellenőrzésed alá vond az életedet ahelyett, hogy más dolgokra fecsérled el az energiádat és a képességeidet.

 

http://i.telegraph.co.uk/

 

2. PÉNZ

 

Amikor vallásra lelsz, pénzt is találsz, mivel ez a két életelv összeházasodott egymással. Eme két entitáson belül megtalálod a fattyú mostohagyermeküket is, azaz a kormányzatot, mivel ők hárman szakadatlanul egymáshoz kapcsolódnak.

 

Gyakran teszem fel az embereknek a kérdést: „Ha nem lennének olyan dolgok, mint amilyen a pénz, akkor mihez kezdenél az életeddel?” – Ez elvezethet ahhoz a gondolathoz, amely arról szól, hogy vajon mi lenne az életcélod, ha nem állnál a mindenható dollár befolyása alatt.

 

Miközben a pénzt egyszerűen az energia egyik megnyilvánulási formájaként szemléljük – sem nem pozitívként, sem nem negatívként –, el is térít az igazi, természetes önmagunktól, ami igazán fontos az életünkben.

 

Mi a gazdasági rendszer rabszolgái vagyunk. Mennyien dolgozunk heti több mint 40 órát úgy, hogy közben oly mértékben kimerítjük magunkat a nap végére, hogy már nem is akarunk más egyebet csinálni, mint pihenni és tévézni?

 

Ez azt jelenti, hogy ha 40 órát dolgozol, akkor így jól érezheted magad a hétvégén. Lényegében ez azt jelenti, hogy öt napban a vállalatok gazdasági rabszolgája vagy, cserében két napban a saját magadé. Ez fairnek tűnik? Meg aztán hogyan töltőd el ezt a két napot? Azzal vagy elfoglalva, hogy elősegíted a világ jobbá tételét, avagy egyszerűen csak újratöltöd az akkumulátoraidat azért, hogy majd rabszolgaként visszatérhess a vállalatokhoz, amelyek elsőként merítik le az „akksiaidat”?

 

Megoldás: Egy olyan társadalomban élünk, amelyben a létezés a pénzre épül. Néhányan képesek leszállni a hálózatról, azonban ők kevesen vannak. Keress bármit, ami igazán boldoggá tesz téged, majd találd meg annak a lehetőségét, hogy azáltal keresd meg a napi betevőt. Lehet olyan időszak, amikor a jelenlegi munkádat kell folytatnod, miközben új karriert építesz, viszont a végén, úgy fogod látni, hogy az önmagadért végzett munka sokkal nagyobb kielégülést okoz, mint néhány olyan foglalkozás, amelyben utálod a főnöködet, aki egy s…fej.

 

Megoldás: Hagyd abban azoknak a vállalatoknak a kiszolgálását, amik gazdasági rabszolgaként tartanak minket. Vásárolj helyi árukat.

 

3. TERMÉSZET

 

Minden, amit az emberiség tett, hozzájárult a természet pusztulásához, mivel beszennyeztük az élelmiszereinket, a levegőnket és a víztartalékainkat. A természetnek sokkal jobban ment nélkülünk.

 

Módszereink dacára, a természet olyan lehetőségeket és előnyöket nyújt, melyek összekapcsolhatnak azzal, ami az életben fontos, mivel a természet nélkül mi nem tudunk létezni, és pont.

 

Megoldás: Szánj időt arra, hogy kapcsolatot teremts a természettel. Menj és tegyél hosszú sétát az erdőben vagy a vízparton. Csendesedj el! Bámészkodj! Lelj rá arra a belső békére, amit a természet nyújt. Ez sokkal több mindennel gazdagít, mint a tévézéssel töltött idő.

 

http://ajialplus.com/

 

4. Tévé

 

A valláson kívül ez az egyik legkomolyabb elmeellenőrző helyszín odakint. Hányszor érezted valaha jobban magadat a hírek meghallgatása után? Ha kinyomozod, hogy ki birtokolja a fősodrású médiát az Egyesült Államokban (TV, újság, rádióállomások, magazinok stb.), akkor rájössz, hogy hat ember található a láncolat csúcsán, s hogy mindegyiknek van cionista összefonódása, így aztán mennyi az esélye annak, hogy a híreik „korrektek és elfogulatlanok”?

 

Élvezed, hogy a reklámok által szó szerint beléd van programozva, hogy mit kéne enned, viselned, innod stb.?

 

Na, ezért nem látsz soha a tévéreklámokban befelé forduló embert, mivel az nem fejezné ki azt az üzenetet, hogy erős vagy, ami pedig meggátolja az embert abban, hogy befelé tekintsen. Minden egyes reklám néhány jó kedélyű embert mutogat a baráti körében, akik egy olyan elképzelt világban élnek, amilyen (általuk láttatott) világban neked is élned kéne. Ráadásul ezeknek az embereknek átlagon felüli kinézetük van és a sikert testesítik meg, ami tudatalatt azt sugallja nekünk, hogy nem elég jó az, ahogy élünk, tehát ha sikeresek és gyönyörűek akarunk lenni, továbbá sok barátot szeretnénk, mint ahogyan nekik is van, akkor nincs más dolgunk, mint megvásárolni bármilyen, általuk kínált terméket.  Nevetségesen hangzik? Az is, mégis sok ember esik ennek a húzásnak az áldozatául, máskülönben a reklám nem létezne.

 

Megoldás: Hagyd abba a tévézést. Ha nem vagy képes ezt megtenni, akkor vedd fel az ismeretterjesztő műsorokat és hagyd ki a reklámokat.

 

5. Meditálj!

 

A leggyakoribb kifogás, amit az emberek akkor mondanak, amikor megkérdezem tőlük, hogy miért nem meditálnak, az, hogy „nincs időm”, mégis ugyanezek az emberek órákat fecsérelnek a kedvenc tévéműsoraikra.

 

Egy másik kifogás az, hogy „nem tudom kiüríteni a gondolataimat”.

 

A meditációnak sokfélre formája létezik, s idővel egy zsúfolt strandon vagy egy uszodában is képes leszel meditálni, ha igazán akarsz.

 

Számos élettani, pszichológiai és spirituális előnnyel jár a meditálás.

 

A meditáció lehetővé teszi, hogy felvedd a kapcsolatot a felsőbb éneddel, miközben átláthatóságot teremt, útbaigazít és megcélozza, hogy a jelen pillanatban legyél. Ez az, amiért az érzékeink túl vannak hajtva mindenfélével…, tehát azért, hogy túlzottan elfoglaltak legyünk ahhoz, hogy a magasabb rendű önmagunkkal (önvalónkkal) felvegyük a kapcsolatot.

 

Megoldás: Szakíts időt meditációra, még ha csak 5-10 percet szánsz is rá naponta. Próbálj ki különféle meditációs technikákat.

 

http://www.inspiralifestyles.com/

 

6. Tisztítsd meg a testedet!

 

A programozásunk részeként sokféle idegen anyagot vettünk fel a testünkbe. Olyanok, mint a vakcinák, a genetikailag módosított élelmiszerek, a fluoridos víz, a chemtrail, a higanytömések stb.

 

Ez az oka annak, hogy 55 ország betiltotta a genetikailag módosított organizmusokat és amiért megszületett az USA-ban a Monstanto védelméről szóló törvény. Ha még eddig nem tetted volna, kérem, tájékozódj a genetikailag módosított organizmusok veszélyeiről.

 

Ezen anyagok és elemek mindegyikét kifejezetten úgy tervezték, hogy alacsony szinten tartsák az energiáinkat, miközben a testünket a levegő, a víz és a táplálék kiegészítők révén szennyezzük be.

 

Ráadásul, ezek mindegyike olyan anyagokat hordoz, amelyek idegenek a testünk számára és nem igazán jók a számunkra.

 

Az emberek azt fogják mondani, hogy „Nos, én már évek óta eszek GMO-t és jól érzem magam!”.

 

10 év múlva, amikor dialízisen lesznek veseelégtelenség miatt, és a hatalmas daganatok eltávolítására lesz szükség, vajon akkor is ugyanezt fogják mondani?

 

Megoldás: Vásárolj helyi árut. Vásárolj bioterméket! Hagyd abba az áruházláncokban történő vásárlást. Szűrd a vizet, alkalmazz fordított ozmózist vagy vegyél tisztított ivóvizet. Ültess bio, családi örökségként megmaradt (ami valóban nem GMO-s) magokat. Cseréltesd ki a higanytartalmú töméseidet. Vigyázz a vakcinákkal. Keress holisztikus gyógyítókat és olyan módszereket, amelyekkel holisztikus módon gyógyulhatsz.

 

7. OKTATÁS

 

Az oktatási rendszerünk teljesen hibás, mivel alapvetően úgy képzi ki a gyermekeinket, hogy a vállalatok gazdasági rabszolgáivá váljanak, miközben elveszi a kedvüket attól, hogy kérdéseket tegyenek fel és a saját ösvényüket kövessék.

 

Általánosságban véve volt egy „lebutítás” az oktatási rendszerünkben, mert sem az nem eminens érdeke az ellenőrnek, hogy a társadalom széles köre megkérdezze, miért is vannak úgy a dolgok, ahogy vannak, sem az nem áll érdekében, hogy mi jobb megoldásokkal rukkoljunk elő.

 

A főiskola egy másik elhibázott dolog, amennyiben általában még nagyobb gazdasági engedelmességet követel azáltal, hogy olyan diákkölcsönöket nyújt, amely visszafizetéséhez egy élet szükséges.

 

Megoldás: Oktasd otthon a gyermekeidet anélkül, hogy szponzorálnád az állam propagandáját. Tanítsd meg őket még fiatalon arra, hogy szakítsanak időt a meditálásra. Ösztönözd a bennük (illetve saját magadban) rejlő metafizikai képességeket.

 

Végkövetkeztetés

 

Sok ember nem veszi észre, illetve nincs arról tudomása, hogy agymosáson és programozáson megy keresztül, amely évtizedeken és évszázadokon át megy végbe egészen addig, míg túl késő nem lesz. Sokan boldogan élik az életüket egy elromlott rendszer gazdasági rabszolgáiként.

 

Vannak lehetőségek és megoldások. Kérlek, tekintsd meg az alábbi videót, Globális Egység Terv: Mire van éppen most szüksége a világnak. Global Unity Project: What The World Need Right Now. (angol nyelvű)

 

Az emberi történelem egyik fontos fordulópontjához érkeztünk. Az az ösvény, amelyet jelenleg követünk, fenntarthatatlan és elkerülhetetlenül meg fogja magát semmisíteni, mivel a saját súlya alatt már most is ezt teszi. Megoldásokra és válaszokra van szükségünk, de mindenekelőtt az szükséges, hogy felébredjünk a kollektív programozottságból, ami alatt most állunk, majd együtt munkálkodjunk és gondoskodjunk olyan megoldásokról, melyek a leginkább szolgálják az emberiség érdekeit.

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..