Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Igaz szellemtörténetek: Kalóz az emeleten

13 éves fiatalemberként egy dél-angliai farmon éltem az Arun folyó közelében. Mivel én voltam két fivérem és három nővérem mellett a legidősebb, természetesen a bébiszitterükké váltam, amikor a szüleim elmentek szórakozni péntek éjjelente. Egy ilyen pénteki éjszaka alkalmával valami természetfeletti dolgot éltem át.

 

http://media-cdn.tripadvisor.com/

 

Épp letettem a testvéreimet az ágyba, készítettem egy csésze teát, tettem még egy hasábot a tűzre és pont leültem egy jó könyv mellé (nem volt tévénk vagy videó játékunk akkoriban), amikor egy, az emeletről leszüremlő nevetést és suttogó hangot hallottam. Felkeltem a székből és elüvöltöttem magamat. Ha a srácok nem hagyják abba, fel fogok menni egy lapáttal. Majd csend lett és mosoly ült ki az arcomra, leültem könyvet olvasni.

 

Fél órával később ismét ezt hallottam, s ezúttal megragadtam a lapátot és amint felfelé igyekeztem a lépcsőn, váratlanuk fázni kezdtem. A lépcsőpihenő tetején egy 18. századi kalóznak öltözött átlátszó emberalak volt karddal és tőrrel az övén. A jobb kezében egy kupát tartott és kortyolt belőle. Ezután megfordult és rám meredt, miközben üdvözletképpen megemelte a serleget és újra nevetésbe kezdett, mielőtt még lassan eltűnt volna a mögötte lévő falban.

 

Egyenesen az emeletre rohantam, be a testvéreim szobájába, ahol ők mélyen szunyókáltak. Amikor a szüleim hazaértek elmeséltem nekik az esetet, de ők csak nevettek és elmeséltek nekem egy történetet arról, hogy a farm az 1700-as évek végén egy fogadó volt és kalózok jöttek fel az Arun folyón a La Manche csatornáról azért, hogy elrejtőzzenek a brit tengerészet elől. Az egyik ilyen kalózt fülön csípték és felakasztották egy tölgyfára közvetlenül a fogadó elé és hébe-hóba megmutathatja magát a móka kedvéért.

 

Forrás: www.unexplained-mysteries.com

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..