Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kom Ombo-i talizmántöltő szertartás

Amennyire misztikusnak cseng, annyira hasznos a Napvallás újonnan bevezetésre kerülő szertartása. Vegyük sorra, mi takar a talizmán kifejezés, milyen módon fordítható egy talizmán a lelki fejlődésünk javára és hogyan újíthatjuk meg időről időre e szent eszköz erejét!

 

3-1

 

Az archaikus kultúrák életszemlélete volt a napvallás, amely megbonthatatlan egységként látta az Isten által teremtett világot. Ez az egységszemlélet tette lehetővé, hogy a teremtésnek nevezett varázslatnak – voltaképpen Isten Művének – tökéletes ismerőivé, mindent egybevetve, életismerővé váljanak a napvallás képviselői és követői.

Mind az ősmagyarok, mind az ókori egyiptomiak élen jártak a természet erőinek feltérképezésében, kiaknázásban és a világ önnön mágiájának ismeretében. A napvallás papjai pontosan tudták, hogy minden fizikai létező valamilyen szellemiségnek és energiának a megtestesülése vagy megnyilvánulása. Ilyen analogikus alapon lett például a sólyom és sas a Napisten madara, vagy az arany a Napisten fémje. A teremtés minden titka isteni tanítók és kinyilatkoztatások által fokozatosan a papság birtokába jutott, akik ezzel csodálatos birodalmakat emeltek a világ szinte minden táján. Közöttük volt Egyiptom, vagy ahogyan akkoriban hívták, Kemet is.

 

Az egyiptomi Thot isten a Teremtő Értelem küldöttjeként sok ezer évvel ezelőtt többször megjelent Kemetben. Misztériumiskolákat alapított, szent templomokat és utánozhatatlan piramisokat építtetett, melyek közül ma csupán néhányat ismerünk. Ezek a szakrális építmények tudatos tervezés eredményei voltak: égi erők forrásává váltak, ahol az átlagemberek is megfordulhattak bizonyos időszakokban gyógyulást keresve, a jövő után tudakozódva, vagy épp ismereteik gyarapítása céljából.

A napvallás képviselői, a Nap-papok, legjobb képességeik és tudásuk szerint sokféleképpen szolgálták a népet. A megannyi ünnep alkalmával számtalan tisztító és fejlesztő szertartást végeztek el a templomlátogatókon – ma úgy mondanánk, hogy beavatásokban részesítették őket. Rangjuktól és kompetenciájuktól függően karmát tisztítottak, jósoltak, gyógyítottak, s a hozzájuk fordulók apró kis talizmánjait újra meg újra feltöltötték az égi energiákkal.

 

A papok tisztán látták, hogy az emberi gyarlóság lehúzza az emberi elmét, legyengíti a lelki erőket és nem engedi szárnyalni a szellemet. Ráadásul, léteznek sötét erők is, amelyek minden lehetőséget kihasználnak, hogy irányításuk alá vonják az emberi tudatot. Ennek fényében a napvallás papjai magas rezgésű energiákkal töltötték fel az emberek apró tárgyait – például gyűrűit, nyakláncait, ékszereit, amulettjeit stb. –, hogy megvédjék őket az ártó erőktől, s hogy bármikor feltöltődhessenek belőlük, ha erejük megfogyatkozott a mindennapi küzdelmekben.

 

3-2

https://chrysalyda.com/

 

Nagyon gyorsan híre ment a csodás hatású varázskövekről, bűvös ékszerekről, szerencsét hozó talizmánokról, baj elhárító amulettekről szóló történeteknek és egyre többen folyamodtak a Nap-papokhoz áldásért és talizmánjaik feltöltéséért, amikor szükségét érezték.

Kom Ombo Hórusz és Szobek egyiptomi temploma, a félelmek legyőzésének szent helye, amelynek energiáival a tökéletes önuralom állapotába lehet kerülni. A napvallás egyik papnője 2016 őszén itt részesült abban az isteni kegyelemben (beavatásban), melynek köszönhetően képes égi erőkkel feltölteni a különféle talizmánokat.

 

2017-ben a napvallás rendezvényein rendszeresen lehetőséget fogunk biztosítani minden hozzánk látogatónak arra, hogy saját ékszereit, medáljait, kristálykoponyáit, kedvenc köveit, amulettjeit és talizmánjait feltöltesse ezzel a különleges szent energiával.

A talizmánokat töltő erő oltalmazza viselőjét, nem hagyja magára a nehézségben, segítségül hívja az isteni Gondviselést baj esetén és fényével irányt mutat, ha lelkünkre rá akarna telepedni a sötétség, míg pozitív rezgései betöltik az ember fényruháját és mindennapjait. Ezért is érdemes rendszeresen felenergetizáltatni talizmánjainkat a Kom Ombo-i talizmántöltő szertartással.

 

Várunk szeretettel a napvallás Istentiszteletein és egyéb programjain!

 

6

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..