Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Levédő szertartás Ízisz istennő és a Hold erejével

Úgy érzem, hogy minél több magas rezgésű, értékes és tiszta energia kerül az ember aurájába, annál inkább lényeges, hogy óva, védje az elért eredményeit a külvilágból származó negatív hatásokkal szemben.

 

A napvallás követői, a Fényben Élők minden szombaton és minden szerdán részesülhetnek olyan áldott hatásokból, amelyek tisztítják és fejlesztik az energiamezőjüket. Így számukra különösen fontos, hogy a felvett nemes energiák és információk beépüljenek az aurájukba, illetve hogy azok ne sérüljenek meg.

Sokszor előfordul a mindennapi életben, hogy az egós és negatív emberekből kiáramló erők beszennyezik a fejlődők auráját.

Gondoljunk csak arra, hogy egy gyermeki tisztaságú, nyitott, érzékeny aura mennyivel jobban megérzi a rosszindulatú erőket és mennyivel jobban szenved attól, ha olyan emberek társaságában kénytelen tartózkodni, akikből csak úgy árad a negativitás. Valljuk be, hogy így azért nem könnyű fejlődni, mert minden meditáció, töltődés és önfejlesztés sokat veszíthet a hatékonyságából, ha újra meg újra lehúzza az embert a környezetében élők kisugárzása.

 

Eme kellemetlen, hátráltató helyzet ellen a napvallás követőinek több módon is lehet és érdemes is védekezni. Mivel nem tartjuk jó ötletnek, ha az ember túlzottan elzárkózik a világtól és azoktól a személyektől, akikkel karmikus kapcsolatai vannak, ezért nem a megfutamodásra, nem az elvonulásra, hanem sokkal inkább egy erős, dús és ellenálló aura létrehozására helyezzük a hangsúlyt.

 

Fontos megérteni, hogy a negatív szituációk elkerülhetetlenek és sokszor azok által kapjuk a legnagyobb tanításokat a Gondviseléstől. Ugyanakkor azt senki sem kérte, hogy felkészületlen aurával és tudatossággal tegyük ki magunkat a karmikus szükségszerűségeinknek. Pl.: egy párkapcsolati válságnak, egy lehangolt munkahelyi légkörnek vagy azoknak a tömeghatásoknak, amelyeknek a társas érintkezéseink során ki vagyunk téve.

 

 

Az egyik hatásos megoldása ennek a helyzetnek egy levédő szertartás lehet, amely Ízisz istennő és a Hold erőivel tölti fel az aura asztrális és mentális testét, vagyis az érzelem- és a gondolatvilágunkat, s ott fejti ki áldásos, védő hatásait.

 

Ez a szer a következő problematikákat tisztítja meg az aurában, továbbá a következő hatások ellen nyújt védelmet:

 

  • bizonytalanság,
  • önteltség,
  • negatív érzelmek,
  • negatív gondolatok,
  • életuntság,

 

Egyetlen szertartás képes akár 2-3 hétig is óvni a Fényben Élő auráját a fent említett negatív behatásokkal szemben.

Az energiamezőbe juttatott erők úgy hárítják el a negatív energiákat az emberről, ahogyan egy esernyő pergeti le a rá hulló esővizet. Eközben minden pozitív hatást átenged.

 

Ezt az Ízisz istennő és a Hold erejével működtetett, levédő szertartást a napvallás bizonyos rendezvényein szoktuk rendszeresen végezni.

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature