Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

JÉZUS KRISZTUS SPIRITUÁLIS TITKAI 3. RÉSZ

Ezúton meghívlak a Jézus Krisztus spirituális titkai című előadássorozatom 3. részére, amelyre 2018. december 29-én Dunakeszin kerül sor a Naptemplomban.

Az első két rész során a lehető legrészletesebben kitárgyaltam, hogy milyen korszakváltó folyamatok vezettek Jézus Krisztus 2000 évvel ezelőtti megjelenéséhez. Nyomon követtük a gyerekkorának és az életéből hiányzó 18 évnek az eseményeit, és ezúttal innen folytatjuk sorsának talán a legizgalmasabb epizódjaival.

 

Sorra vesszük és kielemezzük a különféle csodatételeit, azok spirituális-mágikus hátterét. Több nézőpontból is megvizsgáljuk azokat az erőket és ellenerőket, amelyek Jézus munkásságát kísérték.

A lehető leghűbb korrajzot tárom fel részben a bibliai, részben az apokrif, és egyedülálló módon az Akasha Krónika, vagyis a hiteles tényeket tartalmazó spirituális emlékezettár szerint.

A hallgatók bepillantást nyerhetnek az esszénusok rejtélyekkel övezett világába és olyan tényekkel szembesülhetnek, amelyek merőben megváltoztathatják esetlegesen hibás vallásos nézeteiket.

 

Elfogulatlanság nélkül összehasonlítjuk a különféle emberi és természetfeletti forrásokat, hogy utána mindenki saját maga dönthesse el, kinek hisz, illetve kitől milyen interpretációt fogad el.

 

Reményeim szerint a kétszer másfél órás előadás során eljutunk Jézus ominózus letartóztatásáig.

 

A részvétel feltételeiről a szernap@gmail.com címen lehet érdeklődni.

Előzetes jelentkezés szükséges!

 

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature