Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Leleplezve: A szupertitkos bázis, ahol az idegen lények testét és járműveit tárolják, nem az 51-es körzet!

Az 51-es körzet egy titkos légibázis, ami a CIA és a hadsereg szupertitkos légi járműveinek tesztelésére szolgált azelőtt, hogy a nyilvánosság tudomást szerzett volna róla. Azonban, az ufológus állítása szerint ott nincsenek ufók. Ezzel szemben létezik egy másik körzet délebbre, ugyanabban a Tonopah Teszt Körzetben: az S4. Bennfentest információkra alapozva itt dolgoznak a földön kívüli helyreállított járműveken.

 

1,1

 

A Roswell-i ufó-esemény, azaz 1947 óta az emberek szinte belehabarodtak abba az elképzelésbe, mely szerint az Egyesült Államok kormánya idegen lények testét gyógyította meg és egy lezuhant idegen járművet hozott helyre.

 

Számos ufológus szerint nem egy „hagyományos meteorológiai ballon” szenvedett szerencsétlenséget Roswellnél, minként azt híresztelték, hanem egy valódi idegen űrhajó, melyet a kormány „elkobzott”.

 

A roswelli eset az ufócirkusz középpontjában áll, amióta csak az USA hadserege bejelentette – majd letagadta – egy sajtóközleményben, hogy egy balesetet szenvedett repülő csészealj maradványait találták meg a közeli sivatagban Roswellnél 1947 júliusában. Sok ufó-szakértő ezt az esetet tartja az ufótörténelem legjelentősebbikének. A Roswellben történt esetre tonnányi tintát pazaroltak már, minthogy se szeri, se száma a teóriáknak, hazugságoknak és cáfolatoknak az évek hosszú sorában.

 

De vajon hová tűntették a testeket és a roncsokat?

Sok ember meggyőződéssel vallja, hogy az 51-es körzetbe szállították az idegen testeket és technológiát.

 

Ugyanakkor számos ufológus – többek között Jan Harzan, a Mutual UFO Network (MUFON – Közös Ufó Hálózat) ügyvezető igazgatója úgy véli, hogy a szerencsétlenséget szenvedett ufókat és idegeneket nem az 51-es Körzetbe, hanem egy másik titkos létesítménybe szállították, mely annak tőszomszédságában helyezkedik el.

 

A Forbes magazinnal készített egyik interjújában Mr. Harzant arról faggatták, hogy szerinte Roswell igazi volt, vagy csupán átverés.

 

A következőt válaszolta: „Igazi. Vegyen egy kópiát az egyik jól ismert ufó-kutató és MUFON tag, Stanton Friedman által készített „Roswell-i visszaemlékezések” című videójából.”

 

„Kb. 30 roswelli túlélővel készített interjút tartalmaz, köztük közvetlen szemtanúkét, hitvesükét és gyermekeikét.”

 

„A hátán fog futkosni a hideg tőlük.”

 

„Ha a videó megtekintése után nem fogja elhinni, hogy valami rendkívüli dolog történt, akkor semmi sem fogja meggyőzni. Csak annyit mondhatok: Nem időjárási ballon volt.”

 

Tehát amennyiben Roswell hiteles, és egy vagy több idegen jármű zuhant le a sivatagban, akkor vajon hová szállították a testeket és a roncsokat? Mr. Hazan úgy gondolja, hogy tudja, hova.

 

1,2

 

„Az 51-es körzet egy titkos légibázis, ami a CIA és a hadsereg szupertitkos légi járműveinek tesztelésére szolgált azelőtt, hogy a nyilvánosság tudomást szerzett volna róla. Amennyire tudjuk, egy ufó sincs az 51-es Körzetben.”

 

„Létezik azonban egy körzet éppen délre, méghozzá ugyanabban a Tonopah Teszt Körzetben, melyet S4-nek hívnak. Bennfentest információkra alapozva itt dolgoznak a földön kívüli helyreállított járműveken. Ily módon amikor az elnök vagy más hivatalos személy büszkén jelentette ki, hogy nincsenek ufók vagy idegenek az 51-es Körzetben, akkor technikai értelemben korrektek voltak, mivel a járművek az S4-es Körzetben voltak.”

 

videó: https://www.youtube.com/watch?v=XLP5JQfBzBY

 

Érdekes módon számos kiszivárogtató – egyebek mellett Bob Lazar – azt állítja, hogy az S4 valódi.

 

Robert Scott „Bob” Lazar kijelentette, hogy dolgozott a visszafejtő földön kívüli technológián egy S4-nek nevezett helyen, az Emigrant-völgyben és az Old Kelley Mine területen, mely az 51-es Körzet tesztlétesítményének közelében található.

 

Lazar azt állítja, hogy az S4 létesítmény a Papoose Range közelében fekszik a Nevada Nellis Légibázis Tesztterületén belül és egy földúton keresztül közelíthető meg. Lazarnak az S4-gyel kapcsolatban közölt információi nagyon nem-specifikusak, minthogy Lazar azt állította, hogy elsötétített busszal szállították a helyszínre, ami nem tette lehetővé számára a vidék szemügyre vételét.

 

Groom Lake (balra fent) Papoose Lake-kel a jobb alsó részen figyelhető meg.

 

Az „S4 51-es Körzet” elnevezés a vitatott Majestic (MJ-12) dokumentumokban tűnik fel. Lazar állításai szerint az Egyesült Államok koránya szigorúan tiltja a belépést a nyilvánosság számára.

 

Megjelent a könyv 2

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.ancient-code.com/revealed-top-secret-base-alien-bodies-ufos-kept-not-area-51/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

2017.06.17. jpg

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..