Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kőbe vésett földönkívüli látogatás: A csillagokból érkeztek

A kínaiak úgy gondolják, hogy legkorábbi őseik a Holdról jöttek, hogy megalapítsák a Mennyei Birodalmat a Földön.

Nagyon-nagyon régen, bizonyosan legalább egy évezreddel Krisztus előtt az úgynevezett sui sing gömbök szálltak le a Földre. A gömbök ragyogtak és mindenható lényeket szállítottak, s ahogy a kínaiak szokták mondani: „meg sem tudjuk számlálni valamennyi eddig leszállt sui singet az ókortól napjainkig”.

 

Egy ritka petroglifát fedeztek fel Kínában. A véset egy sisakot viselő alakot ábrázol egy pár tollal mindkét oldalon, valamint egy kinyúló antennaszerűséget.

 

A Huai-nan-tsu című nagyon régi kézirat 8. fejezete egy idillikus korszakról ír, amikor valamennyi élőlény a Földön, az emberek és az állatok békében és harmóniában éltek. Ekkortájt „a szellemek gyakorta látogatták a földi embereket, hogy az istenségek ősi bölcsességére tanítsák őket.” – tudósít a kézirat.

 

A sziklavésetek és festmények gyakran az egyetlen fennmaradt bizonyítékai a történelem előtti eseményeknek a Földön, melyekkel időről időre a világ legeldugottabb helyein találkozunk.

 

Egy ritka petroglifát fedeztek fel egy félreeső, szinte megközelíthetetlen helyen Kína délnyugati részén (Huoyaogang Hill, Silun város közelében, Guangdong Tartományban).

Ez egy idegenszerű alakot ábrázol egy olyan sisakkal, melynek mindkét oldalába egy pár tollat illesztettek, továbbá a sisak közepéből egy antennára hasonlító tárgy magasodik ki.

 

Ezt a képet egy hatalmas 14-15 méter hosszú, 6 méter széles és 10 méter magas sziklába vésték.

 

Ráadásul a sziklát csillagtérkép, állatok képei, különféle jelképek és ismeretlen eredetű minták borítják.

 

Az ősi űrhajósok érkezését nem csak Kínában, hanem világszerte feljegyezték és látták. A sui sing gömbök leszálltak a Földön. Ragyogtak és mindenható lényeket szállítottak.

 

A sziklát kőszerszámokkal munkálták meg, a véset nem különösebben mély, ugyanakkor legalább 3000 éves néhány kínai szakértő szerint, akik a leletet megvizsgálták.

 

„A vésési technikára alapozva a petroglifa az újkőkorban készülhetett kőeszközökkel vagy más tompa szerszámokkal” – állítja Chen Dayuan, a Luodingban található múzeum korábbi igazgatója. Azt is hozzáteszi, hogy a kövön látható alak egy idegen lény lehet.

 

„A vésetek már egy ideje ott voltak” – állította egy helybéli és „még a dédapám sem tudja, kik készíthették. Régen az emberek ide jártak tömjént (füstölőt) égetni és a sziklát imádni.”

 

A Barrier Kanyon művészetének egy látványos eleme, amit egy olyan kultúra rajzolt, mely 8000 éve népesítette be ezt a területet. Az alakok a kinyúló „antennáikkal” nagyok, üres (fehér) szemeik vannak, s lefelé bámulnak ránk a távoli múltból.

 

Vajon ezt a hatalmas sziklát a Baiyue nép – egy ősi helybéli népcsoport – használta csillagászati jelzőpontként?

 

Ma már nehéz megmondani. Hasonlóképpen nehéz fény deríteni a Baiyue népre, amelyet gyakran hasonlítanak Izrael elveszett törzseihez, illetve a kínai történészek roppant bizonytalanok a tekintetben, hogy kik is voltak ők és mi történt velük.

 

Az ősi űrhajósok érkezésről nem csak a ókori kínaiak, hanem a világ összes kultúrája tanúskodik.

 

A régmúlt feljegyzéseinek csaknem teljes hiánya tapasztalható részben a kataklizmák pusztító hatásai, részben a megalomániás és hataloméhes uralkodók miatt világszerte.

 

A festménnyel ellátott vésett kő Fenhui falucskában a Huoyaogang hegyen (Silun település, Luoding Város, Guangdong tartomány) található, mindössze 3 kilométerre Guangxi tartománytól.

 

Két méretes kő néz egymásra egy kis patak felett, s a helybéliek csak a „megkövült ősöknek” nevezik őket azzal a sziklafestménnyel együtt, amelyik a keskeny úthoz esik közelebb.

 

Ebből következik, hogy ez a Huoyaogang hegyről származó egyedülálló petroglifa egy újabb fontos tárgyi lelet, amely által az ősi kínaiak a nagyjelentőségű eseményt: az ősi űrhajósok megérkezését szerették volna megörökíteni.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.ancientpages.com/2014/05/04/extraterrestrial-visit-recorded-on-stone-they-came-from-the-stars/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..