Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Láthatatlan valóságunk

Rengeteg dolgot művelünk, hogy elfogadtassuk magunkat a világgal. Vannak, akik egész életüket annak szentelik, hogy megfelelővé varázsolják magukat, mások számára. Elkötelezett, odaadó emberként fel sem ismerik, mit tesznek magukkal. Egy idő elteltével már túl kevés hang van az ember torkában, hogy szóljon magáért. Nem kap megértést, nem kap türelmet, s az önfeláldozás gyümölcsére sincs garancia!

 

 

A SZERELEM ugyanis olyan, akár egy vándormadár, figyelmét, érdeklődését kiérdemelhetjük, de meg nem szelídíthetjük. Olyan világ ez, ahol egyetlen igen felépíthet mindent, s egyetlen nem romba dönthet egy emberi életet. Azt mondják, csak az tud győztes maradni, aki soha sem küzd. Nos, én azt gondolom, hogy a gyötrő kétségekkel és a megfelelési kényszerrel igenis meg lehet küzdeni és le is győzhetőek, ha nem adunk többé hatalmat nekik. Hatalmunkban van a választás, hogy hagyjuk magunkat befolyásolni ezen érzelmek által, avagy sem. Útjukra bocsáthatjuk őket, meg van a módja! A megkönnyebbülés útja a felismerés és az elengedés. Ezután átélhetjük, ahogyan negatív gondolataink libasorba rendeződnek és lassan a messzeségbe tűnnek.

 

Az életünkben sok minden a mi hozzáállásunkat tükrözi! Nem mindegy, hogy az ember tükör előtt állva, megkötözve bénaságban látja magát, avagy boldogságtól, elfogadottságtól csillogó szemek pillantanak rá vissza! Akinek az önbizalma gúzsba kötve kuporog, annak annyit kell tennie, hogy lehajol hozzá és eloldozza kötelékét! E tett szükséges ahhoz, hogy lelkünk szent kelyhe kinyílhasson, hogy azután csordultig megtelhessen szerelemmel.

 

 

Amíg nincs önbizalmunk, addig hozzáférhetetlenek vagyunk buja álmaink megvalósítójának számára! Aki ledobta láncait, azt átitatja az újjászületés merész illata, mi hívó szóként hat a szerelemre! Mindenki a maga sorsának a kovácsa – tartja a mondás. Kisugárzásunkban hordozzuk önvalónkat és saját magunkról alkotott véleményünket! Auránk sorsteremtő hatalom is egyben! Akinek célja a harmónia, annak eszköze az ösztönösség kell, hogy legyen. Talán nem véletlen, hogy egyre szaporodnak világszerte a kisugárzást javító tréningek. Az ember freudi elszólásaival, mozdulataival és kisugárzásával elárulja magát, ha eredetét nem találta még meg. A mindennapokkal való megbirkózás akadályoztatottságának érzete, bizonytalanság és állandó kérdőjelek vannak abban, aki nem ismeri el magát. Saját magunk szeretete előfeltétele annak, hogy másokkal megszerettethessük magunkat.

 

Saját energiaterünket befolyásolják a bennünk lejátszódó mentális folyamatok. Gondolataink szoros kapcsolatban állnak auránkkal, hatnak annak állapotára, kisugárzásunk pedig a csakráinkon keresztül befolyásolja a társadalmi sikereinket. Minél erősebb és harmonikusabb az auránk, annál sikeresebbek lehetünk. – Sok megkérdezett válaszolja a miért pont őt kérdésre, hogy „megfogott a kisugárzásával”!

Az érzelmek lélektani folyamatok, melyek több síkon is megjelennek. Auránk éppen úgy lereagál egy bennünket ért ingert, mint ahogyan a gondolkodásunk vagy éppen érzéseink. Vannak olyan érzelmek, melyek elősegítik auránk szabad áramlásait: ilyenek az öröm, a felszabadultság, a vágyakozás, és vannak olyanok, melyek megrekedést okozhatnak energiáinkban: a bánat, az önbizalomhiány, vagy a düh. Aki sokat nevet, annak kimutathatóan felszabadult az aurája és bevonzza az emberek figyelmét. Annak pedig, akiben sok a keserűség vagy a stressz, kiegyensúlyozatlanná válhat az aurája, ami szerepet játszhat emberi kapcsolatainak zavaraiban és felbomlásában.

 

 

Az aura tisztítható, kisugárzásunk változtatható, de mint azt mondtam az első lépés a felismerés, s csak úgy tovább! Ma már Magyarországon is mindenkinek a számára hozzáférhető az aura videó, mellyel akár folyamatos felvétel is készíthető az ember aurájáról, csakráinak állapotáról. Ennek segítségével, figyelemmel kísérhetőek bizonyos mentális folyamatok, így tévedhetetlenül kiszűrhető, hogy pontosan mi is az, ami az illetőben a diszharmóniát okozza. Ezután már könnyedén megválaszthatóak az elengedés módszerei, illetve a harmónia beállításának eszközei, hogy azután kéretlenül szórhassák egymásra szerelmüket, s korábban még hamvadó álmaikat azok, kik tüzes boldogságra leltek egymásban!

 

Boldog napot!

 

Horváth Zoltán

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..