Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Illik-e hozzám a nagy Ő vagy sem?

Ez a kérdés az egyik leggyakoribb, amit feltesz az ember fia vagy lánya, ha asztrológiai konzultációra adja a fejét. Nos, nézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban.

 

Adott egy hölgy, nevezzük Katikának, aki hosszú évek óta keresi a másik felét, kisebb-nagyobb sikerrel. Aztán gondol egyet, és összeszedi az összes eddigi jelentősebb ex-vőlegény jelöltjének a születési dátumát és felkeresi az asztrológust.

Zakatolnak benne a kérdések, amikre keresi a választ.

 

Itt volt például ez a Béla. Jó partinak tűnt, csak aztán kiderült, hogy betegesen vonakodik az összeköltözéstől és a házasság gondolatára is őrjöngő rohamot kap.

Aztán jött Karcsi, vele minden szép lehetett volna, de sajnos nem akart egy kisebb óvodányi gyereket.

A következő a sorban János volt, akivel tényleg minden tökéletes lehetett volna…. Na, de Jánosunk egy kicsit házas volt.

Ekkor Katikánál betelt a pohár, és megoldás után kutatva végül kikötött az asztrológusnál.

 

Szóval, az első, amit ilyenkor minden asztrológus megtesz, hogy elkezdi Katika képletét könyörtelenül boncolgatni.

Fontos megnézni, hogy milyen mintákat hozott a szülői házból, honnan származik, milyenek a gyökerei, milyen a neveltetése.

Ezek a kérdések rendkívül jelentősek a későbbi párkapcsolatok kialakítása szempontjából.

 

Fontos, hogy a szülők milyen mintát adtak tudatosan és öntudatlanul egyaránt, vagyis az illető milyen szellemi értékeket hozott magával a családból.

Lényeges továbbá, hogy a család hogyan oldotta meg a felmerülő gondokat.

 

Aztán meg kell vizsgálni Katika jellemét, milyen ember is Ő. Nyitottabb, vagy zárkózottabb?

Könnyen teremt kapcsolatot? Hogyan kommunikál? Milyenek az elvárásai egy kapcsolatban?

Milyen számára az ideális társ? És így tovább…

 

http://www.parszo.hu/

 

Ha csak ennyin múlna az egész, akkor egészen egyszerű lenne a dolog.

A realitás viszont az, hogy a legtöbb ember nem tudatosan választ társat.

Nagyon felpörgetett életet élünk, az események sokszor magukkal ragadnak minket, és mire feleszmélnénk, már benne is vagyunk egy kapcsolatban, ami az esetek többségében valamilyen oknál fogva nem nevezhető ideálisnak. Az okok persze nemenként, életkoronként, és élethelyzetenként is eltérőek.

 

Van, aki fiatalon menekül bele egy házasságba, a szülői szigor elöl. Van, aki kalandvágyból lép frigyre valakivel. Mások az anyagi helyzetüket próbálják stabilizálni, esetleg a hatalmas lángolásban nem figyelnek a partner valódi tulajdonságaira… És még napestig sorolhatnánk az okokat, amiket az élet produkál.

 

Az egyszerűség kedvéért induljunk ki abból, hogy Katika minden imént felsorolt dologgal tisztában volt és mégsem talált hosszútávon magához illő párt.

Ennek oka lehet az asztrológia szempontjából még egy nagyon érdekes dolog.

Ha valakinek például az olvasható ki a horoszkópjából, hogy a párkapcsolatai területén sok megoldandó feladata van, akkor, ha szembe jön vele a királylány, vagy a herceg, akivel minden zökkenőmentes és rózsaszín lehetne, nemes egyszerűséggel nem fogja azt a királylányt vagy herceget választani hosszú távon. Hiszen egy számára ideális kapcsolatban nem tudja megkapni azokat a leckéket, amik a horoszkópjában megjelennek.

 

Ennek az ellenkezője is igaz, ha valakinek nem a párkapcsolata az elsődleges feladat, ahol sok tapasztalatot kell szereznie, hanem mondjuk a munkával kapcsolatos életterület, akkor neki valószínűleg könnyebb lesz ideális kapcsolatot kialakítania.

Ha tehát olyan embert választana, akivel több az üröm, mint az öröm, akkor nem fog abban a kapcsolatban maradni, hanem talál egy ideálist, hogy tudjon a feladataira koncentrálni.

 

Összegzésül, elsődleges szempont, hogy tisztában legyünk a természetünkkel, az értékeinkkel, az elvárásainkkal és azzal, hogy mit tudunk mi nyújtani egy másik embernek egy kapcsolatban.

Ha kedvet érzünk hozzá, akkor ássuk bele magunkat egy kicsit az asztrológiába, vagy egyéb spirituális rendszerekbe és vizsgáljuk meg, hogy milyen labdát is dobott nekünk a Sors erre az inkarnációra.

És tartsuk szem előtt a mondást: Nincs jó, vagy rossz döntés, csak döntés van.

 

Liszkay Judit

Okleveles asztrológus

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..