Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ízisz oltalmának szere (csak nőknek)

  1. májusától egy újabb szerrel, avagy rituáléval bővül a napvallás szertartásrendje. Erről szeretnék néhány gondolatot megosztani elsősorban a hölgyekkel, minthogy ez egy kifejezetten a szebbik nem számára elérhető szertartás.

 

A Fényben Élők, vagyis a napvallás gyakorlói pontosan tisztában vannak azzal, hogy a női beállítottságú lélek és a női aura alapból sokkal kifinomultabb, magasabb rezgésű, érzékenyebb és spirituálisabb, mint a férfiaké. Ez isteni természetéből fakad, ezért nem érdemes ágálni ellene a férfiaknak, hiszen ők másban jók.

 

A női aura energiáihoz illik Ízisz oltalmának szere. Ez a rítus is sajátságos filozófiával és mágiával bír, melyet néhány sorban foglalhatunk össze.

 

Ízisz oltalmának szere tudatosítja minden egyes nőben, hogy a Sorsnak tervei vannak vele. Emlékezteti arra, hogy a mindennapi, felszínes élet kulisszái mögött égi csodák zajlanak, melyek egy korszakváltást készítenek elő a világban és személy szerint benne is. Ezekre a változásokra egyébként mindenkinek érdemes felkészülnie.

Mindent egybevetve a nőknek alkatukhoz ez sokkal közelebb áll, ezért nekik kell a változások zászlóvivőivé válniuk. Ők hozzák világra a lelkeket, a nevelésük jelentős része rájuk hárul, a lelki oldal nekik az erősségük és a változásra/változtatásra való hajlandóságuk/hajlamuk is generálisan erősebb, mint a férfiaké.

A napvallás szerint a nők jóval empatikusabbak és szenzitívebbek, ezáltal sokkal inkább számít nekik az emberi kapcsolatrendszer, a barátság, a kommunikáció, a másoknak való segítség, az odaadás és a társ, mint a férfiaknak.

Egyszerűen és lényegre törően fogalmazva, az érzelmek sokszínűsége, a lelki emocionalitás, a spiritualitás iránti fogékonyság és az újítás képessége elsődlegesen a nők erényei közé tartoznak.

 

 

Ahhoz, hogy ezeket az adottságokat ki tudják bontakoztatni a lányok, a hölgyek, az asszonyok, feltétlenül figyelniük kell a lelkükre. Ha nem foglalkoznak rendszeresen a saját lelki világuk harmóniájával és békéjével – mert például alárendelik magukat a férficentrikus, hatalom- és teljesítményorientált világi dolgoknak –, akkor nem fogják tudni kibontakoztatni azt a lelki tervet, amit a Sors nekik szánt.

 

Ízisz istennő, aki a mágia úrnője, az isteni lények úrnője, Hórusz édesanyja, a nők patrónusa, óvó-védő kezet nyújt mindazoknak a nőknek, akik ez iránt igényt támasztanak.

Ízisz oltalmának szere ezt a gondviselő védelmet nyújtja és erősíti meg időről-időre azért, hogy egyre nagyobb lelki béke és nyugalom költözhessen a nők szívébe és kellőképpen felkészülhessenek életük minden megpróbáltatására.

 

A szertartással kapcsolatban a szernap@gmail.com címen lehet érdeklődni.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..