Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Köztünk is élnek Angyalok – Lehet, hogy Angyal vagy?

Meghökkentő, de cseppet sem túlzás azt feltételezni, hogy az angyali lények némelyike testet ölt a 21. századi Magyarországon. Sőt, ami azt illeti, miért ne fordulhatna elő – az ezotéria erre maximálisan lehetőséget ad –, hogy éppen Te vagy egyik közeli ismerősöd egy testet öltött angyali lény? Például egy olyan angyali kiválasztott, aki egyszer majd megvilágosodhat, azaz isteni öntudatára ébredhet. Miért ne? Nem ez történt Jézussal és a szentekkel is?

 

Angyal és Ember kapcsolata

 

Az angyalok nem csak láthatatlan formában nyilvánulhatnak meg a fizikai síkon, hanem olykor-olykor manifesztálódhatnak konkrét fizikai formában is. Lehet, hogy csak percekre vagy órákra öltenek testet, de az sem olyan kivételes dolog, mint gondolnánk, hogy az átlagemberhez hasonlóan egy édesanyja hozza őket a világra, majd felcseperednek, mint mindenki más, s felnőttként inkognitóban élik az életüket közöttünk. Az nem feltétlenül deríthető ki könnyedén valakiről, hogy spirituális lélek, vagyis, hogy a szívében hordozott isteni lélekszikra nem tartozik szervesen az emberi társadalomhoz, hanem eredetileg egy jóval fejlett létmód lakója. Megjegyzem, hogy a „fejlettebb” alatt nem értek semmiféle ítélkező vagy diszkriminatív dolgot, csupáncsak azt, hogy fejlettebb: több olyan transzcendentális (anyagtalan) megtapasztalással rendelkezik, mint a többi emberré lett lélek, illetve annyi bölcsességet és erőt gyűjtött össze előző életei során, hogy neki már nem kötelező emberi testben újjászületnie. 

 

Kiválasztottak

 

Méltán nevezhetjük a testet öltött angyalokat kiválasztottaknak. Elképzelhetetlen? Valószínű? Az angyalok bármilyen formát felölthetnek, s az emberi elmét nem nehéz becsapni. Az angyalok azért vállalnak küldetést a jelen korszakváltás alkalmával is, hogy az embereket átsegítsék a változásokon és megtanítsák a társadalmat arra, hogy milyen irányelveket kellene követnie, ha hosszú távon sikeres, értelmes és értékteremtő életet szeretne élni, illetve ha egyáltalán fenn óhajt maradni. Merthogy az ember teljesen letért a kijelölt spirituális önmegvalósító útjától. Tulajdonképpen az önmegvalósításból az „ön” és a megvalósítás külön-külön stimmel, csak ott tévesztett célt az emberi akarat, hogy a kicsi énjének a vágyait tűzte ki célul a lelki énje helyett.

 

Summa summarum, az angyalok világából nézve az elmúlt kétezer esztendőben túlzottan ellaposodtak a rezgések idelent. A Föld sok alacsony rezgésű sorsot tárol, s ezt a Sorsírók részint az angyalok segedelmével, részint más nagyhatalmú lények közbejárásával, kénytelenek feljebb emelni. Ez nyilvánvalóan nem fog tetszeni a régi rendszerek híveinek, de ez vajmi keveset nyom a latban. Az ebben az értelemben konzervatívok legfeljebb megnehezíthetik, de meg semmiképpen sem akadályozhatják a korszakváltást. Igaz, még egyes részletek kiforratlanok, mégis már benne vagyunk az események sodrában.

 

Az angyali hierarchia egyes szintjeiről 40-50 éve folyamatosan és egyre nagyobb számban születnek le különféle kvalitású angyali lelkek, akik történelem- és sorsformáló szerepe tisztán kivehető és érzékelhető: művészek, forgatókönyvírók és más irányú alkotások szerzői, feltalálók, tudósok vallási és szellemi irányzatok vezetői, valamint átlagosnak tűnő emberek ők. Gyermekeik nem különben különlegesek. Az ezotéria térhódításának tudható be, hogy ma már lehet róluk is beszélni és szót ejteni. Ők az indigó-, a kristály-, csillag- és a szivárványgyermekek, akiknek az aurájuk domináns színorgiájából származik az elnevezése, nem másból.

 

Ez is annak a jelzőőre, hogy felsorakoznak a különleges segítők és fokozatosan átveszik az irányítást. A jövő az ő kezükben lesz, az isteni terv elhozza ezt.

 

Te angyal vagy?

 

Mindenképpen szükséges egy ilyen társadalomi változás az emberiség életében? A felelet erre egyértelműen az, hogy elkerülhetetlen, mert az alacsony rezgések mindig szinttartóak. Az emberi testtel nincsen semmi baj rezgésügyileg, mert a priori az anyagi. Az emberi testhez kötődő elmével és tudattal viszont annál több a zűr. A szinttartó rezgések szűklátókörűségben, maradiságban, a testi léthez való görcsös ragaszkodásban, továbbá számos szenvedést és fájdalmat szülő folyamatban nyilvánulnak meg. Látható módon hiányzik az emberek életéből, hogy létezésük több síkon kiterjedést nyerjen.

 

Nem szeretnék rébuszokban beszélni, ezért máris kifejtem, mit értek ezalatt. Egy hatalmas erejű és mindenre kiterjedő rezgésszint-emelkedésre van most a legnagyobb szükségünk. Ez egy stabil rezgésszámú, alapvetően férfiközpontú, hierarchia-rendszerű társadalom esetében elképzelhetetlen. Ezért első lépésben emocionális intelligenciára van szükség, amely ugráló rezgéseket működtet. Ezzel lehet kitörni a jelenkor beporosodott paradigmáiból. Ha ezt vesszük, akkor a nőké a jövő.

 

A második lépésben pedig a valódi, szabadságot jelentő spiritualitás elterjedése lenne a legfontosabb motorja a felemelkedésünknek. Ebben pedig a leszületett angyalok vállalhatják magukra a pionír szerepet. Mivel az ő lelkük rezgése a tudatalattin keresztül nagyon sok információt tud megosztani a tudattal, illetve jóval intenzívebb kapcsolatban állnak ők az angyali világokkal, mint a többi ember. Ez a spirituális kontaktus intuíciók, művészi inspiráció, álmok és spontán feltörő gondolatok formájában is testet ölthet, de egy idő után fejlesztésre szorul. Ha azonban megkapja a megfelelő szellemi és energetikai töltéseket a lélek környezete – az aura –, akkor létrejöhet egy valóban Új Ember.

 

Az angyalok valahol az emberiség távlati céljainak emblémái, mivel egyszer majd mindannyian angyalokká válhatunk, vagyis olyan lényekké, akik megszabadultak mindennemű földi kötöttségüktől. De az angyallá válás előtt talán előbb valódi emberré kéne válnunk, nemde?

 

Aki utánajár, az megtudhatja magáról, hogy az ő lelke angyali-e vagy sem. Előfordulhat, hogy valaki az angyali kasztok olyan küldöttje, akit vállalt missziója a Föld nevű bolygóra szólított, hogy részt vegyen bizonyos teremtési folyamatok levezénylésében, illetve végrehajtásában.

Ahogyan egy átlagos emberként tengették életüket egykoron az apostolok, a szentek és a későbbi megvilágosodottak, úgy manapság is sokan járhatnak hasonló cipőben. Az ő életükben is egyszer el fog jönni a döntő fordulat, amely örökre megváltoztatja az életüket. Az effajta jeleket váratlanul, meglepetésszerűen kapja az ember, s nem ismerheti előre az időpontjukat.

Ajánlom, hogy figyeld életed jeleit és ne félj változtatni az életeden, ha bármilyen angyali jelet kapsz a Sorstól!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..