Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lucifer segíti a vatikáni csillagászokat a földönkívüliek felkutatásában?

Egy új könyv azt állítja, hogy a vatikáni asztronómusok a földönkívüliek után nyomoznak, és ehhez Lucifert használják fel. Bár ez az eszköz ugyanazon névre hallgat, mint a keresztények bukott angyala és a gonosz megszemélyesítője, Lucifer egy teleszkópra szerelt berendezés.

 

http://www.openminds.tv

 

Miként a Popular Science magyarázta, a Lucifer egy hosszú mozaikszó: „Nagy Kétcsövű Teleszkóp Infravörös-közeli Eszköz Kamerával és Beépített Látómező Egységgel a Tejútrendszeren kívüli Kutatásra”.

Ezt az eszközt az Arizonai Egyetem Nagy Kétcsövű Teleszkópjához rögzítették, amely (LBT) a délkelet-arizonai Graham hegységben található. A Vatikán tulajdonában lévő Vatikáni Fejlett Technológiájú Teleszkóp (VATT) éppen a szomszédban van.

 

Az EcumenicalNews.com szerint az új könyv szerzői azt bizonygatják, hogy a csillagászok mind a VATT, mind a LBT LUCIFER eszközét idegen megmentők megfigyelésére használják. Tom Horn és Chris Putnam, az Exo-Vatikán: Petrus Romanus, a Lucifer Projekt és a Vatikán elképesztő terve az idegen megmentők érkezésére című könyvek szerzői találkoztak a VATT jezsuita csillagászaival, köztük Guy Consolmagno-val.

 

A szerzők azt állítják, hogy Consolmagno olyan dokumentumokat leplezett le, amelyek azt bizonyítják, hogy a Vatikán hisz abban, hogy „hamarosan egy másik világból érkező földönkívüli megmentő fog meglátogatni bennünket”.

 

http://www.openminds.tv

A szerzők azt állítják, hogy kijelentéseiket dokumentált forrásokkal tudják alátámasztani, amelyek az április 15-én megjelenő könyvükben kerülnek bemutatásra.

 

Guy Consolmagno rendszeresen beszél a tudományról és a vallásról. Egy 2010-es interjúban a következőt mondta a The Guardian-nek: „Valamennyi lény – mindegy hány csápja van – rendelkezik lélekkel.”

Főcím lett az interjújából, amelyben azt mondta, hogy majd felajánlja, hogy megkereszteli a földönkívüli lényt, ha az így óhajtja.

 

Consolmagno azt is ismertette, hogy a pápa és a Vatikán rajong a tudományért és mindig naprakész a Pápai Tudományos Akadémia legfrissebb tudományos fejlesztései tekintetében.

 

forrás: http://beforeitsnews.com/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..