Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Magas feszültség – Az elektroszmog károkozása

Az ezotériával sokan úgy kerülnek közelebbi kapcsolatba, hogy valamilyen testi tünetükre, betegségükre nem találnak gyógyírt a szokványos orvoslás vagy a pragmatikus tudomány által nyújtott azonnali megoldástárban. Így, napról napra, egyre többen ismerkednek meg a földsugárzásokkal, az aurával, a szellemi jelenségekkel, a pszichoszomatikával (lelki eredetű testi tüneteket vizsgáló irányzat), hogy csak néhányat említsek a színes spirituális palettáról. Temérdek megszívlelendő tanácsot kap a kíváncsi, mellyel életét könnyebbé, boldogabbá és harmonikussá teheti. Most is egy ilyen következik.

harmónia1

Nem tudom, belegondoltál-e már abba, hogy az ember milyen érdekesen van összerakva. Testünk 70%-a víz, emellett egy olyan idegrendszerünk van, amelynek ha rostjait kihúznánk, több mint hétszer érné körül a Földet! Ez az idegrendszer születésünktől a halálunkig végtelen számú elektromos impulzust közvetít. Ha ezt a kettőt összerakjuk, akkor láthatjuk, hogy egy elektromos közeg egy óriási vizes közegbe van ágyazva. Első hallásra ez nem tűnik valami biztonságosnak.

Gyakorlati haszna viszont az, hogy egy elektromágneses tér keletkezik, vagyis az elektromos és a magnetikus részek kölcsönhatásba kerülnek egymással és egy erőmezőt hoznak létre. Hogyan is hívjuk ezt az energiamezőt ezoterikus nyelven? Természetesen az auráról van szó.

 

De mivel is jár együtt ez a különleges kombináció? Például maga után vonja, hogy egy folyamatos, dinamikus és bizonyos fokig nyitott energia-áramoltató rendszerek vagyunk, akik rá vannak szorulva/utalva a környezet energiáira. Ebből következik, hogy olyan dolgokkal, mint rezgések, földsugárzások, szellemi sugárzások és a különféle elektromos berendezések, sőt maguk a falakban futó vezetékek egyáltalán nem elhanyagolható hatással vannak ránk, illetve energiamezőnkre!

 

Megkülönböztethetünk természetes és mesterséges elektromágneses tereket és hatásokat. Például a Földünknek is megvan a maga sajátos rezgése, vagyis elektromágneses kisugárzása, de a Napnak is, sőt a csillagoké sem elhanyagolható. Gondoljunk például az olyan, ismeretterjesztő csatornákon állandóan fel-felbukkanó témákra, mint a napszél, a kozmikus háttérsugárzás, vagy épp a mágneses viharok. Mennyi láthatatlan részecske, mennyi pozitív és negatív töltés kereszttüzében éljük az életünket, amelyek másodpercenként milliárdnyian hatolnak át rajtunk. S akkor még csak a természetes forrásokra utaltam.

Ugyanakkor léteznek mesterséges források, igaz nem régóta. Az elmúlt 300 év gyökeresen megfordította, átformálta az emberek életét, sajnos nem a jó irányba. A rádiófrekvenciás sugárzások és az elektromos áram keltette sugárzás pillanatok alatt ellepte az életünket. Mindennek, amiben áram folyik – még a kikapcsolt, de a konnektorból ki nem húzott tévének vagy éjjeli lámpának is – van elektromágneses kisugárzása, illetve erőtere. Ez ma már abszolút tudományos elven mérhető és kutatható.

 

Központi kérdésként vetődik fel, hogy ez a sok, nem természetes, gerjesztett elektromos és/vagy mágnese tér milyen hatást gyakorol a fiziológiás folyamatainkra és az auránkra. Joggal kérdezhetnénk, hogy mik a hátulütői a konformista és technikaimádó életvitelünknek, a mobiltelefon- és számítógépkorszaknak?

Teljesen logikus a válasz: túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a sejtjeinkben és az auránkban zajló trilliónyi folyamatot megzavarják ezek a mesterséges rezgések. A nagyobbik baj az, hogy napi 24 órában 1-1,5 méteren belül, de sokszor még kisebb távolságra vannak tőlünk az elektromos berendezések, vagy épp a vezetékek. Két hatás pedig vagy erősíti, vagy gyengíti egymást. A mi esetünkben inkább a gyengítő és romboló erőhatásokról beszélhetünk, mert ezek vannak túlsúlyban.

Mindenképpen figyeljünk oda és tegyünk annak érdekében, hogy a felesleges gyengítő, amortizáló elektromos és mágneses sugárzások csökkenjenek az életterünkben, mert az ilyen irányú nem tudás már nem mentesít a káros következmények alól! Hogy melyek ezek a nemkívánatos konzekvenciák, arról a következő cikkemben számolok be.

 

Boldog napot!

 

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..