Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Igaz történetek – Földgömbalakú ufó Oklahoma felett

Miután megírtam a New York City ufó című sztorit Dave-vel 2005 októberében, úgy döntöttem, hogy ezek után már nem fogok a dolgokon töprengeni a kiskertemben 2011 nyarán.

 

Oklahoma közepén egy kis városkában élek, de nem fogom elárulni a város nevét, nehogy a szomszédok könnyedén rám húzzák, hogy ő az a „dilis az utcából”. A kiskertemben voltam egy forró nyári nap koradélutánján, épp még egyszer elhúztam a tömlőt, hogy meglocsoljam a hátsókert virágágyásait. Szárazság volt, hol kint, hol bent voltam a nyár nagy részében.

 

Csak a talajt figyelgettem és azt, ahová az öntözővíz folyt. Amint lehajoltam, hogy felvegyem a slagot, egy pillanatra felnéztem az égre, majd ismét lefelé. Egy pillanatig sem tartott, hogy lefelé néztem, amikor valamit felfogott az agyam, Hirtelen ismét visszatekintettem, de amit láttam, már nem volt ott többé. Azonban, sohasem fogom elfelejteni, amit akkor láttam.

 

Egy HATALMAS földgömbalakú tárgy csüngött a város nyugati része felett. Olyan méretes volt, hogy azt sem tudtam megállapítani, milyen közel vagy milyen messze lehet. Szóval óriási volt. Biztos vagyok benne, hogy a mérete miatt úgy tűnt, hogy közelebb van, úgy néhány mérföldnyi távolságra. Láttál már valaha kínai dámajátékot és megfigyelted már a golyóinak a színjátékát? Nos, ez hasonló volt a kínai golyójáték sárgásbarnás színéhez.

 

Úgy tűnt, mintha valamiféle fokokra lenne osztva (majdnem úgy nézett ki, mint egy lépcső vagy egy létra), amely majdnem az aljától a tetejéig kanyarog. A tetején egy kiugró, kerek hely volt, aminek a tetejét talán ki lehetett nyitni. Megfigyelted már valaha, hogy mekkorák az olajfinomítók régi, kerek olajtároló tartályai, s hogy az aljától a tetejéig egy lépcsősor tekeredik rájuk? Nos, ez nagyjából ilyen volt, csak sokkal nagyobb és belül sárgásbarna színű.

 

http://www.agoracosmopolitan.com/

 

Tudod milyen, amikor néha valamilyen erős fénybe nézel, majd utána oldalra fordulsz, s még mindig látod a szemedben a fény lenyomatát? Vagy amikor vörös színt figyelsz, majd elfordulsz, és még mindig látod a vörös pontot? Miközben a velem történt megtapasztalásra okokat kerestem, arra gondoltam, hogy talán velem is ez történhetett… talán láttam valamit mielőtt felpillantottam és az a valami még mindig látható maradt, amikor felnéztem. Így aztán körbenéztem mindenhol, hogy találok-e valami olyat, ami az általam látott képhez hasonlító benyomását kelthette volna a szememben. De körülöttem semmi sem hasonlított arra, amit láttam.

 

Ha az a dolog valóban ott volt, akkor miért nem láttam, amikor ismét felnéztem? És miért nem tódultak a szomszédok mutogatva, hogy mi van az égen? Miért nem volt egyetlen hír sem a helyi újságban róla? Azon tűnődöm, mint Dave a korábbi történetben… miért nem látta senki sem azt? Csak nem valami elmekontrollról van szó?

 

Oh, amennyiben esetleg kíváncsi volna rá, ezen esettől eltekintve, sem előtte, sem utána semmi más olyat nem láttam, ami az egyik pillanatban ott lett volna, s a másikban pedig eltűnt volna. Azok után, hogy két éven át töprengtem rajta és megismertem Dave sztoriját, most arra készülök, hogy a következő nyáron sokat fogok „felfelé tekintgetni”.

 

forrás: http://paranormal.about.com/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..