Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kemp átka: hátborzongató szellemfotók a történelmi boszorkánytömlöcbe

Egy bűnösnek ítélt boszorkány szelleme kísért abban a börtönben, ahol fogva tartották? Legalábbis így gondolja az épület jelenlegi tulajdonosa, s mi is esetleg egyetértünk vele, amint vetünk egy pillantást azokra a hátborzongató fényképekre, amelyek az elmúlt hétvégén ott készültek.

 

Úgy tűnik, hogy ezeken a képeken olyan emberszerű alakok ektoplazmájának körvonalai mutatkoznak meg, akik a Ketrecként ismert történelmi helyszín körül ólálkodnak. A Ketrec régebben egy olyan eszköz volt, amibe a boszorkánysággal vádolt személyeket börtönözték be. Az épület jelenlegi tulajdonosa, Vanessa Mitchell szerint a két képet mindenféle manipuláció nélkül készítette Ron Bower a nézelődőktől dugig megtelt szemközti szobából.

 

http://whofortedblog.com/

 

Megkerestem Ront, hogy kiderítsem, milyenfajta fényképezőgéppel, technikával vagy szerkentyűvel szokott fotókat készíteni, csak azért, hogy megtudjam, vajon átlagos fogyasztóknak szánt, konfekció kategóriájú digitális fényképezőgépet használ-e.

 

Hello Greg

 

Köszönöm az érdeklődésedet, ez egy kellemes fordulat az engem ért kritikákhoz képest.

 

Egy Fuji 9500 digitális fényképezőt használtam, amíg szamár módon rosszul nem helyeztem bele az akkumulátorokat, miközben kisütöttem a fényképezőt. Tegnap este június 7-én a Ketrecnél a régi Fuji S500 gépemet használtam. Remélem, nemsokára be tudok szerezni egy Nikont vagy egy Cannont is.

 

Semmilyen speciális optikát nem alkalmaztam.

 

Hajdanán a Ketrec az Egyesült Királyságban található Essex-i St. Osyth bűnözői számára szolgált falusi börtönként, de leginkább olyan helyként híresült el, ahol az alávaló Ursula Kemp-et és 14 másik helyi asszonyt tartottak fogva, akiket boszorkánysággal vádoltak meg, majd azt követően felakasztottak az 1500-as évek végén. Úgy hírlik, hogy Ursula szomszédjai meggyógyításra és/vagy meggyilkolására használta fel szellemi kísérőit, s tetteit beismerte a vallatása alatt. De, hahó! Így aztán nem hagytak nektek sok mozgásteret (a másként gondolásra).

 

1921-ben két női csontvázat fedeztek fel a birtokon. Az egyikről azt hitték, hogy Kempé. A csontokat ezután egyfajta helyi látványosságként állították ki.

 

Sok parakutató – köztük Vanessa Mitchell – úgy gondolja, hogy Ursula a mai napig kísért a börtönben.

 

http://whofortedblog.com/

 

„Három szellemet láttam ott olyan tisztán, ahogyan egy élő személyt látok.” – írta egyéni beszámolójában. – „Olyan aktivitást tapasztaltam, amely tisztázatlan volt számomra. Például a vízcsapok ki-be kapcsolódtak, az ajtókilincsek éjjel-nappal zörögtek, egy kóla átsüvített az asztalon, tárgyak tűntek el, majd kerültek elő szokatlan helyeken, vagy egyáltalán nem kerültek elő… valami fel, s alá sétálgatott a lépcsőn éjszaka, volt fizikai érintés, kis agresszív ütés, és voltak olyan hangok, mintha emberek beszélgetnének egymással…”

 

A Vanessa és a többiek által előadott különös elbeszélések csak még érdekfeszítőbbé teszik a Ketrecben készített szellemfotókat.

 

Vajon tényleg képes lett volna Ron Bowers lencsevégre kapni Ursula Kemp nyughatatlan szellemét a digitális fényképezőgépével?

 

forrás: http://paranormal.about.com/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..