Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ízisz áldása

Ez a szertartás Ízisz vagy óegyiptomi szóhasználattal élve Iszet erőit közvetíti egy spirituális kapun, az Élet Virága szimbólumán keresztül. Iszet erői közvetlenül az isteni alkotórészünket, a lelkünket szólítja meg, amely a Teremtőből származó örök részünk, s amelynek köszönhetően leszülettünk a Földre.

 

A szertartás során Ízisz erői és szavai emlékeztetik a lelket a valódi természetére, amely örök, halhatatlan és szabad. A lélek folyamatosan az isteni tudás birtokában  van és hatalmas teremtőerővel bír, amit az ember a beavatásai által vehet birtokba.

 

Ízisz istennő csaknem valamennyi ősi magaskultúrában képviseltette magát: az ősi Egyiptomban Iszetnek vagy Aszetnek nevezték, Babilonban Istárnak, Sumerban Inannának, Hellászban Afroditének, Rómában Vénusznak, a görög-római misztériumvallásokban pedig Ízisznek hívták. Kultusza mindenhol és minden korban elterjedt, mert ő volt a „Nagy Anya” archetípusa, aki mindent áthatott az erejével.

 

Ízisz áldását a napvallás papnője közvetíti. Hatására a lélek ösztönzést nyer, égi inspirációt kap a felemelkedésre és az emlékezésre. Azért, hogy képes legyen beteljesíteni azt az életfeladatot, ami a leszületésekor belé égett, és amiért itt van a Földön.

 

Ízisz áldásának szertartása rezgésemelő és harmonizáló energiákat közvetít, hozzásegítve a beavatottat ahhoz, hogy egyre közelebb és közelebb kerüljön az isteni tökéletességhez.

 

Ízisz áldásában a napvallás különféle rendezvényein lehet részesülni: www.napvallas.hu

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..