Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kedvcsináló a test-lélek-szellem harmóniájához

Ezúttal egy olyan egyedülálló programról lesz szó, amely valóban a Test-Lélek-Szellem harmóniájára fókuszál, egy olyan elérhető lehetőségről, amellyel nem csak elméleti tudásra lehet szert tenni, hanem mindent gyakorolni szinten is el lehet sajátítani, mert a hangsúly éppen a praktikusságon van.

 

Ma már Magyarországon is rengeteg helyen lehet ezoterikus és holisztikus tárgykörben érdeklődni, tanulni, kupálódni és diplomát szerezni, de észrevehető, hogy mindenki egy kicsit hazabeszél, s a saját módszereit tolja előtérbe, így az élet „tanulása” óhatatlanul elveszíti a maga egyetemes jellegét. A következő sorokban egy olyan programot fogok bemutatni Neked, amely mentes a dogmatizmustól, az egyoldalúságtól, s mégis egyedülálló.

 

Ez a program nem szól másról, mint arról, hogy néhány ember összefogott – ami manapság nagy szó –, és összeillesztették sokéves holisztikus tapasztalataikat és tudásukat. Nem akart az egyik okosabb lenni, mint a másik, így mindenki megőrizhette az eredeti karakterét és nézetrendszerét. Ebből kikerekedett egy olyan komplex program, amely a testet, a lelket és a szellemet egyaránt edzi, ötvözve a spiritualitást, az egészséges étkezést és a testmozgást, merthogy alapfilozófiánk úgy szól, hogy a kiegyensúlyozott élet eléréséhez fizikai-szellemi-lelki összhangot kell teremtenünk önmagunkban.

 

Programunk azoknak a spiritualitásra nyitott embereknek szól, akik szeretnének többet megtudni önmagukról és a világról, amelyben élnek. Különböző ezoterikus eszközök segítségével lehetőséget biztosítunk számodra, hogy átfogó képet kapj Önmagadról, a képességeidről, a személyiségedről és az életfeladatodról (múlt – jelen – jövő), s ily módon az önmegismerés magasabb szintjére juthass.

 

Táborunkban érdekfeszítő, nem mindennapi előadásokat hallhatsz többek között az auráról, a csakrákról, a karmáról, a pozitív gondolkodásról és a vonzás törvényéről, az ősi maja és egyiptomi kultúra titkairól szakértők és írók tolmácsolásában. Emellett programunkat az teszi igazán különlegessé, hogy nem csak elméleti tudásra tehetsz szert, hanem a gyakorlatban is megtapasztalhatod a hallottakat.

 

A hat nap során elkészítjük és elemezzük személyre szóló horoszkópodat, mely segít Önmagad mélyebb megismerésében, rálátást ad motivációidra, késztetéseidre, a világgal szemben támasztott elvárásaidra. Megmutatja, milyen képességekkel rendelkezel, miben vagy jó.

 

Aurafotó segítségével szemügyre veheted a Téged körülvevő energiamezőt, megismerheted a benned rejlő képességeket, hiszen az aurád megmutatja többek között azt is, hogy milyennek látnak mások és hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet.

 

A maják ősi tudása alapján elkészítjük személyes Maja „Születési Leveledet”, mely feltárja milyen feladatok várnak Rád életed különböző szakaszaiban. Ez a fajta elemzés egészen egyedülálló Európában. A „Születési Leveleket” egy Kolumbiában élő maja vándorrá avatott magyar hölgy készíti, aki csak az év egy részét tölti Magyarországon. Amikor Dél-Amerikában tartózkodik, programunkban ezt az ezoterikus workshop-ot Tarot kártyavetéssel helyettesítjük, mely által iránymutatásokat kaphatsz életed legégetőbb kérdéseivel kapcsolatban.

 

Programunkat színesíti grafológiai elemzés is, hogy még több érdekes információt tudhass meg Magadról.

 

Nem csak az elmédet, hanem a testedet is karban kell tartanod ahhoz, hogy harmonikus és egészséges életet élhess. Programunk öt különböző sportolási lehetőséget kínál Neked, úgy, mint pilates, jóga, tai chi, body art és stretching. Ezek a koncentrációt igénylő, lassú mozdulatsorokból álló mozgásformák segítenek megteremteni a test és az elme egységét.

 

A helyes táplálkozás szintén fontos részét képezi a kiegyensúlyozott életmódnak. Általános tévhit, hogy az egészséges ételek kevésbé finomak, elkészítésük bonyolultabb és jóval drágább. Szeretnénk megmutatni, hogyan készítheted el a kedvenc ételeid egészséges, nem hizlaló változatát, mindössze néhány apró változtatással. A tábor speciális étrendje ugyanezen elv alapján készül.

 

Ha komolyan gondolod, hogy célod Önmagad (és így a világ) megismerése és fejlesztése, melyhez segítséget nyújtunk az ezotéria különféle “eszközeivel”: aurafotó-, horoszkóp-, grafológia-, maja Születési Levél- és Tarot-elemzéssel, akkor érdemes megfontolnod ezt a lehetőséget.

 

További részletekért keresd fel a program honlapját: http://www.yourbodyandspirit.hu/ezoterikus

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..