Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Igaz történetek – Gordonsbay Poltergeist

Amiről éppen beszélni készülök neked, az 2006 óta napjainkig történik. 2005-ben elváltam és az új barátom meg én 2006 októberében egy kis lakásba költöztünk be, amely a dél-afrikai Gordonsbay-ben található. Amióta együtt vagyunk, különös dolgok kezdtek történni. Semmi kirívó eleinte. Cuccok tűntek el, majd kerültek elő később.

 

http://www.theproducersperspective.com/

 

Akkoriban nem sokat foglalkoztunk ezzel, de azután más dolgokkal is ugyanez történt. Reggelente arra ébredtünk fel, hogy a lámpák fel voltak kapcsolva. Soha nem aludtunk égő lámpánál. Amikor éjjel kimentünk, meggyőződtünk arról, hogy minden – a lámpák, a tévé stb. – ki lett kapcsolva. Újra meg újra visszamentünk és felkapcsolva találtuk a villanyt a fürdőszobában, vagy a tévét a szobában. Szinte már hozzászoktunk és nem bosszankodtunk sokat miatta, mivel elfogadtuk, hogy van valami a lakásunkban.

 

Két évvel később a páromat előléptették és egy vidéki kis városkába költöztünk. Egy saját, szerény kétszobás házunk volt és szerettünk hosszú sétákat tenni a mezőn. Volt egy saját cicusunk és egy kutyusunk, mivel mindketten kedveljük az állatokat. Nagyjából egy hónappal a beköltözésünket követően ugyanazok a dolgok kezdtek történni. Csakhogy ezúttal a kutya és a macska is érzékelt valamit. A cicának az volt a szokása, hogy odasétált a szoba sarkához és leült, majd hosszú időn át bámulta a sarkot. A kutyám pedig mindig velem volt az ágyamon, amikor a barátom éjszakás műszakban volt.

 

Olykor arra ébredtem fel éjszaka, hogy a kutyám úgy szimatol a levegőbe, mintha valaki lenne velünk a szobában. Azután egyszer csak meghátrált és a takaró alá bújt. A fények továbbra is önmaguktól kapcsolódtak fel, a holmik még mindig eltünedeztek és később újra előkerültek valahol máshol. Ilyen a válásom előtt nem történt, s a barátom is azt mondta, hogy vele se történt soha ilyen dolog a velem való találkozása előtt.

 

43 éves vagyok, minden bizonnyal ezeket nem csak beképzeltem. Olykor furcsa szagokat éreztem magam körül – mintha női parfüm lenne. Nem tudom, hogy ki vagy mi lehet, és nem is igazán rémít meg. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ki lehet az és miért van itt.

 

forrás: http://paranormal.about.com/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..