Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

IGAZ TÖRTÉNETEK – A Tarot előjelei

A kanadai Albertában élek, egy High Prairie nevű északi városkában. Még soha nem fordult elő velem igazán, hogy egy szerettem halála komolyan megérintett volna. Egyelőre még mind a négy nagyszülőm nagyon is él és jó egészségnek örvend. Így amikor valaki a halállal foglalkozik, én nem igazán tudom, hogy mit kéne éreznem, s hogy miként kéne reagálnom arra, amit a halál előjelének vélek.

 

Anyum és mostohaapám nem jöttek ki jól egymással a túlzásba vitt alkohol-problémáik miatt, és ahogy 16 évesből 17 lettem, ezt nagyon stresszesnek találtam. A negatív energiaszinteknek tudtam be, hogy meglehetősen kiszámíthatóak voltak azok a különös dolgok, amiket láttam. Két éve gyakorolgattam a boszorkányságot és minden fontos részletet elsajátítottam.

 

Az első előjel akkor volt, amikor a Tarot olvasást (elemzést) gyakoroltam a mostohaapámmal. Minden viszonylag rendben és normálisan ment, míg ki nem húztam az utolsó lapot (a végeredményt). A Halál lapját húztam. Azt mondtam neki, hogy ez rendben van így, ne aggódjon, mert ez a lap általában az életben bekövetkező nagy változást jelzi és az új kezdeteket. Bizonytalan voltam magamban, nem nagyon hittem benne, viszont később és abban az évben (2008 márciusában) egy borzasztó dolog történt.

 

http://1.bp.blogspot.com/

 

Rémálmok gyötörtek korábban, de azt hittem, hogy azok mindig teljesen kontrollálhatatlanok meg miegymás. Az egyik éjszaka iszonyatos rettegésre riadtam fel. Azon nyomban kipattantam az ágyból és a konyhába rohantam. A mostohaapám (mi „Rabbinak” becéztük, bár Róbertnek hívták, s mi mégis Rabbinak szólítottuk, noha nem volt zsidó) a konyhában tartózkodott. Elmeséltem neki, miért rohantam ki, majd visszatértem az ágyikómba és arra gondoltam, hogy valószínűleg semmi különös, csak egy rémálom volt.

 

Pár éjszaka múltán ismét felébredtem, de ezúttal láttam is valamit: egy gonosz manóra emlékeztető dolgot, amint az ágyam mellett áll, majdnem pontosan az arcom mellett. Három láb magas volt (majdnem egy méter), rám pisszegett, amikor felébredtem. Eléggé furcsa, de kinyúltam, hogy megragadjam őt. Normál esetben hagynám az egészet a pokolba, de miután felébredtem, érte nyúltam. Felborítottam a lámpámat, majd amikor felkeltem, hogy újból kirohanjak, észrevettem, hogy a kezeim zsibbadtak és hidegek.

 

Néhány hónappal később a mostohaapám megölte magát. Vajon ezek a dolgok előjelek lehettek, vagy a halálának a katalizátorai? Nem tudom, de két héttel ezt követően, a barátom mostohaapukája is véget vetett az életének. Ugyanúgy akasztotta fel magát, mint az én mostohaapám. Viszont, még egy öngyilkosságról is hallottam, amely valahol a közelben történt. Ez a város, ahol felcseperedtem, soha nem keltett jó érzést. Ez egy olyan városka, ahol egyfolytában hátborzongató dolgok történnek. Akárkit is kérdezel meg, lesz egy elmesélni való története.

 

Forrás: http://paranormal.about.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..