Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Igaz történetek – A démonok által megszállt, fekete szemű gyerekek

1982 nyarán a nénikém 18 éves volt. Ő és a barátai gyakran összejártak „borzongani” (ahogy ő nevezte) Cannock Chase-be esténként, mint ahogyan sok fiatal manapság is ugyanígy tesz. Az egyik ilyen csoport azzal múlatta az idejét, hogy borzalmas maszkokat tett a fejére és rémisztgetni próbálta azokat a párokat, akik gyakran tiltott légyottokra vették igénybe a környéket.

 

Egy ilyen este alkalmával, úgy este 9.45 magasságában, éppen sötétedés előtt, a nénikém többször hallotta, ahogy egy kislány kétségbeesetten segítségért kiált. Miközben a hang forrásának felé rohant, váratlanul egy salakpályába botlott, ahol egy hat-nyolc éves forma lányt pillantott meg, amint éppen az ellenkező irányba iszkol, azt kiabálva, hogy „segíts, anyu, segíts”. A nénikém rögvest a gyerek után szaladt, de nem tudta tartani vele az iramot. Az üldözés közepette megbotlott és egy jókora sebet szerzett a lábfejére, de tovább rohant. Addigra már besötétedett és a kislány arra a területre ért, amely vastag, ágas-bogas fákkal volt sűrűn beültetve. Megfordult és a nénikémre nézett, aki a szemeiben meglátta a halált, ezután elszaladt a sötét, sűrű rengetegbe. Ezen a ponton – minden bizonnyal nagyon bölcsen – úgy döntött, hogy feladja.

 

http://tsmalley.com/

 

Amint éppen hazatért a kórházból (meg kellett nézetnie a lábfejét az orvossal), a nénikém azt a tanácsot kapta, hogy valószínűleg jó ötlet lenne felhívni a rendőrséget és tudatni velük, hogy minek volt a szemtanúja. Így is tett, s egy nyomozó azt mondta neki, hogy maradjon a telefon közelében. A következő napon reggel 7.30-kor a rendőrség egyik osztaga verte fel a háziakat nyomkereső kutyákkal.  Azt kérték tőle, hogy pontosan mutassa meg azt a helyet, ahol a kislányt látta. Semmiféle bejelentés nem érkezett hozzájuk eltűnt gyerekekről, s a végén nem is találtak semmit, mégis hál’ Istennek úgy tűnik, hogy a rendőrség nagyon komolyan utánanéz az ilyesfajta bejelentéseknek. Akkoriban senkinek semmi oka nem volt arra, hogy paranormális dologra gyanakodjon, a lány kétségtelenül úgy festett, mint aki húsból és vérből való. Csak később, amikor a nénikém megbeszélte az esetet az egyik szomszédjával, akkor szerzett tudomást Raymond Morrisnak az 1960-as évekbeli gyerekgyilkosságairól, amiket abban a körzetben követett el. Legyen elég annyi, hogy a felismerés majd a szívbajt hozta rá.

 

Bár sok más ilyen természetű bejelentés is történt a körzetben, én egészen biztosan nem utasítom el azt az elméletet, hogy azok valóban a Morris által meggyilkolt gyermekek „szellemei” voltak. Számomra úgy tűnik, hogy mivel ezek a gyerekek gyakran teljesen kézzelfoghatóként jelennek meg és igazán soha semmi szokatlan tulajdonságot nem mutattak, a mibenlétük egyenes az okkultizmus tárgykörébe tartozhat.

 

http://farm7.staticflickr.com/

 

Már beszélgettem a Cornovii törzzsel (a szarv népével) a sátáni rituáléval és emberáldozattal kapcsolatos megigézésükről. Ez 2000 évvel ezelőtt történt, de a hagyományok még mindig élnek. A mai napig meglehetősen gyakori, hogy az emberek csuklyás, éneklő alakokat látnak, amint pentagrammokat rajzolnak a földre, bár nem feltételezem róluk, hogy egy gyermeket bántanának, mivel világosan le van fektetve a doktrínáikban, hogy a „Föld 11 sátáni szabálya közül a kilencedik szabály kimondja, hogy Ne árts a kis gyermekeknek”. Mindazonáltal, tudjuk, hogy a sátánisták szeretnek démonokat idézni. Milyen entitások élveznek náluk első számú preferenciát? Eltaláltad! – A gyermekdémonok.

 

A legtöbb esetben a démonok által megszállt gyermekekre úgy tekintenek, mint a magasabb fokon álló ördögi entitások leszármazottjaira (bár némelyikük démon-ember hibrid). Úgy néznek ki, mint a halandó gyermekek, azonban tisztán gonoszként írják le őket. Általában extrém módon veszélyesnek számítanak és a hatalmukról úgy hírlik, hogy a kor előrehaladtával egyre inkább növekszik.

Vegyük „Cambion” példáját, akit az „Ördögök porontyaként” is ismernek. Ő a középkori Angliában agyafúrt gyermek alakját öltötte és ismeretlen áldozatait vadlúd vadászatra bírta rá, ami gyakran torkollott egy meredek falról bekövetkező halálba vagy valami hasonlóba – ismerősen hangzik?

 

Véleményem szerint valószínűnek tűnik, hogy még ha a nénikém tovább is folytatta volna a kislány üldözését, akkor sem kapta volna el soha, mivel egyáltalán nem egy gyermek volt, hanem egy ördögi erő, amely azt eszelte ki, hogy megöli az én családtagomat. Szerencse, hogy feladta, amikkor még megtehette. Képzeld el, mi történhetett volna, ha többé nem tér haza. Mivel azon a viszonylag távol eső helyen gyorsan leszáll az éj, hamar el lehetett volna tévedni. Az erdő rendkívül becsapós lehet éjszaka. Akkor vajon mi történhetett volna?

 

Egyedül lenni Anglia egyik legkísértetiesebb erdejében egy démon-gyerekkel: ez egy elkerülendő szituáció, bármi is az ára – azt hiszem, te is egyetértesz velem.

 

Minden jót barátaim. A következő találkozásig…

 

forrás: http://paranormalcannock.blogspot.co.uk/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..