Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ismerd meg önmagad!

Mindenkivel előfordult már, hogy valami felzaklatta, ami lehetett egy beszélgetés, egy visszahallott mondat, valakinek a cselekedete, egy félreértett szó és hasonlók. S mikor úgy érezzük, hogy most már minden rendben van, már nem érdekel, hogy mi és hogyan történt, tehát letisztáztunk magunkban mindent, másnap, vagy harmadnap – például a munkahelyünkön – mégis valahogy visszatér az érzés, s ismét rosszul érezzük magunkat. De miért is?

 

http://media.evolveconsciousness.org/

 

Sajnos a környezetünkben lévő emberek aurájában lévő, abból áradó negatív dolgok kihatnak ránk. Főképp azon dolgok, amiken még teljes mértékben nem sikerült túllépnünk. Pedig pont, hogy a jónak, a pozitív gondolatnak kellene nagyobb erővel hatnia, megmutatva, hogy igenis túl lehet lépni minden érzelmi problémán. De ehhez éppen a gondolkodásunkat kellene megváltoztatnunk, ami kihat az érzelmeinkre, illetve annak megváltoztatását idézhetné elő. De ha tudom, mit kell tennem, a kivitelezés mégis nehéz. Hogyan vigyem véghez?

 

A mindig jelenben léttel. Ha a jelenben vagy, nem figyelsz régi és jövőbeli dolgok által előidézett gondolatokra és érzelmekre, hisz a jelenben nincs mi hasson rád, a jelent TE alakítod, itt és most. TE döntöd el, hogy mit indítasz el, hisz a jelen mindig kezdet, a jövő kezdete. Hogy a jövőd szebb legyen azt nem a jövőben éléssel, álmodozással érheted el, hanem a jelenben kimondott szavak és tetteid erejével.

 

http://3.bp.blogspot.com/

 

De hogyan legyek jelen, ha bizonyos dolgok egyszerűen hatásba tesznek tudtomon/akaratomon kívül?

 

Ha benned gát van, ami megakadályozza a jelenben létezést, el kell kezdened megismerni önmagadat gondolataid és érzéseid vizsgálatával, illetve befelé fordulással. Ilyenkor igenis kell a múltban kutakodnod, hisz nem szabad félresöpörni ezen érzéseket, illetve nem érdemes a feledés homálya alá rejteni őket. Ezek olyan mélyen gyökeredző sérülések lehetnek, melyeket fel kell dolgozni.

A feldolgozás nem más, mint az újra és újra átélés, de mindig más és más szemszögből. S ha már az újra átélés során semmilyen negatív érzésed nincs – például olyan, mintha TV-ben néznél valamit, amit bármikor elkapcsolhatsz –, akkor készen vagy! Egy gátat legyőztél!

 

Egy emberben sok-sok apró gát van/lehet. Próbálkozz a jelenben létezéssel, s ha ismét akadályra lelsz, vizsgáld meg, éld át, dolgozd fel és így tovább…

 

Senki sem ígéri, hogy mindez könnyű lesz, de minél hamarabb elkezded önmagad vizsgálatát, biztos lehetsz benne, hogy egy csomó rossz dologtól vagy esetleges betegségtől megkímélheted magadat.

 

A felismeréshez és a belső feszültségek kitisztításához hozzásegíthetnek egyes lelkigyakorlatok, melyek hozzátartoztak az ősi magyar hitvalláshoz, s melyek a Napvallás keretén belül most újra felelevenítésre kerülnek. Ha szeretnéd, gyere el és próbáld ki te is!

 

Istentiszteletek minden szombaton 12.00 órától.

 

Helyszín: Megszentelt helyeken (Dunakeszi székhely, Pilis és egyéb nagyenergiájú szent helyek)

 

Jelentkezés: Sziklás Marika 06/30 515 8802, marisziklas@invitel.hu Minden héten szerda estig.

 

https://www.facebook.com/napvallas

 

Béres Andrea

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..