Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Igaz történetek – A szobalány átka

Amióta a nagyszüleim nyugdíjba vonultak, sok kirándulást tettek világszerte. Néhány évvel ezelőtt, a Katrina hurrikán előtt, New Orleansba látogattak. A nagyszüleim nagyon visszafogottak voltak és kétségtelenül nem mentek bele az olyan extrém partikba, illetve bizarr dolgokba, mint amilyenekre gyakran került sor New Orleansban. Ugyanakkor roppant mód érdekelte őket a történelem, hajdan volt kúriák és ültetvények, így aztán elhatározták, hogy ott maradnak egy éjszaka és reggeli erejéig.

 

Az első reggel felébredtek és lementek reggelizni. Az őket váró szobalány és felszolgáló egy idősebb, erős déli tájszólással beszélő, fekete nő volt. Szívélyesen szolgálta fel nagyapámnak a narancslevet, a kávét és a pirítóst, azonban amikor a nagyanyámra került a sor, az ölébe öntötte a gyümölcslevet és közvetlenül mellette a padlón összetörte a teás kancsót. A megrémült és dühbe gurult nagyapám felpattant és választ követelt arra, hogy mi folyik itt. A szobalány abszolút tudomást sem vett róla, a szegény nagyanyámra bámult és éles, majdhogynem állati hangon a következőt üvöltötte: „Isten el fog kapni téged!” – Ezt követően ledobta a kötényét és üvöltve kirohant az épületből.

 

Teljesen feldúltan és összezavarodva a nagyszüleim panasszal fordultak az igazgatóhoz. Az igazgató természetesen megpróbálta kirúgni a nőt, de azt állította, hogy soha többé nem hallottak róla és nem is látták többé. A nagyszüleimnek az egész ott tartózkodásuk egy fillérjükbe sem került, mivel felhívták a tulajdonosokat és módfelett elnézést kértek az újdonsült alkalmazottjuk borzasztó viselkedéséért.

 

http://2.bp.blogspot.com/

 

Mégis a következő napokban egyre rosszabbul mentek a nagymamám dolgai. Először elbotlott a járdán és kificamította a vállát. Azután a bérelt autó nem volt hajlandó elindulni minden különösebb ésszerű ok nélkül. Az égők nem voltak hajlandók világítani sem a hálószobában, sem a fürdőszobában, ugyanakkor a szálloda többi lámpája jól működött. A nagyanyám elveszítette a pénztárcáját, amibe 300 dollár készpénz, egy hitelkártya és a személyi igazolványa volt. Végül, a nagyapám mindezt megelégelte, véget vetett a kirándulásnak és hazamentek.

 

Miközben a nagymamám az édesanyámnak (a lányának) a kirándulással kapcsolatos részleteket ecsetelte, azt is megemlítette, hogy szörnyű, démonikus rémálmok gyötörték egész ottlétük alatt, s mindenre megesküdött, hogy több alkalommal is arra ébredt fel az éjszaka, hogy a szobalány az ágya mellett áll és őt nézi. Sőt, ugyanez történt az első éjszakán is, amikor hazatértek. Valójában, az incidenst követően egész évben rosszul mentek a dolgaik. A nagyanyám meg volt győződve arról, hogy a szobalány egy boszorkány, aki megbabonázta őt. Most már jól van (ez jó tíz évvel ezelőtt történt), még mindig jó egészségnek örvend, azonban kétlem, hogy bármelyikünk is el fogja felejteni egyszer azt, ami a drága öreg nagyszüleimmel történt.

 

Forrás: www.paranormal.about.com

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..