Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Igazi kihívás

Nap mint nap a vonaton, a metrón, vagy például az utcán – óhatatlanul is – hallom, hogy az emberek milyen témákról beszélgetnek egymás között. Vannak inspiráló beszélgetések, de sajnos a legtöbb ilyen elcsípett párbeszéd lényege: a panaszkodás, a másik kibeszélése vagy éppen az irigység.

 

Ebben a felgyorsult világban elfelejtünk örülni annak, amink van, gondolatunk mindig a másikhoz kötődik, mindig a másikat figyeli, hogy mije van, ő hogyan halad, mit kap és hogy miért. S mindez – számomra – szívszorító, mert ekkor úgy érzem, nem vagyunk tisztában saját életük jelentőségével, lényegével. Hisz’ úgy kellene élnünk, hogy csak magunkra figyelünk, hogy ne foglalkozzunk másokkal. Higgyük el, biztos, hogy oka van mindennek, amivel nekünk felesleges foglalkoznunk. Csak az időnk és energiánk pocsékoljuk azzal, hogy agyalunk ilyen és ehhez hasonló felesleges dolgokon.

 

http://andypeloquin.com/

 

Próbáljuk meg a nekünk adott lehetőségeket maximálisan kihasználva a lehető legjobb és legboldogabb életet élni. Törekedjünk meglátni mindenben, minden szituációban a hasznosat, mely előrébb visz, vihet. S ha életünk során egy nagyobb feladat előtt állunk, ne a lépcsősor legtetejét nézzük, mert elszédülünk. Mindig csak az előttünk lévő következő fokkal foglalkozzunk. Ha azt teljesítjük, egyre közelebb kerülünk az áhított cél eléréséhez. S ha odaértünk észre sem fogjuk venni, hogy ott vagyunk, mivel mindig lesz egy következő még nagyobb cél, azaz egy következő lépcsősor. Így sohasem állhatunk meg, mindig figyelnünk kell önmagunkra, nem szabad azt hinni, hogy készen vagyunk. A Teremtő is folyton próbára teszi és tapasztalja önmagát, méghozzá általunk. Meg kell értenünk, hogy semmi sem történik véletlenül és minden összefügg mindennel. De ennek a felismeréséhez csak úgy juthatunk el, hogy elkezdjük önmagunkat figyelni és a legapróbb dolgokban is meglátjuk a jót.

 

Sajnos a mai világ embere mára már elvesztette a régi tanok bölcsességét, – melyek útmutatást nyújtottak –, így újra fel kell fedeznünk és vissza kell találnunk az ősi tudáshoz.

 

A Napvallás segít rávezetni erre az útra, ha szeretnél változtatni eddigi életeden és felfedezni magadban az igazi hit gyökerét, látogass el hozzánk és próbáld ki, hogy te mire vagy képes.

 

Istentiszteletek minden szombaton 12.00 órától.

Helyszín: különféle szent helyek (Dunakeszi székhelyünk, Pilis és egyéb nagyenergiájú szent helyek)

Előzetes jelentkezés szükséges: Sziklás Marika 06/30 515 8802, marisziklas@invitel.hu Minden héten szerda estig.

További információ: https://www.facebook.com/napvallas

 

Béres Andrea

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..