Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kilenc jel, amely arra utal, hogy spirituális ébredésen megyünk keresztül

Első jel: Mi hozzuk létre a saját hiedelmeinket

 

Sokan azok közül, akik spirituális embereknek tartják magunkat, hosszú órákon át beszélnek mások spirituális meggyőződéseiről, viszont amikor a saját hiedelmeikre terelődik a szó, egy sincs nekik. Amikor megtapasztaljuk a valódi spirituális ébredést, bizonyos, hogy némi vigaszra lelhetünk régebbi hiedelmekben és eszmerendszerekben. Belemélyedhetünk a meditációba és a jógába, de miközben ezt tesszük, addig is fejlesszük ki a saját elgondolásainkat és elképzeléseinket.

 

3.1

 

Második jel: Nagyobb szabadságra vágyunk

 

A spirituális ébredezés folyamatában egy szép napon arra ébredünk, hogy hirtelen érezni kezdjük, amint az otthonunk, a munkánk, a felhalmozott javaink és megeshet, hogy akár a saját kapcsolatunk is, megbéklyóz bennünket. Ne pattanjunk ki az ágyból, dobjunk ki mindent, vegyünk egy furgont és vegyünk részt kedvenc zenekarunk turnéján. De gondoljuk végig az életünkben azokat a dolgokat, amelyek lehúznak minket és a szabadságunk ellen valók. Gondoljuk végig, milyen lenne az életünk nélkülük és képesek vagyunk-e nélkülük élni.

 

Harmadik jel: Erős késztetést érzünk személyes fejlődésünk iránt

 

Amikor az olyan történetek, melyek során egy ember megszabadul a rabszolgaságból vagy egy másik visszanyeri egészségét, már nem kötnek le, hanem hirtelen a személyes fejlődéssel és sikerrel kapcsolatos témák válnak fontossá a számunkra. Azért vonzódunk ezekhez, mert most már önmagunkkal küzdünk meg a saját fejlődésünkért.

 

Negyedik jel: Amikor a természetben vagyunk, minden eddiginél mélyebb kapcsolatot élünk át vele

 

Egy erdőben tett kirándulás valaha unalmas és bosszantó dolog lehetett, ami elvon a videó- és egyéb játékoktól. Ámde, a spirituális ébredezés során, amikor a természetben vagyunk, minden dolog eltűnik az elménkből. A természetben töltött idő során egyszerre sokkal jobban átérezzük, hogy össze vagyunk kapcsolva a természettel és az egész világegyetemmel. Ez szinte olyan, mintha éreznénk a bolygónk pulzusának lüktetését.

 

3.2

 

Ötödik jel: Azon kapjuk magunkat, hogy gyakrabban beszélgetünk magunkkal vagy sűrűbben imádkozunk

 

Ez egy tudatalatti változás, amely a spirituális ébredés folyamán megy végbe.

Váratlan késztetést érzünk arra, hogy a gondolatainkat és az érzéseinket kifejezzük, akár önmagunk, akár valamilyen magasabb rendű entitás számára, akár ima formájában. Ebben semmi rossz nincs. A gondolataink hangos kimondása nem más, mint azok közzé tétele az univerzumban. Sohasem tudhatjuk, miként fog reagálni az univerzum.

 

Hatodik jel: Egybeeséseket tapasztalunk

 

A szinkronicitás egy nagyon különös élmény. Olyan jelentőségteljes megtapasztalás, melynek során az események úgy kapcsolódnak össze, hogy egyébként teljességgel valószínűtlen az egybeesésük. Ezek az élmények arra irányulhatnak, hogy egy ösvény felé tereljenek bennünket, de olykor csupán arra emlékeztetnek bennünket, hogy már a megfelelő ösvényen vagyunk.

 

Hetedik jel: Mély egységet érzünk embertársaink iránt

 

Gratulálok, beléptél az empátia területére! Minden ember úgy van felépítve, hogy együtt érző legyen. Az empátia azt jelenti, hogy te látod, amint egy másik embernek fáj valami és átérzed a szenvedését. Ez okozza azt is, hogy kellemetlenül érezzük magunkat vagy elájulunk a vér látványától. Átérezzük más fájdalmát. Átéljük az élményeiket. Spirituális ébredésünk során egyre mélyebb összekapcsolódást érzünk az embertársainkkal, s kezdjük megérteni, hogy mindenki egy ösvényen jár, mindenki sok azonos dolgot tapasztal meg, s igazából nem vagyunk ebben egyedül.

 

3.3

 

Nyolcadik jel: Egyre fontosabb a testünkkel való törődés

 

Szokás szerint dohányzunk, iszunk, gyorséttermi kaját búrunk be, viszont amikor elkezdjük átélni a spirituális ébredést, akkor hirtelen ezek egyike sem hangzik számunkra tetszetősnek. Frissen facsart gyümölcslevet kívánunk vagy finom zöldségsalátát. Sőt mit több, akár még a zöldségtermesztés iránt is érezhetünk vágyat, vagy hogy összeforrjunk a földdel, és a legtisztább módon tápláljuk a testünket.

 

Kilencedik jel: Valamennyi érzésünket teljesebbnek éljük meg

 

Bizonyos, hogy mindnyájan sokféle érzést tapasztaltunk már, de a spirituális ébredés kellős közepén tartó emberek teljesebben élik meg az érzelmeiket. A spirituális embereket olyan boldog emberekként tartják számon, akik kis angyalkákkal mókáznak, ámde a spirituális emberek indulatot és lehangoltságot is éreznek, s ezeket az érzéseket a többségnél mélyebben élik át. Nem arról van szó, hogy ők ne éreznének örömöt és elégedettséget, hanem ők egyszerűen a teljes spektrumban és egy magasabb szinten érzékelnek.

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!  

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..