Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Képek Roswellről? Egy idegen űrhajó egyiptomi hieroglifákkal, görög betűkkel és kézlenyomatokkal a kormányzáshoz

Remek dolog látni, hogy az ufók és a földönkívüliek témája egyre nagyobb hitelességet nyer magának az évek múlásával. A fő áramlatú média kevés figyelmet szentel ennek – legalábbis a nevetségességen kívül – ezért lehet, hogy egyesek számára meglepő, de több száz olyan ember akad, akik azzal álltak elő, hogy elmesélik a világnak, hogy az ufók nem csak valóságosak, hanem néhányuk ténylegesen is földön kívüli eredetű.

 

Túlságosan is sok példa közül válaszhatunk, mint amilyen a NATO Katonai Bizottságának egykori elnöke és vezérkari főnöke, aki elmesélte nekünk, hogy „látogatnak és látogattak minket a világűrből emberek”. Nem is olyan régen Louis Elizondo – aki korábban Nemzeti Hírszerzés igazgatója és a nemzeti Kémelhárítás egykori vezető tisztségviselője volt – lett a Globális Biztonság és Speciális Programok igazgatója a Tom Delonge által a közelmúltban indított To The Stars (To The Stars ) akadémián, éppen egy héttel a nyugdíjba vonulása után.

 

Más magasrangú felső vezetők a hírszerzés és az űrhajózás berkeiből szintén csatlakoztak ehhez a programhoz. Így többek között Steve Justice, a Lockheed Titkos Ügyosztályának Fejlesztőrendszereinek korábbi igazgatója. Céljuk nem más, mint tudatni a világgal, hogy nem vagyunk egyedül, továbbá hogy léteznek olyan fejlett technológiával bíró objektumok a légkörünkben, melyek képesek a fizika törvényeit meghazudtolva manőverezni.

 

 

Íme, egy videó a közelmúltból, melyben élő közvetítés (live broadcast) során Elizondo említést tesz arról, hogy közvetlenül a munkáján keresztül értesült arról, hogy „a jelenség tényleg valós” és egy olyan fizikával kapcsolatos, amelyet még meg kell értenünk, tovább hogy léteznek olyan technológiák a fekete költségvetésű világban, melyek az emberiség hasznára lehetnének.

 

„Van másik út – akár a féreglyuk vagy a térhajlítás. Kell, hogy legyen olyan energiaelőállítási mód, amelynek a segítségével energiát tudunk kinyerni a vákuumból, s a tény, hogy itt vannak, bizonyítja, hogy megtalálták ennek a mikéntjét.” – Dr. Jack Kasher, Ph.D, Professor Emeritus of Physics at the University of Nebraska (source)

 

Roswell

 

„Igen, voltak szerencsétlenül járt űrhajók és megtalált testek… Nem vagyunk egyedül a világegyetemben, régóta látogatnak ide… Én történetesen elég kiváltságos vagyok ahhoz, hogy tájékoztassanak a tényről, hogy ezen a bolygón minket meglátogattak, s az ufó-jelenség valóságos.” – Doctor Edgar Mitchell, 6th man to walk on the moon (source)(source)(source)

 

Annak, aki nem szánt időt e téma kutatására, nehezére eshet elhinni, hogy egy valódi földönkívüli jármű kényszerleszállást hajtott végre a Föld bolygón. Ámde, sokkalta hihetőbbé válik, amikor számításba vesszük a fenti állításokat, különösen Tom Delonge csapatának legfrissebb kijelentéseit több százezer olyan dokumentummal együtt, melyek igazolják, hogy ezeket az objektumokat gyakran követték nyomon radaron, s a katonai sugárhajtású gépeket állandóan riasztották az ellenőrzésük végett.

 

A roswelli incidens egy a tucatnyiból, ha ugyan nem a több száz, az emberi agresszió miatt leszedett földönkívüli járműből. Ezt jobban kifejti Paul Hellyer, volt kanadai védelmi miniszter:

„Évtizedekkel ezelőtt más bolygókról származó látogatók figyelmeztettek bennünket arra, hogy merrefelé tartunk, s felajánlották a segítségüket. De ehelyett, mi vagy legalábbis néhányan közülünk, fenyegetésként értelmezték a látogatásaikat, majd úgy döntöttek, hogy előbb lőnek és csak azután kérdeznek.”

 

Elizondo egy hasonló történetet oszt meg, melyben azt állítja, hogy egyik kötelessége az volt, hogy nyomon kövesse és a megfigyelje ezeket az objektumokat, mivelhogy ő volt a „légi fenyegetések” nyomozásával foglalkozó program vezetője.

 

A To The Stars közvetlenül együtt fog működni az USA kormányával az ufókról szóló hiteles videók és képek közreadásában a nyilvánosság számára, de már sok hiteles videó és fotó is létezik ezekről a tárgyakról. Szégyen, hogy a kormányzat engedélyére van szükség ahhoz, hogy az emberek hitelt tulajdonítsanak nekik.

Ez önmagában egy probléma, mivel a kormányzat oly sok témával kapcsolatban becsapott minket olyan sok szinten, hogy emiatt rendkívül nehézzé vált megbízni a szándékaiban bármilyen téren, legyen szó az ufókról vagy a terrorizmusról. Most már csak várnunk kell és meglátjuk, hogy hol fog megjelenni a kezdeményezőkészség.

 

Itt a hangsúly a fenyegetésen van. Lehetetlen kijelenteni, hogy ezek az objektumok valódi fenyegetést jelentenek-e az emberiségre nézve vagy sem, de feltételezzük, hogy a behatóbb tanulmányozásuk nélkül nem bölcs dolog ezt tenni.

 

Bizonyíték áll rendelkezésre, mely alátámasztja az efféle egzotikus technológia létezését, mely a II. világháború előtti időre nyúlik vissza. Egy klasszikus példa lehet az, hogy a CIA megfigyelés alatt tartotta Németországot, miként azt ez a dokumentum kifejti:  this, mely egy német újságot vizsgált, amely „nemrégiben közölt le egy George Kleinnel, a híres mérnökkel és repülőgép-szakértővel készült interjút, melyben a ’repülő csészealjak” kísérleti megépítését írja le, amit ő maga végzett 1941 és 1945 között.”

 

Itt (Here) egy autentikus kép/történet egy Los Angeles felett lebegő nagy ufóról, melynek több mint egy millió ember volt a szemtanúja. A „Los Angelesi csatának” nevezett esemény bebizonyította számunkra, hogy az amerikai katonaság megtanult hazudni az ufókról 5 évvel a Roswellben (Roswell Incident) történt incidens előtt, melyre egyébként 1947-ben került sor.”

 

Tehát, mint látható, sok minden kapcsolódik ehhez.

 

 

Az aktuális jármű

 

Staton Friedman, aki egy öreg atomfizikus és hosszú ideje ufókutató, egyike azoknak a személyeknek, akik a legtöbbet tudják Roswellel kapcsolatban. Több könyv szerzője, melyek közül az egyiknek ez a címe: Baleset Coronanál: A Roswell-incidens tökéletes tanulmánya exkluzív tanúvallomással a második új-mexikói baleseti helyszínéről.

 

Ez a könyv feltárja, hogy azokat az egyiptomi hieroglifeket és a görög ábécé betűit, melyekről azt állítják az olyan kutatók, mint Friedman, hogy azok díszítették a balesetet szenvedett űrhajó külső részét.

 

Régen az amerikai hadsereg veteránja, Philip James Corso ezredes is kiadott egy könyvet, a Roswell utáni nap címmel, amelyben ugyanazokat az információkat részletezi és más nézőpontokat is kifejt a testekkel, illetve a megtalált földönkívüli technológiával kapcsolatban.

 

A fenti források és a némi folklór szerint az űrjárművön olyan kéznyomok voltak, mint amilyenek az alábbi képen is láthatók. Ezek a képek nagy dolognak számítanak Tom Delonge szerint a legutóbbi internetes anyagában, amelyet Joe Rogannal készített. (a recent)

 

Amikor eljött a mérnöki visszafejtés ideje, akkor az űrhajóban nem találtak motort, hanem a pilóták ráhelyezték az emberszerű kezeiket ezekre a részekre és az elméjükkel irányították a járművet – egyfajta telepatikus technológiával, amelyet mi még nem fedeztünk fel.

 

 

 

Alább egy másik feltételezett űrhajódarab, Delonge és a kutatók ez „Eleptheria”-nak hívják, amely fordítása: szabadság.

 

 

Az űrhajón található különös jelek nem jelentenek újdonságot

 

Miközben az ügyön dolgoztunk, egy másik érdekes történet is adódott Daniel Sheehantől, a Harvard tanult alkotmánybírósági és fellebbviteli ügyvédtől. Az elmúlt 44 év során a szövetségi polgárjogi ügyvédként dolgozott, illetve író, nyilvános szónok, pedagógus.

 

Dan legjobban ismert esete a Cahill-Gordon Ügyvédi Irodánál a mérföldkőnek számító Első Törvénymódosítás esete New York Times, Co. v. U.S. (the “Pentagon Papers Case”), melyben a The New York Times és a The Washington Post nyerte el annak a jogát, hogy leközölhesse a titkosított Pentagon-tanulmányt, mely a vietnámi háború titkos történetét tárja fel.

Dan konzulhelyettes, ugyanakkor különleges jogi szakértő is volt, mielőtt az Egyesült Államok Elsőfokú Bíróságánál kezdett dolgozni Columbia körzetében a Watergate-betöréses eseten.

 

Itt olvasható a teljes életrajza: here.

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=u1DFaGJ4nWw

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.collective-evolution.com/2017/11/18/images-from-roswell-an-alien-craft-with-egyptian-hieroglyphs-the-greek-alphabet-handprints-to-steer/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..