Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kísértetjárás Kentuckyban

Egy anya egy olyan rejtélyes erőről mesélt el nekem egy történetet, amely feldúlta a házát, feldöntötte a gyermekeit és halálra rémítette az apját.

 

Az, hogy miként és miért válik egy szokatlan hely kísértetjárta hellyé, rejtély, bár elméletileg sokféle tényező hozzájárulhat bizonyos környezeti feltételektől kezdve az emberi tragédiák, szenvedések és a halál visszamaradó következményiig. Azonban ezek a faktorok azokra a családokra vonatkoznak, akik a paranormális aktivitás központjában élnek. Csak ők tudják, hogy a házuk szétesett, a mindennapi rutinjuk felbomlott és a gyereke fenyegetve érzik magukat.

 

Laineynek fogalma sem volt arról, hogy mit vásárolt be a boltban a családjának, amikor egy olyan helyre költözött, amit egy lakályos Kentucky tanyaháznak gondoltak. Volt ott valamiféle… jelenlét, ami csupán különös lehetett ezeknek az újdonsült lakóknak. Vagy ez az erő ennél baljóslatú volt? Ez Lainey története…

 

Ezek a kellemetlen események 2000 júniusától kezdve több hónap alatt történtek, egészen 2001 októberéig, amikor is elköltöztünk. A családom egy nagy tanyaházat bérelt ki Közép-Kentucky déli részén, Oakland környékén. Egy bizonyos naptól fogva valami kezdett megzavarodni ebben a házban.

 

A kísértő lények

 

Az első éjjelen, amit ott töltöttünk, a férjem és én összebújva feküdtünk az ágyban, és akkor egy férfi nevetését hallottam a lépcsőnél lévő résből kiszűrődni. Én háromszor hallottam, míg a férjem egyszer sem. Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni a nyilvánvalót, s kivertem a fejemből.

 

Napokkal később a gyerekeim elkezdtek dolgokat látni. Öt, illetve hat évesek voltak akkoriban. Az egyik éjszaka egy furcsa gömböt láttak lebegni a szobájukban és megrémültek. Olyannak írták le, mint aminek arca van: mint „egy lebegő buborék” egy arccal. Egy másik alkalommal egy farokkal rendelkező fényt írtak le, amint az kijött a mennyezetből és körbeszálldosott a szobában. Szintén rengetegszer hallottak kopogást az ablakon.

 

Amikor az aktivitás erősödött, ugyanazok a nyikorgó léptek és hangok keltek életre az éjszakában. A ház kétemeletes volt és úgy döntöttünk, hogy fent alakítunk ki egy játszószobát a gyerekeknek. Mindig feszültnek éreztem magam odafent, mint amikor valaki figyel engem. Az egyik délután a gyerekek fent játszottak és valami olyasfélét hallottak, ami megijesztette őket. Mindketten lerohantak a lépcsőn és amikor a fiatalabbik nagyjából a lépcső felénél járt, valamilyen láthatatlan erő meglökte őt. Elesett, miközben az idősebbik gyerek, aki több lépéssel volt mögötte, látta, hogy testvére lábai hogyan fordulnak ki alóla. Nem úgy nézett ki, mintha megbotlott volna…, hanem megmagyarázhatatlan volt. Folyamatosan próbáltam nem felizgatni magamat és nem gerjeszteni azt a jelenséget, aminek újra és újra a megélője voltam.

 

Később egy barátunk tett nálunk látogatást. Miközben körbevezettem a házunkban, az emeletre is felmentünk. Körülnézett, összedörzsölte a tenyerét, mint aki fázik, majd közölte, hogy „menjük le”.

Tulajdonképpen leszaladt a lépcsőn és egyből ki az ajtón. Akkor mondta el nekem bizalmasan, hogy a házam kísértetjárta. Mondtam neki, hogy tisztában vagyok vele, de nem tudom, mit kezdjek ezzel.

 

http://www.ojocientifico.com/

 

Erőszakos betolakodás

 

Nem sokkal azután, hogy ez történt, a gyermekeim az emeleten egy nagy kirakós játék végére értek. Mindannyian elmentünk otthonról, majd később arra tértünk vissza, hogy a lámpák mindenhol fel vannak kapcsolva az otthonunkban. A férjem bement, hogy megvizsgálja. Mivel semmit nem talált, mind bementünk. Miután felmentünk az emeletre, felfedeztük, hogy az emelet nagy része fel lett túrva. A tárgyak elmozdulva, néhányuk különös módon egymásra pakolva… és akkor ott volt a puzzle, ami úgy nézett ki, mintha valaki a közepétől kezdve szétfújta volna. Míg egyes darabok egy kis területen belül maradtak, addig a többi ezen kívül feküdt szanaszét, a szoba egyik sarkától a másikig. Annyira hátborzongató volt. Sose találtunk meg minden darabot.

 

Megszültem a harmadik gyermekemet, a furcsa események intenzitása tovább nőtt az otthonunkban. Egy napon lerohantak és azt mondták, hogy „valami” van az emeletei vécében. Mivel belefáradtam ebbe, gyorsan felszaladtam, benyitottam a vécébe, bementem és megbizonyosodtam róla, hogy semmi sincs odabent. Hirtelen egy nagy tárgy esett mellém, viszont semmit sem láttam. Valami nehéz dolog volt, még azt is éreztem, ahogy a padló megrázkódik, amikor az földet ér. Azonnal kirohantunk a házból.

 

Azzal próbáltam ezt megmagyarázni, hogy talán egy mókus volt a padláson, vagy valami más, de a gyerekek jobban tudták. Már rémálmaik voltak, amikben egy rémes ember volt a felbujtó. Azt is elmesélték, hogy ezek az álmok nem hasonlítanak a többire, mivel annyira elevenek és életszerűek.

 

Bár soha semmit sem láttam, nyilvánvaló volt a jelenlét: egy vészjósló, kísérteties, hideg jelenlét. Felfedeztem, hogy azt az embert, akinek a családja felépítette ezt a tanyaházat és aki itt lakott az 1970-es évek elején bekövetkező haláláig, súlyos szívroham vitte el éppen a háztól kivezető úton. A felesége itt élt nem sokkal azelőttig, amikor a házat kibéreltük. Egy családnyi bérlő járt már itt előttünk.

 

Végül mindent összegezve: miként került a gyertyaviasz a keményfa padlóra a gyerekek szobájában és miért voltak feltehetően egy szeánsznak a jelei az emeleten? Feltételezem, hogy nyitva lehetett egy kapu és ez megmutatkozhatott álmomban. Embereket láttam, akik körben ültek és kántáltak. Ez az álmom is nagyon eleven volt. Elkezdtem többet imádkozni és megpróbáltam minden rémisztő jelet figyelmen kívül hagyni.

 

A jelenés

 

A legborzasztóbb élmény nem sokkal ezután történt. Apán jött el hozzánk az államon túlról. Soha egyetlen szóval sem említettük neki az aktivitást. Az emeleten aludt, ahol egy külön ágyat kapott. Apámat nem abból a fából faragták, aki hisz a kísértetjárásokban és az egyéb paranormális eseményekben.

 

Szóval, apám három napig maradt. Az első reggelen hallottam, amint hajnali négy óra előtt lejön. Fent voltam a babával és bementem vele a konyhába. Apám már elkészítette a kávét. Azt mondta, hogy nem aludt jól. Kicsit később összepakolta a holmiját és úgy döntött, hogy neki haza kell mennie. Úgy volt, hogy hívni fogják munka ügyben, ezért aznap el kell mennie.

 

Zavart és izgatott voltam, amiért nem marad. Felhívott másnap és elmesélte, hogy sajnálja, hogy el kellett mennie, de valami felzaklatta. Akkor beismerte, hogy hallott valakit odafent éjszaka éppen maga mögött lassan elsuhanni. Hangos lépéseket hallott és hallotta, amint közelednek, majd felnézett. Egy női alak toppant a szobába. Fehér és átlátszó volt. Felé indult, majd köddé vált, de lépéseinek a hangja folytatódott, míg az ágyhoz nem ért. Akkor leült. Egy félkör alakú bemélyedés jelent meg mellette az ágyon. A rémülettől megfagyott az ereiben a vér és behunyta a szemét. Akkor amilyen gyorsan jött, úgy is távozott.

 

Nem tudtam elég gyorsan kijutni erről a rettenetes helyről. Annyira megkönnyebbültem, amikor elköltöztem.

 

forrás: http://paranormal.about.com/

 

fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..