Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lesz-e harmadik világháború?

Mindannyiunk életét befolyásoló kérdés ez, melyre elfogadható választ eddig nem igazán adott senki. Találgatásokba és esélylatolgatásokba ugyan sokan bonyolódtak már, de mindenki más oldalról közelít a kérdés felé. Én ezúttal az okkult történelem nézőpontjából fogok a témára fókuszálni. Milyen háttérhatalmi erők és játszmák torkolhatnak egy újabb világégésbe? Reális esélye van-e a III. világháborúnak? Megkezdődik-e idén a világ újrafelosztása?

 

Hiszterizáló propagandától harsog a média. Én nem kívánok beállni a sorba, ugyanakkor struccpolitikát sem óhajtok folytatni. E helyett megkísérlem nyitva tartani a szemem annak a mondásnak a fényében, mely szerint attól, hogy üldözési mániám van, még üldözhetnek.

 

Nem létezik és soha sem léteztek összeesküvések a történelemben – állítják korunk politikusai. Nem értek velük együtt. Szerintem, aki átrágja magát az emberiség hivatalos és apokrif, a profán és a szent históriáján, az könnyen meggondolhatja magát. Mindenki gondolja azt, amit szeretne, amiben hinni tud, azután majd úgyis meglátjuk, kinek az „elmélete” jön be.

 

Véleményem szerint minden irányzat szellemi, mert előbb valakinek a fejében születik meg, s csak később ölt testet. Én úgy látom, hogy a pénz is ilyen valami. A pénzt emberek találták ki, mint ahogyan a kölcsönöket is emberek folyósítják és a bankrendszereket is emberek működtetik embertelen céllal. Ez a biológiából jól ismert jelenségre emlékeztet engem, jelesül arra, amit parazitizmusnak hívnak. A globális pénzhatalom egyre több emberen próbál élősködni oly módon, hogy gyakorlatilag posztmodern adósrabszolgaságot épít ki. Az emberek tartozása már régóta billiós nagyságrendű. Ezt az elme képtelen felfogni. Azt azonban nagyon is érti, hogy az oktatástól kezdve az életszínvonalon át mindent a pénz mozgat.

 

Életből vett példák sorával tudnám alátámasztani azon állításaimat, amelyek a csaknem mindenre kiterjedő pénzoligarchia hatalmát méltatják. Ilyenek például, hogy az egészségünk a gyógyszerszerek és a drogok kapcsán a pénztől függ, az élelmiszeriparunk és az élelmezésünk a pénztől függ, a létfenntartásunk, a média, a politika, a katonaság, a kereskedelem, az állam, az üzleti világ, a hobbink, a szórakozásunk, az ingatlanunk és a lakásunk fenntartása, sok esetben a vallásunk, egyszóval a létfenntartásunk alapvetően a pénztől függ.

 

Erre mondják azt, hogy nincs összeesküvés! Ám, legyen! Akkor én nemzetközi suba alatti összefogásról, avagy összefonódásról beszélnék. Mi ez, ha nem szervezett bűnözés? Gondolkozzunk el azon, hogy nem a rendszer szolgál ki minket, hanem mi a rendszert. Nem fordítva lenne helyes? Ha a rendszer lenne értünk.

 

Az emberek boldogtalanok és szerintem nem minden az emberek hibája. Tekintsünk el az uralkodó családoktól, a klánoktól, a „kéz kezet mos” unióktól, és pillantsunk a totális ellenőrzöttségünkre. A kormányok úgy tesznek, mintha nem volnának benne a játékban, mert nekik a nemzet a fontos. Tényleg? Akkor miért gurulunk lefelé a lejtőn folyamatosan?

 

Szerintem akkor lesz harmadik világháború, amikor úgy döntenek egyes láthatatlan vezetőink. Ezt az állítást abból a gondolatból is levezethetném, amit egyes brit és amerikai kutatók derítettek ki. E teória szerint 2001. szeptember 11-i támadás nem a véletlen műve volt, hanem egy megszervezett történelmi tett, amelyet titkosszolgálati eszközökkel vezényeltek le bizonyos katonai és lélektani hadviselésre szakosodott akciócsoportok. Céljuk az volt, hogy a néppel elhitessék, hogy Bin Laden tette, s ezáltal kiprovokálják a jogosnak vélt felháborodást, majd a lakosság félelmét és rettegését. Így a nép beleegyezett abba, hogy az USA megindítsa háborúját a terrorizmus ellen. Vagyis az ürügyre kész megoldási stratégiával állt elő az Egyesült Államok vezetése. Ezután ismerjük a történetet mind Afganisztánban, mind Irakban. Forgatókönyvszerűen pánikot szítottak, majd lerohanták a kiszemelt célpontokat a védelem zászlaját lobogtatva.

 

Ezt tekinthetjük valamilyen tervezett folyamat főpróbájának, letesztelésének, vagy akár kezdeti fázisának is. Nem én vagyok az egyetlen, aki azt látja a világpolitikai és világgazdasági eseményekben, hogy egy olyan halk háború folyik az emberiséggel szemben egyes érdekkörök vezényletével, amely ellen nem lehet ellene védekezni. A média tele van hiteltelen és amúgy részrehajló információkkal, az iskolákban sok esetben nem adnak használható, gyakorlati tudást, illetve nem a valódi történelmet, közgazdaságtant stb. sulykolják. Az emberek tömegeinek munkáját úgy szervezik meg, hogy ne legyen se idejük, se energiájuk másra. Ha pedig valaki szórakozni szeretne, azt egy 13-14 éves gyermek emocionális intelligenciának megfelelően, vagy az alatti szinten tehesse csak meg. Kivételek persze akadnak.

 

S akkor még nem beszéltünk a FEMA-ról, az USA Szövetségi Válságkezelési Ügynökségéről, illetve a szükségállapotok esetére kidolgozott és már elfogadott törvényekről és intézkedésekről, melyek különleges jogkörökkel, gyakorlatilag teljhatalommal ruháznak fel néhány szervezetet és személyt. (Korábbi lapszámban már írtam a FEMA-ról.)

 

A Közel-Keleten puskaporos a levegő, a világ figyelem Izraelre, Iránra és Szíriára szegeződik. De mindenki tudja, hogy közvetve Oroszország, Kína és az USA tömbjei is benne vannak a játékban, ha a világ újrafelosztására kerülne sor. Nem csak nukleáris fegyverek, hanem egyéb lágy módszerek vannak, amelyek pillanatok alatt bevethetők és eldönthetik egy esetleges háború kimenetelét. (Korábbi lapszámokban találsz erre vonatkozó cikkeket.)

 

Mindent egybevetve, van reális esélye egy háborúnak, de ha ki is fog törni Izraelestől, Egyesült Államokostól és NATO-stól, nem hinném, hogy pár hónapnál tovább fog tartani, mert a spirituális jövőképek 2012-re vonatkozóan a tudati felemelkedés kezdetéről szólnak. Más lapra tartozik, hogy a buta ember csak a saját hibájából tanul. Járjunk elől jó példával és programozzuk legalább a saját életünket, gondolatainkat szebbé és jobbá, hogy a Sorsíróknak ne így kelljen karmikusan megtisztítaniuk a Földet és megtanítani a helyes útra az emberiséget. Én töretlenül bizakodó vagyok.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..