Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Íme, ilyen hatással van az aura az egészségünkre és a környezetünkre!

Az aura-mezőt úgy határozhatjuk meg, mint egyfajta fénylő kisugárzást vagy ragyogást az emberi test körül. Majdnem olyan, mint egy fényudvar. Az ősi vallásos és spirituális illusztrációk gyakorta ábrázolták ezt az aurát, azonban manapság a modern tudomány még csak most kezdi felfedezni, hogy valójában mindnyájunkat körbevesz ez a fajta energiamező és hatással van a közérzetünkre.

 

Tudjuk, hogy az energia szabad szemmel nem látható. Erre az okra vezethető vissza, hogy miért is illetik éles kritikával, amikor tudományos módszerekkel tesznek kísérletet e láthatatlan jelenség megmérésére, viszont a világ minden tájáról elhivatott tudósok korszakalkotó munkájának köszönhetően a nem-anyagi tudomány koncepciója kezd elfogadást nyerni a közgondolkodásban. Ez arra az elképzelésre vezethető vissza, miszerint az érzékszerveinkkel tapasztalt fizikai-anyagi valóság nem csupán az egyetlen, amelyet modernkori tudományos módszerrel tanulmányozhatunk.

 

5.1

 

Nikola Tesla mondta volt: „Amikortól a tudomány elkezdi tanulmányozni a nem-fizikai jelenségeket, onnantól annyit fog fejlődni egy évtized leforgása alatt, mint amennyit fennállása óta összesen.”

 

Mielőtt rátérnénk arra, hogy az auránk miként hat ránk és a környezetünkre, szeretném megemlíteni, hogy az emberi gondolatokról, szándékokról, érzésekről és érzelmekről – a tudattal kapcsolatos tényezőkről – már kimutatták, hogy közvetlen hatással vannak a fizikai értelemben vett anyagi világra, illetve kölcsönhatásban állnak azzal.

 

A tudomány/tudás áramlata a nem mechanikus világ felé tart; a világegyetem egyre inkább egy nagy gondolathoz kezd hasonlítani, semmit nagy géphez. Az elme többé már nem tűnik egy, az anyagi világba véletlenségből behatoló betolakodónak, sokkal inkább úgy kellene rá tekintenünk, mint az anyagi világ létrehozójára és irányítójára. Tedd túl magadat rajta, fogadd el a vitán felül álló konklúziót: a világegyetem immateriális-mentális és spirituális.

Sir James Jeans (“The Mental Universe” ; Nature 436:29,2005)

 

Az emberi aura

 

Az Institute of HeartMath nevű intézményben dolgozó briliáns tudósok munkája világíthat rá leginkább az emberi aura egyik aspektusára. Kutatásuk nagymértékben a szív és az agy kölcsönhatásának vizsgálatáról szólt. A kutatók kiderítették, hogy a szív és az agy hogyan kommunikál egymással és ez miként is gyakorol hatást a tudatosságra, valamint arra, ahogyan mi a világot érzékeljük. Például, amikor egy ember igazán pozitív érzelmeket él át – olyanokat, mint a hála, a szeretet vagy a nagyrabecsülés –, akkor a szív egy bizonyos üzenetet bocsát ki.

Mivel a szív gerjeszti a testben létrehozott legnagyobb elektromágneses mezőt, ezért a kutatók be tudták gyűjteni a szívből származó fontos adatokat. Az Intézet Kutatási Igazgatója, Rolin McCratey, Ph. D. szerint:

 

Az érzelmi információk voltaképpen ezekben a mezőkben találhatók és azokban módosulnak. Érzelmeink megváltoztatásának tanulmányozásával átalakíthatjuk a szívünk által kisugárzott mágneses mezőbe kódolt információkat, és ez hatással lehet a környezetünkben élőkre. Mi alapjában véve mély kapcsolatban állunk egymással és magával a bolygóval, s amit egyéni szinten valóban megteszünk, az számít és lényeges. (source)

 

Tudtad-e, hogy a szív elektromágneses mezőket bocsát ki magából, melyek érzelmeink függvényében változnak, illetve az emberi szív egy olyan mágneses mezővel rendelkezik, amelyet az emberi testtől több láb (1 láb = 30,48 centiméter) távolságra is meg lehet mérni?

Tisztába voltál azzal, hogy a pozitív érzelmek fiziológiailag jótékonyan hatnak a testre, továbbá hogy megerősíthetjük az immunrendszerünket a pozitív érzelmek felidézésével?

Tudtad, hogy a negatív érzelmek káoszt idézhetnek elő az idegrendszeredben, míg a pozitív emóciók éppen ezzel ellentétes hatást váltanak ki? A végkövetkeztetés az, hogy a szeretet, a hála, a részvét – és bármilyen pozitív érzelem – jelentősebb hatással bír, mint azt valaha is gondoltuk volna.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=QdneZ4fIIHE

 

Lenyűgöző fontolóra venni, hogy a szív mágneses mezője miként kerülhet kölcsönhatásba másokkal és milyen hatással lehet más emberekre. Ez indított el engem azon az úton, hogy végiggondoljam, hogy elektromágneses mezőink valamilyen módon kapcsolatban állhatnak a Föld elektromágneses mezőjével. Vajon az elektromágneses mezőnkben rejlő információk közül melyek vannak hatással a Föld elektromágneses mezőjében lévő információkra? Ez roppant izgalmas dolog és számos kérdés vár még megválaszolásra.

 

Alább egy Dr. Konstantin Korotkovval készített videót találsz, aki a Szentpétervári Állami Műszaki Egyetem fizikaprofesszora. Ő úgy véli, hogy minden egyes pozitív és negatív gondolatunk eltérő hatással van a bennünket övező környezetre.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=B6NIUV24vcQ

 

Ő kifejlesztett egy olyan tudományos berendezést, amely az energiavezetékek ősi kínai rendszerén alapul. Ez méri az élő organizmusok életenergiáját, valamint a környezetet. A műszer, amit GDV-nek hívnak, teljesen fájdalommentes elektromos áramot használ az ujjhegyeken keresztül – kevesebb, mint egy millimásodperc alatt végzi el a munkáját –, hogy meghatározza a potenciális egészségügyi (fiziológiai és pszichés-érzelmi) rendellenességeket.

A test válaszát egy olyan elektronfelhő segítségével méri, ami fényenergia-fotonokból áll. Bár e kisülés ragyogása láthatatlan az emberi szem számára – az emberek a teljes elektromágneses spektrumnak csupán egy százalékát képesek érzékelni –, azt egy optikai CCD kamerarendszerrel örökíti meg, majd egy digitális számítógépbe továbbítja.

 

A GDV szoftverprogramban az ujjképek különféle szektoraiból áradó sugárzás az emberi test alakjára van rávetítve a különböző szervek és szervrendszerek elhelyezkedésével összefüggésben. Ennek eredményeként egy olyan energiamező-képet hoz létre, ami lehetővé teszi az emberi test működésének fiziológiai szintű intuitív elemzését.

 

Ezt az eszközt jóváhagyta és gyakorlati orvosi diagnosztikai eszközként nyilvántartásba vette az Orosz Egészségügyi Minisztérium az Orosz Tudományos Akadémia ajánlására.

 

Az ayurvédikus indiai orvoslás keleti metafizikai elméletei szerint hét csakra, vagyis egyesített energiaközpont van, amelyek kapcsolatban állnak a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális jólétünkkel.

Ezek a csakrák a gerincoszlop mentén helyezkednek el különböző helyeken a farkcsontól kezdve a fejtetőig. Dr. Pradeep B. Deshpande, a Loiusville-i Egyetem Vegyészeti Karának Professzor Emeritusa, így magyarázza:

 

Minden egyes csakráról úgy tartják, hogy más és más frekvencián rezonál. Az új BioWell szoftverrel most lehetőség nyílik arra, hogy mennyiségileg kiértékeljük a csakrák energiáját és szemléletesen megjelenítsük aktivitási szintjüket, majd kiolvassuk, hogy az adott aktivációs szint a számos alanynál megállapított szint alatti vagy feletti. (source)

 

A több 100 résztvevő bevonásával végzett esettanulmány eredményei jelzik, hogy a kiegyensúlyozatlan csakrák könnyen beazonosíthatók:

 

Az ujjhegyek minden egyes külön szektora vagy része energetikailag kapcsolatban áll egy speciális szervvel és szervrendszerrel, mint amilyen a légző rendszer is. Amikor 10 egyéni BIO-gram adatait összesítjük és interpoláljuk, akkor létrejön az egész test energiamezőjének a képe. Egy egészséges és egy nem egészséges/érzelmileg kiegyensúlyozatlan embertől származó egészalakos energiamező példáját mutatja a 3. ábra. A hiányosságok, a csökkent kisugárzás és a kiegyensúlyozatlan csakrák a nem egészséges emberek esetében egészen nyilvánvalók. (source)

 

Kérem, ne feledd el, hogy több mint tízezer különféle egészségügyi problémával rendelkező beteg esetének klinikai vizsgálata jól dokumentált Oroszországban.

 

Jakovleva E, Korotkov K., Electrophotonic Analysis in Medicine. GDV Bioelectrography research. 2013. 160 p. Amazon.com.

Pehek J. O., Kyler, H. J., and Foust, D.L., Image Modulation in Corona Discharge Photography, Science, Vol. 194, 263-270, October 1976.

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

Önfejlesztő műhely kicsi

A részletekről itt érdeklődhetsz: marisziklas@invitel.hu 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..