Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ismeretlen kis humanoidot találtak Mexikóban

Egy Camargo (Santa Rosalia de Camargo) nevű városka közelében található farmon, amely az Infonavit Cuatro Milpas település Maizales utcájában található, néhány szemetes egy különös lény mumifikált testére bukkant. Kicsi, mindösszesen 10 cm magas – megnyújtott feje, karjai és lábai vannak a lénynek –, s szemmel láthatóan alkalmasak a vízben történő mozgáshoz, valamint olyan nyúlványa van, amely faroknak tűnik.

 

http://brazilweirdnews.blogspot.hu/

 

A múmiát a hulladékok között fedezték fel. Az ESRA UFO kutatócsoport elnöke, Miguel de la Torre, azt mondta, hogy a csapata három hasonló lény megtalálását vette jegyzékbe.

A bizarr megjelenése dacára a példánynak kivehetően humanoid a felépítése.

 

Mostanra a furcsa Lényt becsomagolták és elkülönítették a megfelelő helyen, hogy a károsodását megelőzzék, amíg laboratóriumi vizsgálatoknak nem tudják alávetni. Eközben, a hír közlését követően, a helyi lakosság körében az a szóbeszéd kapott szárnyra, hogy a groteszk lény valaminek a sarja lehet, talán a Chupacabras fetus-nak (vagyis a „kecskeszívónak” – a név az állat abbéli szokásából származik, hogy megtámadja a háztájit, különösen a kecskéket, és kiszívja a vérüket.)

 

Forrás: GONZALES, Luis Fernando. Encuentran raro espécimen momificado en Camargo.

OJINAGA HOY, published em 26/06/2012.

[http://www.ojinagahoy.com.mx/note.cgi?id=416834]

http://brazilweirdnews.blogspot.hu/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..