Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Két gabonakör is felbukkant ugyanazon a napon Brazíliában

Két gabonakör is megjelent nemrégiben a Santa Catarina nevű brazil állam Ipuacu nevű városkája közelében. Az pedig még érdekesebbé teszi ezt az eseményt, hogy mindkettőt ugyanazon a napon (november 2-án) jelentették be. – az Open Minds.tv szerint.

 

http://i.huffpost.com/

 

A történetnek egy másik szemfelnyitó része az, hogy az ufó-kutatók 20 000 dollár jutalmat ajánlottak fel annak, aki meg tudja mutatni, hogyan lehet ilyen köröket hamisítani.

És természetesen csellel, úgy értik, hogy emberi beavatkozással.

 

A gabonakörök rejtélyesek, bonyolult felépítésűek, meglepetésszerűen tűnnek fel a gazdálkodók földjein láthatólag az éjszaka folyamán. A magyarázatok a következő skálán mozognak: az ufók hagyták maguk után, szokatlan időjárási minták, katonai kísérletek, és a körök legelfogadottabb elmélete az, hogy bámulatosan artisztikus hamisítók munkáját dicsérik.

 

Tekintsd meg, hogy milyen kilátás tárul fel A.J. Gevaerd, az „UFO magazine” alapítójának a helikopteréből:

 

 

A két körről szóló youtube-os leírásában A.J. Gevaerd azt írja, hogy „mindkét alakzat tökéletesen szimmetrikus… és ezt a mérések megerősítették.” Megjegyzi, hogy az első kör 13 spirálból épül fel, amelyeket valahogyan a búzamezőben alakítottak ki, illetve a másik kör „geometriailag körökből, hatszögből és gömbökből álló csoport”.

 

Az első brazil kört kb. november 2-án, reggel 7-kor fedezték fel, nem sokkal a második kör előtt. A részletes riportot Antonio Inajar Kurowski, a Parana-i Kriminológiai Intézet professzora készítette.

 

Mind a kettő kör megközelítőleg 177 láb átmérőjű, az elsőt nagyjából fél mérföldre találták meg Ipuacu-tól, míg a másodikat két kilométerre a városon kívül.

 

Tekintsd meg, mennyire hasonló a második brazil körön átsétálni:

 

 

„Ez egy kör, az óramutató járásával ellentétes irányban hajlított növényekkel, illetve a belsejében egy tökéletes hatszög-ábrával”

 

Válaszolva a kritikusoknak, akik gyors iramban csalók munkájaként ítélték el a földi ábrákat, Gevaerd egy közleményt adott ki, melyben 20 000 dollárt ígér annak, aki felvállalja, hogy ő készítette a köröket és képes megmutatni, hogyan csinálta.

 

Ennek a legfrissebb esetnek az értelmezése továbbra is közpréda, s eddig még senki sem formált jogot a 20 000 dolláros jutalomra.

 

Forrás: http://www.huffingtonpost.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..