Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

„Más dimenzióból származó lények látogatnak bennünket.” – erősíti meg az FBI

Manapság sokat beszélünk interdimenzionális világokról és a CERN Nagy Hadronütköztetője is hivatalosan részt vesz az interdimenzionális világok kutatásában. Miközben mindnyájan végiggondoljuk, hogy az idegenek honnan is jöhetnének, ha és amennyiben más dimenziók valóban tényszerűen léteznek és nem kitalációk, akkor ez egy nagyon fontos bizonyítékdarabka az FBI részéről!

 

Ez egy valóban igaz történet,: az FBI elismerte, hogy „más dimenziókból származó lények” látogatnak bennünket és az FBI hivatalos linkjét itt meg is találod: https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

 

4.1

 

Tárgyilagosan fogalmazva, nagyon meglepő, hogy az FBI ilyen jelentős érdeklődést mutatott az ufó-jelenségek teljes vizsgálata iránt. De valóban meglepő, amikor az idő kezdete óta az emberek meglepően sokszor számolnak be ufó-észlelésekről? Nem, nem igazán!

 

Úgy gondolom, hogy még az is elképzelhető, hogy számos tudományos-fantasztikus mozifilm valós eseményeken alapszik, avagy néhányuk lehet akár a nyilvánosság felé történő kiszivárogtatás, amit a kormány intézett, hogy szándékosan fenntartsa a figyelmet a lakosságban? Ez egy tudatalatti terv, mely szerint a minden ember agyába beültetik a magokat arról, hogy az idegenek valóban velünk vannak.

 

2011-ben néhány fontos dokumentum eljutott a közönséghez, miután „nyilvánosságra hozták” egy különleges FBI ügynök 1947-ben írt beszámolóját.

 

Ez a különleges FBI ügynök, aki egy alezredes volt, s a nevét „nemzetbiztonsági okokra” hivatkozva nem közölték, sok információt gyűjtött össze az ufó-jelenségekről, miután évekig tanulmányozta a jelenségek és interjúkat is készített.

 

4.2

 

Az ilyen izgalmas, mégis kissé bizarr, meglepő beszámolók és a nyilvánosságra hozott dokumentumok némelyike szerint számos földönkívüli lény látogatott meg minket, s közülük néhány nem valamilyen másik távoli bolygóról, hanem más dimenziókból érkezett.

 

4.3

 

Úgy tűnik, hogy néhány ilyen idegen lény a mi fizikai univerzumunkon belül található, a mi síkunkkal „együtt létező éteri síkról” származik. Ezek a hihetetlen „entitások”, akik a jelek szerint képesek „materializálódni” a saját bolygónkon, hatalmas,„áttetsző alakokként” jelentek meg.

 

Kérlek, vegyél szemügyre párat a riport legfontosabb részletei közül, amelyeket mindnyájunknak tudomásul kellene vennünk:

 

  1. A korongok egy része legénységet szállít, mások távirányításúak.

 

  1. A küldetésük békés szándékú. A látogatók fontolgatják, hogy letelepedjenek ezen a síkon.

 

  1. Ezek a látogatók emberszerűek, de sokkal nagyobbak, mint mi.

 

  1. Ezek a lények nem a földi porhüvelyüket elhagyott emberek, hanem saját világukból jönnek ide.

 

  1. Ők nem egy szokványos értelemben vett bolygóról jönnek, hanem egy éteri planétáról, amely áthatja a miénket, ugyanakkor nem érzékelhető a számunkra.

 

  1. A látogatók testei és a járművei automatikusan materializálódnak, amikor belépnek a mi sűrű anyagú rezgésszintünkbe.

 

  1. A korongok egyfajta sugárzási energiával rendelkeznek, vagy egy olyan sugárral bírnak, amely könnyedén szétbonthat (megsemmisíthet) bármilyen ellenséges szándékú hajót. Tetszés szerint léphetnek be újra az éterbe, így egyszerűen nyom nélkül tűnhetnek el a szemeink elől.

 

  1. Az a terület, ahonnét jönnek, nem az „asztrális sík”, hanem a lókákra (világokra) és talákra (alsó világokra) hasonlítanak. Az ezoterikus tanulók meg fogják érteni e fogalmakat.

 

  1. Valószínűleg ezeket nem lehet rádió segítségével elérni, alkalmasint csak radarral, amennyiben egyszer egy jelrendszert fejlesztenének erre ki.

 

Ajánlott videó: https://www.youtube.com/watch?v=yO0T05kQkbs

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..